Hyppää sisältöön

Best Caravan tarvikekauppa uudistuu – Parempi käyttökokemus ja entistä monipuolisempi valikoima

Best Caravan on julkistanut täysin uudistuneen matkailuajoneuvotarvikkeiden verkkokaupan, tarjoten entistä paremman käyttäjäkokemuksen ja laajemman valikoiman karavaanarien tarpeisiin. Uudistunut verkkokauppa avautuu perjantaina 9. kesäkuuta. Ensimmäisen viikon ajan tarvikekaupassa on tarjolla huikeita avajaistarjouksia.

Ilolla julkistamme täysin uudistuneen matkailuajoneuvotarvikkeiden verkkokaupan avatuksi. Uudistuksen keskeisenä tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistä parempi käyttäjäkokemus sekä laajentaa valikoimaamme vastaamaan matkailuautoilijoiden ja -vaunuilijoiden tarpeita entistä monipuolisemmin.

Uusi ulkoasu ja käyttökokemus

Verkkokauppamme on saanut täysin uuden ilmeen ja on nyt yhdistetty saumattomasti osaksi muuta sivustoa. Uusi ulkoasu on moderni, houkutteleva ja helppokäyttöinen, mikä tekee ostoskokemuksesta entistä miellyttävämmän ja intuitiivisemman. Selkeästi jäsenneltyjen kategorioiden ja hakutoimintojen avulla asiakkaamme voivat löytää tarvitsemansa matkailuautotarvikkeet helposti ja vaivattomasti.

Uudistuksen myötä olemme myös panostaneet tilausprosessin selkeyttämiseen ja sujuvoittamiseen. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ostokokemuksen aina ostoskorista maksuvaiheeseen asti. Tarjolla on myös erilaisia maksutapoja, kuten verkkopankkimaksu ja korttimaksu Paytrailin turvallisen maksujärjestelmän kautta, jotta asiakkaat voivat valita itselleen parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Laajempi tuotevalikoima ja tulevaisuuden suunnitelmat

Tämä uudistus on osa Best Caravanin laajempaa strategiaa kehittää tarvikevalikoimaa ja verkkokauppaa entisestään. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme tarjotaksemme asiakkaillemme laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja matkailuautoiluun ja -vaunuiluun liittyvissä tarvikkeissa.”, kertoo Best Caravanin jälkimarkkinoinnista vastaava Tuula Romppanen.

Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tarvikkeita ja varaosia karavaanareille.

Asiakaspalvelumme on edelleen tavoitettavissa sähköpostitse ja puhelimitse, joten voitte ottaa meihin yhteyttä, mikäli teillä on kysyttävää tai tarvitsette apua. Olemme myös jatkuvasti parantamassa verkkokaupan tarjoamia tietoja ja resursseja. Tulevaisuudessa tarjoamme enemmän tietoa tuotteiden käytöstä blogissamme ja luomme oppaita, jotka auttavat asiakkaitamme saamaan enemmän irti matkailuautotarvikkeistaan.

Uudistunut Best Caravan tarvikekauppa lanserataan tänään perjantaina 9. kesäkuuta. Kutsumme teidät tutustumaan uudistettuun verkkokauppaamme osoitteessa bestcaravan.fi/tarvikekauppa. Avajaistarjouksena tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille kahden viikon ajan. Lisäksi verkkosivuiltamme löydät huikeita tarjouksia avajaisviikkojen ajan.

Lisätietoja ja uusimmat tarjoukset löydätte verkkosivuiltamme. Mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte lisätietoja, ottakaa rohkeasti yhteyttä tarvikekauppaan.

Tarvikekaupan yhteystiedot:

verkkokauppa@bestcaravan.fi
010 832 4555

Lisätietoja:

Jälkimarkkinointipäällikkö
Tuula Romppanen
tuula.romppanen@bestcaravan.fi