Se paremman palvelun karavaanitalo

Tintti Mantila

Tarvikemyynnin liiketoiminta
Hyvinkää

Lasse Sorvari

Ajoneuvoliiketoiminta
Hyvinkää

Tarja Lasanen

Talous
Hyvinkää

Mia Nordström

Tehdasyhteistyö
Hyvinkää

Tuomas Salminen

Markkinointi
Hyvinkää

Marko Niskanen

Toimitusjohtaja
Hyvinkää

Matti Kivimäki

Huoltoliiketoiminta
Kuopio

Tätä on Best-Caravan yrityksenä

Onnistunut matkanne saa meidätkin hyvälle tuulelle. Kun säät suosivat, oma liikkuva majoitus toimii ja palaatte yhtä elämystä rikkaampana kotiin, tunnemme mekin onnistuneemme. Omalta osaltamme. Te vastaatte reitistä ja ohjelmasta, meidän vastuullemme jäävät matkailuvaunu- ja autoasiat. Uusi vaunu tai huollettu käytetty toimii luotettavasti ja varmistaa osaltaan matkan onnistumisen. Palvelemme kuudessa toimipisteessä, katso yhteystiedot ja tule käymään: Hyvinkäällä, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa tai Oulussa.

Best-Caravan Oy on matkailuautojen ja -vaunujen monimerkkitalo. Edustamme Euroopan arvostetuimpia ja eniten myytyjä merkkejä, joiden mallistot täydentävät toisiaan ja tarjoavat asiakkaillemme täyden valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Pidämme aina varastossa laajan valikoiman uusimpia malleja tutustumista varten. Meiltä löydät myös aina hyvän valikoiman siistejä vaihdokkeja kilpailukykyiseen hintaan.

Haluamme palvella hyvin viihtyisissä tiloissa. Poikkea tutustumaan. Maistuisiko kuppi kahvia?

Soita meille!

Vaihde: 010 832 4500‬

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.