Miten valita asuntoauto tai asuntovaunu?

Matkailuauton tai asuntovaunun valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin. Oletko suuntaamassa pitkälle lomalle monien kilometrien päähän vai tarvitsetko kulkupeliä vaikkapa vaan pitkälle viikonloppureissulle? Ajoneuvohaussamme voit määritellä vaunut ja autot kriteerien mukaan.

Asuntoauton valinta ominaisuuksien mukaan

Voit valita mallistosta ajoneuvon vuosi- ja korimallin tai hinnan sekä pohjaratkaisun mukaan. Tarjolla on tyylikkäitä retkeilyautoja sekä alkovimalleja ja puoli-integroituja sekä integroituja matkailuautoja. Voit myös etsiä pari- tai erillisvuoteilla varustettuja sekä yhdistettävissä olevia vuoteita. Myös saareke- ja kerrosvuoteet ovat saatavilla.

Best-Caravan tarjoaa matkailuautot sekä asuntovaunut kattavasti eri tarpeisiin. Meiltä saat niin uudet, kuin käytetytkin asuntovaunut ja -autot monipuolisesti. Voit valita sopivimman menopelin mieltymystesi mukaan, olitpa sitten matkalla kauas tai lähelle. Asuntoautot ovat markkinoiden parhaimmilta valmistajilta kilpailukykyisin hinnoin, kuten myös matkailuvaunut.

Hae ajoneuvoja