Hyppää sisältöön

Hobby Optima ONTOUR T65 HFL

62 435,00
  • Ilmakeskuslämmitys
  • 2021

Täydellinen malli ensi alkuun kaikille: OPTIMA ONTOUR kerää pisteitä kätevällä varustuksellaan ja vakuuttavalla hinta-laatusuhteellaan.

Kuudella eri yksilöllisellä pohjaratkaisulla löydät varmasti sinulle oikean lomakumppanisi. Selkeällä ja modernilla designilla OPTIMA ONTOUR on todellinen katseenvangitsija niin ulkoa kuin sisältäkin.

-CITROËN Jumper 2,2 l – BlueHDi 165, Euro 6d, 2 179 ccm, 121 kW / 165 hv, start-stop-järjestelmällä
- CITROËN matala-alusta Light, 3 500 kg
- Kevytmetallivanteet 16”, Original CITROËN
- ABS, lukkiutumattomat jarrut
- Sähkötoimisesti säätyvät ja lämmitettävät ulkopeilit
- Pidennetyt ulkopeilit
- Ajotietokone
- Polttoainesäiliö 90 litraa
- AdBlue-säiliö 20 l
- ESP sis. ASR, mäkilähtöavustin sekä HDC
- Kuljettajan ja etumatkustajan turvatyynyt
- Sähkötoimiset ikkunannostimet
- Ohjaamon ilmastointilaite, manuaalinen, siitepölysuodattimella
- Radioantenni integroitu kattoalueelle
- Radiovalmius ml. kaiuttimet
- Renkaiden ilmanpaineiden seurantajärjestelmä
- Renkaanpaikkaussarja
- 6-v manuaalivaihteisto
- Roiskeläpät edessä
- Etupuskuri sekä ohjaamon ovenkahvat auton väriset
- Vakionopeudensäädin
- Varoituskolmio ja ensiapupakkaus
- Käynnistyksenesto
- Keskuslukitus kaukosäädöllä
- Mukiteline
- Matot ohjaamossa
- Avattava, kaksinkertaisesti lasitettu ja tummennettu kattoikkuna huolehtii runsaasta päivänvalosta ja päästää raikasta ilmaa sisään. Aurinkoisina päivinä kätevä pimennys- ja hyttyssuojaverho suojaa sisätilaa kuumenemiselta ja itikoilta.
- Pitkillä ajomatkoilla ergonomisesti säädettävät istuimet säästävät selkääsi. Molemminpuoliset kyynärnojat ja miellyttävä istuinkangas lisäävät mukavuutta ajon aikana. Ja perillä istuimet voi kääntää 180° - siten ohjaamoon muodostuu mukava istuinryhmä.
- Kätevä säilytystaso tarjoaa paikan kaikelle tarpeelliselle, minkä on oltava nopeasti kuljettajan ja apukuljettajan käden ulottuvilla.
- Ohjaamon pimennysjärjestelmä kiinnitetään yksinkertaisesti magneettiklipsellä; se suojaa epätoivotuilta katseilta sekä auringon paahteelta ja sillä on sen lisäksi eristävät ominaisuudet.
- Kaksoislasitetut ja himmennetyt ulkoikkunat ovat erittäin kestäviä kylmyyden ja lämmön aiheuttamia epämuodostumia vastaan. Ne vaimentavat ääniä ja tarjoavat kestävää suojaa kosteutta vastaan. Turvalukot pitävät vorot loitolla.
- Kaikki sivuikkunat on varustettu yhdistelmälokerojärjestelmällä suojaksi auringolta ja itikoilta. (paitsi pesutilan ikkuna)

RAKENTEET

- Lasikuitulattia, XPS-lämpöeristys; Matkailuautojemme katot ja lattiat ovat lasikuitupinnoitettuja ja ne suojaavat liikkuvaa kotiasi ulkoisilta vaikutuksilta.
- Lasikuitukatto raesuojalla; Matkailuautojemme katot ja lattiat ovat lasikuitupinnoitettuja ja ne suojaavat liikkuvaa kotiasi ulkoisilta vaikutuksilta.
- Kaikissa malleissa on vakiona vähintään kolme DOMETIC SEITZ -kattoluukkua. Ne takaavat parhaimman eristyksen, optimaalisen ilmastoinnin ja miellyttävän tunnelman. Kaikki kattokuvut on varustettu pimennys- ja hyttyssuojaverhoilla.
- Yksiosainen erikoisleveä ulko-ovi jossa yksinkertainen lukitus (aukon mitat 605 x1740mm); Ovessa on erittäin tukevat saranat. Integroidulla laskosverholla varustettu ikkuna estää tarvittaessa näkymät ulos ja sisään. Säilytyslokeroissa on tilaa pikkutavaroille. Käytännöllinen roskasanko yhdessä rikkalapio-harjasetin kanssa edesauttaa auton puhtaana pitämistä.
- Ulko-oven hyönteissuojaverho; Oven karmeihin kiinnitetty etuoven hyttyssuojaverho päästää valoa ja ilmaa sisään ja pitää hyönteiset loitolla.
- Kädensija
- Sähkötoiminen ulkoporras; Sähkötoiminen ulkoporras helpottaa kulkemista. Helmapellit ovat alumiinia ja siten erityisen iskun- ja potkunkestävät
- LED-valo sisääntulossa
- Ulosvedettävä kaasupulloteline, 2x11kg pulloille; Tilavassa säilytyskaapissa on hyvin tilaa kahdelle kaasupullolle. Ulosvedättävyys takaa vaivattoman pullojen vaihdon.
- Tukevat sivulistat alumiinia
- Alaslaskettu perä, jossa XPS-eristys; Matalarunkoalustan laskettu takaosa mahdollistaa suurimman tallikorkeuden. Koko alustan XPS-eristeinen eristys suojaa pakkaselta. Talliluukut on varustettu kaasupainevaimentimilla. Näin ne pysyvät avattuina tukevasti ylhäällä.
- Tavaratila eristetty ja lämmitettävä, kestävä lattiapäällyste

