Haemme taloushallinnon osaajia

Best-Caravan on Euroopan neljänneksi suurin matkailuajoneuvoratkaisuja  ja palveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tamperella ja Turussa. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 hieman yli 50 milj. euroa.

Toimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme TALOUSHALLINNON AMMATTILAISIA vastaamaan taloushallinnon tehtävistä. Tehtävän tarkempi sisältö ratkaistaan osaamisen mukaan, kun olemme saaneet tiimin kasattua. Osaamisalueet joita tarvitsemme ovat:

 • – maksuliikenteen hoito
  – myynti ja ostoreskontrat
  – HR asiat

Täytämme paikat heti kun olemme löytäneet tiimiin sopivan henkilön ja sopineet roolituksesta olemassa olevien ihmisten kanssa. Voit siis itse vaikuttaa tehtäviisi. Tarjoamme monipuolisen työympäristön vauhdikkaassa porukassa ja mahdollisuudet vaikuttaa kehityksen suuntaan. 

Osana motivoitunutta, ammattitaitoista ja kasvuhakuista tiimiämme saat vastuullesi monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden. Onnistumistasi tukee Best-Caravanin omistajien ja yritysjohdon vankka kokemus, yhtiön vahva taloudellinen asema ja laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Odotamme sinulta:

 • – Kykyä ja halua kehittää voimakkaasti kasvavaa yritystämme
  – Aloitteellista analyyttistä ajattelutapaa
  – Näyttöjä tuloksellisesta taloushallinnon hoitamisesta
  – Ymmärrystä sesonkiluonteisen alan tuomista haasteista
  – Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • – Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä
  – Viihtyisän työympäristön upeilla työkavereilla
  – Huippuosaajalle mahdollisuuden henkilökohtaiseen menestymiseen

Täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lähetä työhakemuksesi ja cv:si suoraan toimitusjohtajallemme: marko.niskanen@bestcaravan.fi

Työn sijainti: Best-Caravanin taloushallinto, Zatelliitintie 12, 90440 Kempele.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Marko Niskanen marko.niskanen@bestcaravan.fi tai 040 354 3430.