Hyppää sisältöön

Automatkailumessuilla hemmotellaan karavaanareita

Ensimmäistä kertaa Turun Messukeskuksessa järjestettävät Automatkailumessut tarjoaa tietoa ja elämyksiä karavaanareille ja muille automatkailijoille, joiden elämäntapaan kuuluvat vastuullinen matkailu, luontoelämykset ja vauhdikkaat harrastukset.
Kuvat:
Automatkailumessuilla hemmotellaan karavaanareita monipuuolisella ohjelmalla.

Uudet messut – uudet aatteet

10.1. – 12.1.2020 Turun Messukeskuksessa hemmotellaan karavaanareita. Ensimmäistä kertaa järjestettävät Automatkailumessumessut tarjoa vinkkejä kaikille automatkailijoille, joille vastuullinen matkailu ja luonto ovat tärkeä osa elämäntapaa. Automatkailumessut laajentaa perinteisten karavaanimessujen teemoja antamalla ideoita ja intoa automatkailuun olitpa liikenteessä sitten matkailuautolla, asuntovaunulla, henkilöautolla tai moottoripyörällä. Messujen ohjelma rakentuu kolmen teeman ympärille: vapaus, vastuullisuus ja elämys.

Messuilla omista kokemuksistaan ovat kertomassa mm. tunteellisista eläinpotreteistaan tunnettu valokuvaaja Konsta Punkka sekä maailmanympärimatkaaja ja tietokirjailija Tomi Tölli. Vauhdikasta elämäntapaansa esittelevät ratamoottoripyöräilijä Ulla Kulju, vapaalaskija Niklas Hollsten ja Asenne Surfin Ville Rinta. Timo Kukko Metsähallituksesta kertoo Suomen kansallispuistoista matkakohteina. Häneltä saa myös tietoa Rent a Finn -ohjelmasta, jonka puitteissa suomalaiset pääsevät tarjoamaan ulkomaalaisille matkaajille apua luontovajeeseen. Messuilla voit myös tavata Karavaanielämää-bloggaajat ja Vantastic-tubettajat Sara ja Joni Helmisen. Myös Best-Caravan on mukana messuilla.

Karavaanareille paljon nähtävää

Messuviikonloppuna Turun Messukeskus tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa karavaanareille. Messuilla on mahdollista tutustua matkailuajoneuvouutuuksiin ja -vaihdokkeihin, hankkia tulevan kesän karavaanitarvikkeet ja -varusteet, kahmia tietoa kiinnostavista matkakohteista tai vaikkapa löytää uusi harrastus. Tiedonnälkäisille tarjolla on lisäksi luentoja ja ajokorttiopetusta.

Turun Messukeskuksen A-halliin nousee Caravan-maailma, missä messuvierailijat pääsevät katsastamaan uutuutta hohtavat matkailuajoneuvotulokkaat. B-hallissa lapset ja lapsenmieliset voivat viettää päivää Pomppulinnamaailmassa sekä tutustua matkakohteisiin ja vauhdikkaisiin harrastuksiin. C-hallissa esillä on laaja valikoima huippukuntoisia käytettyjä matkailuajoneuvoja ja D-hallissa karavaanitarvikkeita ja -varusteita. D-hallissa pääsee lisäksi tutustumaan Pohjoismaiden suurimpaan telttanäyttelyyn.

Tapahtumarikkaan päivän päätteeksi karavaanarit voivat yöpyä Caravanparkissa. Caravanparkki-lippu maksaa 50 € ja siihen sisältyy sisäänpääsy messuille koko autokunnalle koko viikonlopun ajan sekä pysäköintipaikka ajoneuvolle, jossa tarjolla on sähköä, kemssan tyhjennysmahdollisuus ja vesipiste.

Caravanparkki-lippuja ja pääsylippuja Automatkailumessuille voi ostaa täältä.

Voita retkeilyauto tai asuntovaunu vuodeksi!

Jännitystä Automatkailumessuille tuo arvonta, jossa arvotaan yksi retkeilyauto ja yksi asuntovaunu vuodeksi käyttöön. Retkeilyautoarvonnan voittaja saa vuodeksi käyttöönsä Hobby Vantana Ontour K60 FT -matkailuauton. Asuntovaunun voittajan vetoauton perässä hyrisee vuoden ajan Hymer Eriba Nova GL 545.

Arvontaan voi osallistua messujen aukioloaikoina aina sunnuntaihin puoleen päivään asti. Arvonnan voittajat selviävät sunnuntai-iltapäivänä.

Päivitetty: 5.7.2022