Hyppää sisältöön

Best Caravan Turku juhlii 10-vuotissynttäreitä 11.-12.11.2022

|
Kuvat: Best Caravan

Tule juhlimaan 10-vuotiasta Best Caravan Turkua tulevana viikonloppuna pe 11.11. klo 10-17 ja la 12.11. klo 10-15!

Osoite: Automestarinkatu 2, 20780 Kaarina

Best Caravan Turun toimipiste täyttää 10 vuotta, minkä kunniaksi toimipisteessä on tänä viikonloppuna juhlanäyttely.  Synttäritarjouksessa sekä ajoneuvoja että tarvikkeita.

Tule turisemaan tuttujen kanssa ja nauttimaan juhlahumusta. Juhlanäyttelyssä pääset katsastamaan kattavan valikoiman uusista ja käytetyistä matkailuautoista ja -vaunuista. Ajoneuvoja löytyy jopa 8 eri merkiltä Sunlightista Concordeen. Paikan päällä tarjouksessa myös valikoituja matkailuajoneuvoja.

Lisäksi juhlanäyttelyssä Caravan Marketissa huipputarjouksia:

WC-kemikaalit -25 %
Camping-kalusteet -25 %
Astiastot -25 %
Starbrite-tuotteet -50 %

(Tarjoukset koskevat Turun Caravan Marketin varastossa olevia tuotteita.)

Kumpanakin juhlapäivänä tarjolla on kahvia, mehua, pullaa ja salaattia. Lisäksi Kivikylän palvisikaa perjantaina 150 ensimmäiselle ja lauantaina 300 ensimmäiselle.

Turun kymmenen vuoden taipale

Kymmenen vuotta sitten Best Caravan laajensi toimintaansa ja avasi ovensa Liedon Tuulissuolle. Alkuun ajoneuvoja oli myynnissä noin 35 kpl. Lisäksi pisteeltä löytyi Caravan Market ja kattavat huoltopalvelut ja matkaparkki asiakkaillemme.

Talvella 2017-2018 teimme päätöksen laajentaa liiketoimintaa ja käynnistimme sopivan liikepaikan etsinnän. Monien vaiheiden jälkeen päädyimme Kaarinan Krossiin, johon nykyinen toimipisteemme rakennettiin meidän ja asiakkaidemme tarpeita varten. Avajaiset pidettiin toukokuussa 2019 noin 3000 vieraan voimin mukavissa tunnelmissa.

Uusien tilojen myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremmat palvelut:

  • Ajoneuvoja meillä on omassa pihassa myynnissä keskimäärin 60 – 70 kpl
  • Caravan Marketimme on valikoimaltaan läntisen Suomen laajin.
  • Huoltopalvelumme tapahtuu Suomen ajanmukaisimmassa huoltohallissa.
  • Caravanhuoltojen lisäksi teemme myös autojen ja vaunujen alustahuoltoja, mm. Fiatin huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot onnistuvat.

Uusien toimitilojen ja hyvän sijainnin myötä toimintamme on kasvanut mukavasti, kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme ja henkilöstöllemme. Vakituista henkilöstöä meillä on tällä hetkellä 10 henkeä. Tämän lisäksi kesäsesongissa työllistämme kausityöntekijöitä keskimäärin 5 henkeä.

Jälkimarkkinointipalvelumme ovat laajentuneet merkittävästi uusien tilojen myötä: kaikille avoimen matkaparkin lisäksi kanta-asiakkaamme pääsevät meillä saunaan 24/7 ja pesukadulle pesemään meiltä ostamansa matkailuajoneuvon silloin kun emme ole töissä. Myös auton tai vaunun vesihuolto ja kemssan tyhjennys hoituvat kätevästi.

Tavoitteemme on tarjota toimialan paras asiakaskokemus yhdestä ovesta.

Tervetuloa juhlimaan Turun toimipisteen 10-vuotista matkaa!