Hyppää sisältöön

Hobby Optima ONTOUR T65 HKM

61 200,00
  • Ilmakeskuslämmitys
  • 2021

Täydellinen malli ensi alkuun kaikille: OPTIMA ONTOUR kerää pisteitä kätevällä varustuksellaan ja vakuuttavalla hinta-laatusuhteellaan.

Miellyttävän 2,05 metrin sisäkorkeuden ansiosta Optima Ontour tarjoaa mahtavan tilan tunteen. Mallista T65 HKM löytyy mukava kerrosvuode pienemmille reissaajille. Ylempään vuoteeseen pääsee helposti tikkaiden kautta ja putoamissuoja tarjoaa vaadittavan turvallisuuden. Alempi vuode voidaan kääntää ylös.

TRUMA Combi 6 -lämmitys sis. 10 ltr lämminvesisäiliön ja pakkasvahtiventtiilin.

Virraton turvallisuusventtiili tyhjentää boilerin automaattisesti, jos on vaaraa jäätymisestä; järjestelmä ei siis jäädy ja vesijärjestelmän toimivuus on taattu. Lämmitys varmistaa mukavan lämpötilan ja lämpimän veden. Kun haluttu lämpötila on kerran säädetty, se pidetään vakaana jatkuvasti. Lämminilma-aukot huolehtivat tasaisesta ilman jakautumisesta koko ajoneuvoon. Talvi-ilmankierto istuinryhmässä, kaapeissa ja vuoteissa.
Ohjaamon pimennysjärjestelmä kiinnitetään yksinkertaisesti magneettiklipsellä; se suojaa epätoivotuilta katseilta sekä auringon paahteelta ja sillä on sen lisäksi eristävät ominaisuudet.

Kaksoislasitetut ja himmennetyt ulkoikkunat ovat erittäin kestäviä kylmyyden ja lämmön aiheuttamia epämuodostumia vastaan. Ne vaimentavat ääniä ja tarjoavat kestävää suojaa kosteutta vastaan. Turvalukot pitävät vorot loitolla.Kaikki sivuikkunat on varustettu yhdistelmälokerojärjestelmällä suojaksi auringolta ja itikoilta. (paitsi pesutilan ikkuna).

Katot ja lattiat ovat lasikuitupinnoitettuja ja ne suojaavat liikkuvaa kotiasi ulkoisilta vaikutuksilta. Matalarunkoalustan laskettu takaosa mahdollistaa suurimman tallikorkeuden. Koko alustan XPS-eristeinen eristys suojaa pakkaselta. Täyttö- ja tyhjennysputket ovat pakkasenkestävät. Talliluukut on varustettu kaasupainevaimentimilla. Näin ne pysyvät avattuina tukevasti ylhäällä.

Absorptiojääkaapissa automaattisella energianvalinnalla (AES) on kätevä kaksoissaranaovi. Ohjaus tapahtuu mukavasti TFT-käyttöpaneelilla.

Oven korkeussäädettävissä lokeroissa on tilaa jopa 1,5 litran pulloille. Jääkaapin alla olevasta lokerosta löytyy säilytystilaa säilytyspurkeille ja säilykkeille.

-ESP sis. ASR, mäkilähtöavustin sekä HDC
-Ohjaamon ilmastointilaite, manuaalinen, siitepölysuodattimella
-Renkaiden ilmanpaineiden seurantajärjestelmä

Kysy lisää myyjältäsi, tule katsomaan paikanpäälle Seinäjoelle ja pyydä tarjous. Myyjämme tavoitat numerosta 010 387 5006.

Hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta kattavilla perusvarusteilla.

Hinta-laatusuhteeltaan loistava valinta kattavilla perusvarusteilla.
- CITROËN Jumper 2,2 l – BlueHDi 165, Euro 6d, 2 179 ccm, 121 kW / 165 hv, start-stop-järjestelmällä ¹⁶⁾
- Kantavuus 6 henkilöä ²⁰⁾
- Lanneturvavyö selkä-menosuuntaan-istuimella

Näytä lisää
6 istuimet
Perustiedot
Vuosimalli
2021
Sijainti
Seinäjoki
Rekisterinumero
2S53464
Omapaino
3133
Pituus
700
Kokonaispaino
3500
Moottoritilavuus
2.2
Alusta
Citroen
Korimalli
Puoli-integroitu
Lämmitys
Ilmakeskuslämmitys
Vetotapa
Etuveto

Kiinnostuitko ajoneuvosta?

Ota yhteyttä ajoneuvomyyntiin ja tutustu rahoitusvaihtoehtoihimme.

Ajoneuvomyynti palvelee

Rahoitus

Hanki ajoneuvollesi joustavat rahoitusvaihtoehdoistamme

Lue lisää

BestDiili

Uudenlainen tapa hankkia matkailuauto. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä.

Lue lisää

BestHoliday

Ota enemmän irti ajoneuvostasi. BestHolidayn kautta saat ajoneuvon ja valmiit matkapaketit.

Lue lisää