Hyppää sisältöön

Hobby Optima ONTOUR T65 HKM

60 230,00
  • Ilmakeskuslämmitys
  • 2021

Yksi hinta – kaikki mukana. HobbyKomplett-täysvarustelun kanssa olet aina heti lähtövalmis. Sinulla on kaikki, mitä tarvitset mukavaan lomaan Hobby-matkailuvaunun kanssa. Ilman lisäkustannuksia tai kalliita lisäpaketteja.

Meille tämä on mukavuutta vakiona. Tai yksinkertaisesti: HobbyKomplett-täysvarustelu.

CITROËN Jumper 2,2 l – BlueHDi 140, Euro 6d, 2 179 ccm, 103 kW / 140 hv, start-stop-järjestelmällä

Kantavuus 6 henkilöä

Lanneturvavyö selkä-menosuuntaan-istuimella

Pitkillä ajomatkoilla ergonomisesti säädettävät istuimet säästävät selkääsi. Molemminpuoliset kyynärnojat ja miellyttävä istuinkangas lisäävät mukavuutta ajon aikana. Ja perillä istuimet voi kääntää 180° - siten ohjaamoon muodostuu mukava istuinryhmä.

Valaisimet istuinryhmien ja vuoteiden alueella ovat yksilöllisesti säädettäviä.

Varustuksena on useita hyvin sijoitettuja pistorasioita. (USBtuplalatauspistorasia lisävarusteena)

Vieraita mukana? Voit suurentaa pöytää yhdellä käden liikkeellä ja työntää sen taas kokoon tilaa säästävästi ruokailun jälkeen.

Kädensija sisääntulossa.

LED-valo sisääntulossa

Kattovalaisin asuinosassa ja makuutilassa

Ohjaamon tuttu hyväksi todettu REMISkaihdinjärjestelmä voidaan siirtää sivuun yksinkertaisesti ja nopeasti ja se suojaa epämieluisilta katseilta ja auringonsäteiltä.

sot säilytystilat tarjoavat runsaasti tilaa matkatavaroille ja niitä on helppo täyttää. Sisällä tukevat sänkytuet huolehtivat helposta käsittelystä suuren avauskulman ansiosta.

Patja runkoineen pysyy ylhäällä paineilmakäyttöisillä kaasupainevaimentimilla varustetuilla tuilla. Näin sänkylaatikko on helppo pakata.

Isot tallit ovat lämmitettäviä ja eristetty joka puolelta. Tallien luukkujen avauskulmat ovat isoja, jotta voit helposti työntää polkupyörät ja tavarat säilöön. Kuljettajan puolen tallinovi mahdollistaa tallin pakkaamisen molemmilta puolilta.

Kätevä säilytystaso tarjoaa paikan kaikelle tarpeelliselle, minkä on oltava nopeasti kuljettajan ja apukuljettajan käden ulottuvilla.

Optimaaliset kalusteiden rakenneratkaisut huolehtivat parhaimmasta lämmönjaosta joka säällä.

Tukevat askelmat helpottavat pääsyä kiertäviin lokeroihin sänkyjen yläpuolella.

Täydellisesti organisoitu - tilava vaatekaappi tarjoaa riittävästi tilaa pitkille ja lyhyille vaatteille.

Takit, huivit ja pipot löytävät paikkansa heti ulko-oven vierestä. Sisääntulokahvan avulla nousu ajoneuvoon tapahtuu turvallisesti ja mukavasti.

Kokkaa kuin kotona: 91 cm korkealla työtasolla, moderneilla hanoilla ja jaloteräksisellä tiskialtaalla suojuksen kanssa nautit täydellisistä keittiön mukavuuksista. Kattavien työtasojen ansiosta tilaa on myös vaativimmille ruokatarpeille.

Uudessa absorptiojääkaapissa automaattisella energianvalinnalla (AES) on kätevä kaksoissaranaovi. 133 litran tilavuuden ja korkeussäädettävien lokeroiden ansiosta saat erikokoiset tarvikkeesi säilöön joustavasti ja mukavasti. Jääkaapin alta löytyy ylimääräistä säilytystilaa säilytyspurkeille ja säilykkeille.

