Hyppää sisältöön

Best Caravan laajentaa toimintaansa Ruotsiin

Best Caravan on aloittanut kansainvälistymisen laajentamalla liiketoimintaansa Ruotsiin. Uusi Best Caravanin liike avataan Haaparantaan vuoden 2023 alkupuoliskolla samoihin tiloihin Bilmax Sverige Ab:n kanssa. Bilmaxin päätoimialana on henkilöautokaupan lisäksi vapaa-aikaan liittyvien ajoneuvojen myynti. Best Caravan on Suomessa merkittävin matkailuajoneuvojen kauppaan ja varusteluun erikoistunut toimija.

Uusi Best Caravanin myymälä palvelee ruotsalaisten asiakkaiden lisäksi myös suomalaisia asiakkaita Norrbottenin ja Meri-Lapin talousalueilla. Best Caravanin palvelukonseptiin tulee Ruotsin puolella ajoneuvojen kattavan valikoiman lisäksi tarvikemyyntiä sekä matkaparkkipalvelut. Haaparannan liikkeessä Best Caravanin kanta-asiakkaat voivat käydä tutustumassa ajoneuvotarjontaan ympäri vuorokauden lämpöisissä sisätiloissa. Uudessa liikkeessä palvellaan asiakkaita ruotsin kielen lisäksi myös suomen kielellä.

”Liiketoimintojen avaaminen Ruotsin puolelle on ollut jo pidempään harkinnassamme. Olemme analysoineet Ruotsin markkinaa kuin myös pohjoisen talousaluetta”, toteaa Best Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari. ”Kauppapaikkana Haaparanta on mitä parhain, ja talousalueella onkin lähes puoli miljoonaa asiakasta. Lisäksi yhteistyö Bilmaxin kanssa tuo loistavat synergiaedut asiakkaidemme mahdollisimman hyvään palvelemiseen”, Sorvari lisää.

”Olemme otettuja siitä, että merkittävä suomalainen alansa markkinajohtaja haluaa laajentaa toimintaansa nimenomaan Haaparantaan. Meillä on Bilmaxilla tehty tähänkin saakka matkailuajoneuvokauppaa jonkin verran mutta näen, että Best Caravanin mukaan tuleminen tarjoaa asiakkaillemme lisää asiantuntemusta matkailuajoneuvokaupassa”, sanoo Bilmaxin hallituksen puheenjohtaja Antti Herajärvi. ”Voimme jatkossa keskittyä entistä enemmän ydinosaamiseemme ja näemme tämän yhteistyön mahdollistavan entistä paremman palvelukonseptin matkailuajoneuvoasiakkaillemme. Asikkaillamme on saatavissa nyt saman katon alta henkilöautot, matkailuajoneuvot ja muut vapaa-aikaan liittyvät kulkineet.”, Herajärvi lisää.

”Löysimme Best Caravanille loistavat uudet työntekijät Ruotsista ja heidän perehdyttämiskoulutuksensa on alkanut. Ensimmäiset yhteistyösopimukset paikallisten toimijoiden kanssa on jo tehty ja uusien matkailuajoneuvomerkkien edustuksestakin on sovittu. Eli asiat ovat lähteneet rullaamaan hyvää vauhtia ja mielet on positiivisina”, toteaa Lasse Sorvari.

Best Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari ja Bilmaxin hallituksen puheenjohtaja Antti Herajärvi sopivat yhteistyön yksityiskohdista Haaparannassa.

Best Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Best Caravanilla on liikkeet Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella Turussa ja Seinäjoella. Liikevaihto oli vuonna 2021 hieman yli 68 miljoonaa euroa. Matkailuajoneuvojen ohella Best Caravanin palvelutarjonta kattaa varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut.

Lisätietoja:

Lasse Sorvari
Toimitusjohtaja
Best Caravan Oy
+358405685900
lasse.sorvari@bestcaravan.fi

Antti Herajärvi
Hallituksen puheenjohtaja
Bilmax Sverige Ab
+358400178973
antti.herajarvi@bilmax.com

Päivitetty: 20.3.2023