Hyppää sisältöön

Viivi & Akseli

Viivi Lehtonen ja Akseli Mäkynen ovat retkeilyautossa vakituisesti elävä pariskunta. He elävät todellista seikkailijan elämää etsien Euroopan hulppeimpia vuoristoja, kauneimpia rantoja ja sykähdyttäviä surffiaaltoja. Viivi on joogaopettaja ja Akseli on valokuvaaja, mutta yhdessä he muodostavat taitavan sosiaalisen median sisällöntuottajatiimin. 

Ensiasunnokseen Viivi ja Akseli ostivat aurinkopaneeleilla varustetun Sunlight Cliff 640 Adventure Edition –retkeilyauton. Syynä elämänmuutokseen oli jaettu halu päästä pois Helsingin hälinästä ja suunnata kohti elämää, jossa aamukahvit nautitaan ulkona, luonto on lähellä ja arki olisi muutenkin hitaampaa.

Nyt pariskunta nauttii täysin sydämin uudesta arjesta liikkuvassa kodissa. He ovat sopeutuneet pakuelämään niin hyvin, että eivät pysty enää nukkumaan muualla. 

Seuraa Viivin ja Akselin arkea tien päällä:

IG:@viiviamandas

IG: @akselimakynen

Selaa Viivin ja Akselin videoita:

@bestcaravan

Kiinnostaisko tehdä töitä etänä puskaparkissa? Tallenna tää vinkki ens kesän kotimaanmatkailua varten! 😍 #bestcaravan #määränpäänävapaus #retkeilyauto #matkailuauto #vinkki #kotimaanmatkailu #matkailu #etätyö #puskaparkki

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

@bestcaravan

Ruuan hinta saattaa vaihdella huimasti mihin maahan parkkeeraat autosi! 🤑 Tässäpä esimerkki Norjasta! 💰 #bestcaravan #määränpäänävapaus #travelling #vanlife #matkailuauto #retkeilyauto #ruoka #ostokset #ruokatiktok #esittely

♬ Future – Official Sound Studio