OLOHUONE

- Vaatenaulakko sisääntulossa; Takit, huivit ja pipot löytävät paikkansa heti ulko-oven vierestä. Sisääntulokahvan avulla nousu ajoneuvoon tapahtuu turvallisesti ja mukavasti.
- Yläkaapistot joissa paljon säilytystilaa; Ympäri kiertävät kaapit vuoteiden yläpuolella tuovat lisää säilytys- ja hyllytilaa. Ylös asti aukeavat luukut antavat lisää pääntilaa ja helpottavat pakkaamista.
Optimaaliset kalusteiden rakenneratkaisut huolehtivat parhaimmasta lämmönjaosta joka säällä.
- Vaatekaappi jossa valaistus; Kaikki näkyvissä: LED-valaistus kaikissa vaatekaapeissa varmistaa nopean yleiskatsauksen.
- Ei kynnystä ohjaamon ja asuinosan välillä
- Irtomattosarja asuinosassa

KEITTIÖ

- Uudessa absorptiojääkaapissa automaattisella energianvalinnalla (AES) on kätevä kaksoissaranaovi. 133 litran tilavuuden ja korkeussäädettävien lokeroiden ansiosta saat erikokoiset tarvikkeesi säilöön joustavasti ja mukavasti. Jääkaapin alta löytyy ylimääräistä säilytystilaa säilytyspurkeille ja säilykkeille.
- Jaloteräskeittimellä voit valmistaa kolmea ruokaa samanaikaisesti – käytännöllisen sovittelun ansiosta myös isommissa kattiloissa. Liekinvalvontalaite huolehtii lisäturvallisuudesta. Suojus tuo ylimääräistä työtilaa.
- Kokkaa kuin kotona: 91 cm korkealla työtasolla, moderneilla hanoilla ja jaloteräksisellä tiskialtaalla suojuksen kanssa nautit täydellisistä keittiön mukavuuksista. Kattavien työtasojen ansiosta tilaa on myös vaativimmille ruokatarpeille.
- Suuret, täysin aukeavat laatikostot soft-close-mekanismilla
- Keittiötason välihyllyosa
- Maustehyllykkö keittiökaapistossa; Iso keittiökaappi tarjoaa runsaasti tilaa astioille, laseille ja ruokatarvikkeille.
-
Aterinlaatikot hyvin suunnitellulla jaolla huolehtivat, että aterimet ja muut keittiötavarat pysyvät paikoillaan myös ajon aikana.
- Täysintegroitu keittiöverho pimennys- ja hyttyssuojaverholla on sulautettu harmoniseksi yksiköksi. Kaikissa keittiöissä on lisäksi kaksi kätevää pistorasiaa.

NUKKUMINEN

- Parivuode
- Ylävuode, sähköinen
- Kylmävaahtopatjat
- Ympärikiertävä yläkaapisto vuoteen yläpuolella; Tukevat askelmat helpottavat pääsyä kiertäviin lokeroihin sänkyjen yläpuolella.
- Valaistuksen ohjaus vuodetilasta

PESUTILA

- Pesuhuone jossa erillinen suihku
- Suihkuväliseinä
- Suihkuvarustus, suihkutangossa säilytystilaa; Kaikki pesuhuoneet on varustettu design-suihkupylväällä. Shampoo ja suihkusaippua ovat käden ulottuvilla ja varastoituina säilytystilassa.
- Käännettävä THETFORD wc-istuin; Kääntyvän wc-istuimen ansiosta tilankäyttö on optimaalista. Istuimessa on tehokas, hiljaisella äänellä toimiva huuhtelumekanismi. Säiliön täyttöasteen näytöstä on helppo tarkistaa säiliön tyhjennystarve.
- Käden käänteessä käytössä on käytännöllinen kosteiden vaatteiden ja pyyhkeiden kuivatusnaru.
- Peilikaappi; Runsaasti tilaa shampoille, voiteille, hiusharjoille ja muille tarvikkeille: lavuaarin alakaapissa ja peilikaapeissa on runsaasti tilaa kaikille hoitotuotteille. Näin kaikki on käden ulottuvilla ja siististi järjestyksessä myös matkalla.

