Best-Caravan Oy vahvistaa osaamistaan hallituksessa

Viimeisimmässä yhtiökokouksessa yrityksen toimitusjohtaja ja pääomistaja Lasse Sorvari jättäytyi hallituksesta pois ja esitti yhtiökokoukselle kokonaan yhtiön ulkopuolista hallitusta. Yhtiökokous hyväksyi esityksen yksimielisesti ja päätöksen seurauksena aloitettiin uudentyyppisen hallituksen kokoaminen.

Best-Caravan Oy.n hallitukseen on nyt nimitetty Tact Finance Oyj.n toimitusjohtaja Jarkko Mäensivu ja useiden yhtiöiden hallituksissa vaikuttava Terho Kalliokoski. Hallituksen puheenjohtajana toimii edelleen Marko Niskanen.

Jarkko Mäensivu tunnetaan varasto- ja jakelukanavarahoituksen ammattilaisena joka on toiminut Wells Fargo Capital Financen liiketoimintajohtajana ja GE Capitalin kaupallisena johtajana vastuualueenaan Pohjoismaat.

Terho Kalliokoski on kaupan alan ammattilainen joka tunnetaan 33 vuoden urastaan Keskon palveluksessa. Hän on toiminut mm. Keskon varatoimitusjohtajana vastuullaan rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä Ruokakesko Oy.n toimitusjohtajana.

Best-Caravan Oy on viidentoista toimintavuotensa aikana kasvanut Suomen suurimmaksi matkailuajoneuvomyyjäksi. Kuudesta toimipaikasta kertyy 55 henkilön voimin liikevaihtoa 40 milj. euroa.

Best-Caravani laajensi myös äskettäin omistuspohjaansa henkilökunnalle suunnatulla osakeannilla. Yrityksen osakkaiden määrä kasvoi 17 henkilöön ja yritys on edelleen kokonaan työntekijöiden omistama.

Toimitusjohtaja Lasse Sorvarin mukaan tehtyjen toimenpiteiden tarkoituksen on tukea yhtiön pitkän tähtäimen tavoitteita ja samalla sitouttaa alan parhaat työntekijät yhtiön palvelukseen.