Hyppää sisältöön

Matkailuauton leasing – Nopeasti ja helposti matkailuauton omistajaksi

Monen lähimatkailijan haavena on hankkia oma matkailuajoneuvo, mutta niin ajoneuvon tuomat kulut kuin monet käytännön seikatkin aina säilytyksestä huoltoihin saattavat askarruttaa. Yksityisleasingpalvelu tarjoaa käytännöllisen ratkaisun monelle automatkailusta kiinnostuneelle.
Teksti: Meri Hänninen
|
Kuvat: Elin Åsvik ja Emilia Wik

Matkailuauton tai retkeilyauton rattiin helposti leasingin kautta

Oletkin varmasti jo ehtinyt tutustua henkilöautojen yksityisleasing palveluihin. Tiestikö, että matkailuautonkin voi hankkia leasingin ajoneuvona?

Matkailuauton leasing on helppo ja nopea tapa päästä uuden matkailuauton tai retkeilyauton rattiin. Matkailuajoneuvon ostaminen omaksi vaatii useimmiten taustalle mukavan summan säästöjä. Alkuinvestoinnin jälkeen upouuden ajoneuvon arvo myös tippuu roimasti, mikä saattaa osaltaan laittaa mietityttämään hankinnan kannattavuutta. Saatat myös pohtia, miten kausisäilytys onnistuu ilman omia tiloja tai millaiset kuukausittaiset kustannukset oston jälkeen ajoneuvossa on.

Kun hankit matkailuauton yksityisleasingilla, pääset matkakotisi rattiin heti ilman käsirahaa. Maksat uudesta matkailuautostasi tai retkeilyautostasi kuukausittaista erää, johon kuuluu kaikki itse valitsemasi palvelut. Parhaimmillaan matkaatkin täysin ilman omistamisen tai yllättävien kustannusten huolia!

Matkailuauton leasing vie huolettomasti ja turvallisesti automatkailemaan

Best Caravan lanseerasi matkailuautojen yksitysleasingin ensimmäisenä Suomessa keväällä 2020. Matkailuauton leasing, BestDiili, sisältää ajoneuvon ylläpidon säilytyksineen ja huoltoineen – lähestulkoon kaiken voi ulkoistaa Best Caravanin hoidettavaksi, mikäli niin haluat.

Sunlight retkeilyautot leasingilla Best Caravanilta

Lähtisitkö mielelläsi reissuun tällaisella Sunlight-retkeilyautolla? Yksityisleasing-sopimuksella pääset uudenkarhean retkeilyauton rattiin!

Mukauta yksityisleasingpalvelu juuri itsellesi sopivaksi liittämällä sopimukseen tarvitsemasi palvelut. Jos valitset täyden palvelun leasingin, hoidettavaksesi jäävät käytännössä ainoastaan polttoaine- ja kaasukustannukset sekä matkailuajoneuvon pesu ja siivous. Toisinsanoen kausisäilytys, huollot, vakuutukset, renkaat sekä erilaiset pientarvikkeet ja niiden vaihtotyöt voi jättää Best Caravanin hoidettavaksi.

Matkailuauton yksityisleasing onkin huoleton ja turvallinen tapa päästä automatkailuharrastuksen pariin. Kiinteä kuukausierä auttaa sopeuttamaan ajoneuvoon liittyvät kustannukset omaan budjettiin ja poistaa huolenaiheet, joita kertaluonteinen suuri investointi sekä yllättävät kustannukset saattavat tuoda. 

Myöskään ajoneuvon arvon alenemisesta leasing-matkailuauton kanssa ei tarvitse huolehtia. Kun sopimuskautesi päättyy, voit palauttaa käytössäsi olleen matkailuajoneuvon mihin tahansa Best Caravanin toimipisteeseen ja halutessasi tehdä samalla vaikka uuden diilin tuliterästä matkailuautosta tai -vaunusta. On tietenkin mahdollista, että yhdessä vietettyjen seikkailujen myötä matkakodista on tullut tärkeä osa elämää. Tällöin voit halutessasi lunastaa tutuksi tulleen matkakodin omaksesi!

Heräsikö kiinnostuksesi matkailuauton leasingia kohtaan? Tutustu palveluun tarkemmin BestDiilin sivulla.

Mikäli mietit matkailuauton hankintaa, löydät hyödyllistä tietoa koostamastamme Ostajan oppaasta.

Lataa Ostajan opas

Päivitetty: 29.11.2021