Ei liian kylmä, mutta kuitenkin hyvin valaistu: LED-kohdevalaisimet huolehtivat mukavasta valosta pesutiloissa. Näin tila vaikuttaa isolta ja ystävälliseltä.

Runsaasti tilaa shampoille, voiteille, hiusharjoille ja muille tarvikkeille: lavuaarin alakaapissa ja peilikaapeissa on runsaasti tilaa kaikille hoitotuotteille. Näin kaikki on käden ulottuvilla ja siististi järjestyksessä myös matkalla.

Ei liian kylmä, mutta kuitenkin hyvin valaistu: LED-kohdevalaisimet huolehtivat mukavasta valosta pesutiloissa. Näin tila vaikuttaa isolta ja ystävälliseltä.

VESI/KAASU/SÄHKÖ

- -Harmaavesisäiliö 96 litraa, eristetty ja lämmitettävä; Jätevesisäiliö on kaikissa Hobby-matkailuautoissa asennettu lattian alle särkymättömään ja lämmitettyyn eristettyyn laatikkoon. Sulkuluukku käytetylle vedelle on jätevesisäiliön lämmitetyllä alueella.
- Käyttövesisäiliö 10/100 litraa, suojattu jäätymiseltä; Raikasvesisäiliö on suojattu pakkaselta ja asennettu tukevasti ja kätevästi istuinpenkkiin. Näin poistohana on käden ulottuvilla ja säiliö helposti puhdistettavissa.
- Asuinosan akku AGM 12 V / 95 Ah; Älykäs akkuanturi (IBS) mittaa kaikki tärkeät auton ja asunto-osan akun tiedot. Kaikki arvot voidaan lukea TFT-ohjauspaneelista. Akkuanturit toimittavat älykkäälle laturille latausvirran ja jännitteen tarkan tarpeen ja mahdollistavat siten rasittamattoman latauksen ominaiskäyrän mukaan 100-prosenttiseen lataukseen asti. Tämä järjestelmä lyhentää latausaikoja n. 30 % tavallisiin latureihin verrattuna.
- Jäätymiseltä suojatut asennukset lattiarakenteessa; Alusta koostuu säänkestävästä, lasikuitupinnoitteisesta XPS-lämpöeristyksestä varmistaen erinomaiset eristysarvot.
- Kaasuventtiili ylipainesuojalla (DIN EN 12 864) ja kaasuletku
- Kaasuhanat keittiössä; Kaasulaitteiden laitekohtaiset venttiilit ovat helposti käytettävissä keittiön kaapissa.
- Hobby vakio-ohjauspaneeli
- Sähköjärjestelmä 12 V / 230 V; Varustuksena on useita hyvin sijoitettuja pistorasioita. (USBtuplalatauspistorasia lisävarusteena)
- Tandem-uppopumppu
- Savuhälytin
- LED-valaistus

LÄMMITYS / ILMANVAIHTO

- TRUMA Combi 6E-lämmitys sis 10litran lämminvesisäiliön ja pakkasvahdin; Virraton turvallisuusventtiili tyhjentää boilerin automaattisesti, jos on vaaraa jäätymisestä; järjestelmä ei siis jäädy ja vesijärjestelmän toimivuus on taattu. Lämmitys varmistaa mukavan lämpötilan ja lämpimän veden. Kun haluttu lämpötila on kerran säädetty, se pidetään vakaana jatkuvasti. Lämminilma-aukot huolehtivat tasaisesta ilman jakautumisesta koko ajoneuvoon.
- TRUMA Combi CP Plus LCD-ohjauspaneeli
- Lämminvesijärjestelmä keittiössä ja pesuhuoneessa
- Talvi-ilmankierto istuinryhmässä, kaapeissa ja vuoteissa

CITROËN Jumper 2,2 l – BlueHDi 165, Euro 6d, 2 179 ccm, 121 kW / 165 hv, start-stop-järjestelmällä ¹⁶⁾
- Irtomattosarja asuinosassa
- Kevytmetallivanteet 16”, Original CITROËN
- Matot ohjaamossa
- TRUMA Combi 6 E-lämmitys Combi 6:n sijasta ¹⁰⁾
- TRUMA Combi CP Plus LCD-ohjauspaneeli

Näytä lisää
4 istuimet
4 vuoteet
Perustiedot
Vuosimalli
2021
Sijainti
Espoo
Rekisterinumero
2S34230
Omapaino
2976
Pituus
7029
Kokonaispaino
3500
Moottoritilavuus
2.2
Alusta
2,2
Korimalli
Puoli-integroitu
Lämmitys
Ilmakeskuslämmitys
Vetotapa
Etuveto

Kiinnostuitko ajoneuvosta?

Ota yhteyttä ajoneuvomyyntiin ja tutustu rahoitusvaihtoehtoihimme.

Ajoneuvomyynti palvelee

Rahoitus

Hanki ajoneuvollesi joustavat rahoitusvaihtoehdoistamme

Lue lisää

BestDiili

Uudenlainen tapa hankkia matkailuauto. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä.

Lue lisää

BestHoliday

Ota enemmän irti ajoneuvostasi. BestHolidayn kautta saat ajoneuvon ja valmiit matkapaketit.

Lue lisää