Haaveissa matkailuauto?

Karavaanarin elämä on vapaata ja huoletonta – vain maantie on lomareissujen rajana. Jos suunnitelmissasi tai haaveissasi on matkailuauton hankinta, olemme tälle sivulle koonneet tietoa karavaanimatkailun eri vaihtoehdoista. Kiinnostaapa sinua sitten käytetyt matkailuautot tai uudet matkailuautot, tai tarvitset vuokrausta, huoltoa tai varaosia, löydät kaiken avun ja palvelut Best-Caravanista.

Matkailuauto: oma vai vuokrattu?

Oma matkailuauto on kuin kesämökki, joka kulkee mukana. Saat sen muokattua juuri mieleiseksesi, tarvittavat varusteet ovat aina samoilla paikoilla ja toiminnallisuudet tuttuja. Matkailuauton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin. Etsitpä sitten kompaktia loma-asuntoautoa Euroopan kiertämistä varten, tai pienimuotoisempaa matkailuautoa kotimaan viikonloppumatkailuun, meiltä löytyy varmasti sopiva kulkupeli joustavalla rahoituksella.

Edustamamme uudet matkailuautot ovat Concorde, Dethleffs, Hobby, Hymer, Globecar, Rapido ja Sunlight. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää mallistoista. Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen matkailuauton tai -vaunun.

Katso uudet ajoneuvot

Käytetty vai uusi matkailuauto?

Käytettyjä matkailuautoja meillä on jatkuvasti myynnissä hyväkuntoinen, kattava valikoima lukuisilta laatumerkeiltä. Voit valita mallistosta matkailuauton vuosi- ja korimallin mukaan, pohjaratkaisun tai hinnan mukaan. Tarjolla on tyylikkäitä retkeilyautoja sekä alkovimalleja ja puoli-integroituja sekä integroituja matkailuautoja. Voit myös etsiä pari- tai erillisvuoteilla varustettuja sekä yhdistettävissä olevia vuoteita. Myös saareke- ja kerrosvuoteet ovat saatavilla.

Katso käytetyt ajoneuvot

Matkailuauton rahoitus

Best-Caravanista saat hankittua matkailuauton myös joustavalla rahoituksella. Ostaminen on helppoa, kun hankit ennakkopäätöksen rahoituksesta kauttamme. Tutustu matkailuauton osamaksun mahdollisuuksiin rahoitus-sivultamme.

Tutustu rahoitukseen