Selkeä keittiökaapisto tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa.

Aterinlaatikot hyvin suunnitellulla jaolla huolehtivat, että aterimet ja muut keittiötavarat pysyvät paikoillaan myös ajon aikana.

Täysintegroitu keittiöverho pimennys- ja hyttyssuojaverholla on sulautettu harmoniseksi yksiköksi. Kaikissa keittiöissä on lisäksi kaksi kätevää pistorasiaa.

Kompakti keittiö on esimerkillinen älykkäälle tilankäytölle. Ylimääräistä työtilaa saadaan ylös käännettävällä työlevyn laajennuksella.

Valoa niin kuin keittiöön toivookin: Tyylikkäästi integroitu valolista loistaa kirkasta ja energiaa säästävää LED-valoa. Sen lisäksi keittiössä on perusvalaistuksena LED-valospotit.

Jaloteräskeittimellä voit valmistaa kolmea ruokaa samanaikaisesti – käytännöllisen sovittelun ansiosta myös isommissa kattiloissa. Liekinvalvontalaite huolehtii lisäturvallisuudesta. Suojus tuo ylimääräistä työtilaa.

Vakiovarusteinen Dometic-kattoluukku pimennys- ja hyttysverholla takaa raikkaan ilman saannin.

Yksittäiset vuoteet voidaan muuttaa lisäpatjan avulla nopeasti yhtenäiseksi makuualueeksi. Tikasjärjestelmä helpottaa pääsyä vuoteeseen.

Juuri sopiva sinulle: korkealaatuinen kylmävaahtopatja sopeutuu yhdessä GOODSIDE®-sälepohjalla täydellisesti vartalon muotoihin. Järjestelmä toimitetaan lasikuitulevyillä kolmella eri vahvuuksilla. Ne ovat yhdistettävissä toisiinsa henkilökohtaisten toiveiden mukaan.

Makuualue vakuuttaa tilavalla nukkuma-alueen ylittävällä pääalueella. Näin taataan myös mukava istumatila.

TRUMAn digitaalinen CP PLUS -käyttöpaneeli on varustettu ajastimella, yksilöllisellä laskulla yöksi ja lämpötila-anturilla.

Valaistuksen ohjaus vuodetilasta

Käden käänteessä käytössä on käytännöllinen kosteiden vaatteiden ja pyyhkeiden kuivatusnaru.

Runsaasti tilaa shampoille, voiteille, hiusharjoille ja muille tarvikkeille: lavuaarin alakaapissa ja peilikaapeissa on runsaasti tilaa kaikille hoitotuotteille. Näin kaikki on käden ulottuvilla ja siististi järjestyksessä myös matkalla.

Ei liian kylmä, mutta kuitenkin hyvin valaistu: LED-kohdevalaisimet huolehtivat mukavasta valosta pesutiloissa. Näin tila vaikuttaa isolta ja ystävälliseltä.

Kaikki pesuhuoneet on varustettu design-suihkupylväällä. Shampoo ja suihkusaippua ovat käden ulottuvilla ja varastoituina säilytystilassa.

Kaksi hammasmukia täydentävät pesutilojen mukavuudet. Liimatarrojen ansiosta voit valita mukien paikan itse.

Kääntyvän wc-istuimen ansiosta tilankäyttö on optimaalista. Istuimessa on tehokas, hiljaisella äänellä toimiva huuhtelumekanismi. Säiliön täyttöasteen näytöstä on helppo tarkistaa säiliön tyhjennystarve.

Matkailuautojemme katot ja lattiat ovat lasikuitupinnoitettuja ja ne suojaavat liikkuvaa kotiasi ulkoisilta vaikutuksilta.

Alusta koostuu säänkestävästä, lasikuitupinnoitteisesta XPS-lämpöeristyksestä varmistaen erinomaiset eristysarvot.

Kaksoislasitetut ja himmennetyt ulkoikkunat ovat erittäin kestäviä kylmyyden ja lämmön aiheuttamia epämuodostumia vastaan. Ne vaimentavat ääniä ja tarjoavat kestävää suojaa kosteutta vastaan. Turvalukot pitävät vorot loitolla.

Matalarunkoalustan laskettu takaosa mahdollistaa suurimman tallikorkeuden. Koko alustan XPS-eristeinen eristys suojaa pakkaselta. Talliluukut on varustettu kaasupainevaimentimilla. Näin ne pysyvät avattuina tukevasti ylhäällä.

Varmistusköysien säädettävät kiinnitysrenkaat takaavat kuorman luotettavan kiinnityksen.

Turvallisuuslukko, Iso lukko varmistaa liikkuvan kotisi.

Avattava, kaksinkertaisesti lasitettu ja tummennettu kattoikkuna huolehtii runsaasta päivänvalosta ja päästää raikasta ilmaa sisään. Aurinkoisina päivinä kätevä pimennys- ja hyttyssuojaverho suojaa sisätilaa kuumenemiselta ja itikoilta.

Oven karmeihin kiinnitetty etuoven hyttyssuojaverho päästää valoa ja ilmaa sisään ja pitää hyönteiset loitolla.

Kaikissa malleissa on vakiona vähintään kolme DOMETIC SEITZ -kattoluukkua. Ne takaavat parhaimman eristyksen, optimaalisen ilmastoinnin ja miellyttävän tunnelman. Kaikki kattokuvut on varustettu pimennys- ja hyttyssuojaverhoilla.

Korin pinnassa olevat tavaratilojen lukot ovat turvallisuustekijä.

Helppohoitoinen matto ohjaamossa pitää matkailuauton puhtaana. Pitkäikäinen malli kantapään vahvistuksella ja Hobby-logolla sopii ajoneuvoon täydellisesti.

Lämmitys varmistaa mukavan lämpötilan ja lämpimän veden. Kun haluttu lämpötila on kerran säädetty, se pidetään vakaana jatkuvasti. Lämminilma-aukot huolehtivat tasaisesta ilman jakautumisesta koko ajoneuvoon.

Jätevesisäiliö on kaikissa Hobby-matkailuautoissa asennettu lattian alle särkymättömään ja lämmitettyyn eristettyyn laatikkoon. Sulkuluukku käytetylle vedelle on jätevesisäiliön lämmitetyllä alueella.

Virraton turvallisuusventtiili tyhjentää boilerin automaattisesti, jos on vaaraa jäätymisestä; järjestelmä ei siis jäädy ja vesijärjestelmän toimivuus on taattu.

Sähkötoiminen ulkoporras helpottaa kulkemista. Helmapellit ovat alumiinia ja siten erityisen iskun- ja potkunkestävät.

Kaasulaitteiden laitekohtaiset venttiilit ovat helposti käytettävissä keittiön kaapissa.

Hobbylta 6 hengen puoli-integroitu auto!!!

Hobbylta 6 hengen puoli-integroitu auto!!!
- CITROËN Jumper 2,2 l – BlueHDi 140, Euro 6d, 2 179 ccm, 103 kW / 140 hv, start-stop-järjestelmällä ¹⁶⁾
- Kantavuus 6 henkilöä ²⁰⁾
- Lanneturvavyö selkä-menosuuntaan-istuimella

Näytä lisää
6 istuimet
Perustiedot
Vuosimalli
2021
Sijainti
Espoo
Rekisterinumero
2S53421
Omapaino
3129
Pituus
7
Kokonaispaino
3500
Moottoritilavuus
2.2
Alusta
Citroen
Korimalli
Puoli-integroitu
Lämmitys
Ilmakeskuslämmitys
Vetotapa
Etuveto

Kiinnostuitko ajoneuvosta?

Ota yhteyttä ajoneuvomyyntiin ja tutustu rahoitusvaihtoehtoihimme.

Ajoneuvomyynti palvelee

Rahoitus

Hanki ajoneuvollesi joustavat rahoitusvaihtoehdoistamme

Lue lisää

BestDiili

Uudenlainen tapa hankkia matkailuauto. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä.

Lue lisää

BestHoliday

Ota enemmän irti ajoneuvostasi. BestHolidayn kautta saat ajoneuvon ja valmiit matkapaketit.

Lue lisää