Hyppää sisältöön

BestDiili
Matkailuauton yksityisleasing

BestDiili matkailuauton yksityisleasing on uudenlainen tapa hankkia matkailuauto. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä.

Matkailuauton leasing modernille matkaajalle

Moni yksityisautoilija on jo ehtinyt tutustua henkilöautojen leasingpalveluihin, ja nyt myös matkailuajoneuvon hankkiminen on mahdollista Best Caravanin BestDiili -yksityisleasingin avulla.

BestDiilillä hankit uuden matkailuauton tai -vaunun kuukausimaksulla ilman käsirahaa. Maksat sopimuskauden aikana kuukausierän lisäksi vain käytöstä johtuvat polttoaine- ja kaasukustannukset, sekä huolehdit ajoneuvon pesusta ja siivouksesta. Ei käsirahaa. Ei huolia. Vain yksi kuukausierä.

BestDiili ajoneuvot Kysy lisää

Liitä mukaan juuri ne palvelut, joita tarvitset

Tee omasta BestDiili-sopimuksestasi itsesi näköinen! Voit räätälöidä leasingsopimustasi tarpeidesi mukaan, sillä sopimukseen on mahdollista liittää juuri ne palvelut, joita sinä tarvitset.

BestDiili-ajoneuvovalikoimasta löytyy matkailuautoja ja -vaunuja eri hintaluokista ja moneen makuun. Voit myös myydä nykyisen ajoneuvosi meille vaihdossa ja hyödyntää vaihtorahat osittain tai kokonaan BestDiilin kuukausimaksuihin. Sopimuskauden päätyttyä voit palauttaa ajoneuvosi ja vaihtaa sen halutessasi uudempaan. Mikäli kuitenkin yhdessä tehdyt matkat tekivät sinusta ja matkailuajoneuvostasi täysin erottamattomat, voit myös lunastaa ajoneuvon omaksi!

BestDiilillä reissaat ilman ajoneuvon omistajan huolia ja yllättäviä kustannuksia. Kiinteä kuukausierä helpottaa oman talouden suunnittelua, eikä ajoneuvon arvon alenemisesta tarvitse huolehtia.

Jos BestDiili herätti kiinnostuksesi, jätä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä ja kerromme lisää yksityisleasingistä.

Liitä BestDiili-sopimukseen juuri ne palvelut, joita tarvitset. Laajimmillaan sopimus sisältää:

  • Toimituskulut
  • Ajoneuvoveron
  • Liikennevakuutuksen
  • Kaskovakuutuksen
  • Alustan määräaikaishuollot
  • Asunto-osan määräaikaishuollot
  • Kesä- ja talvirenkaat vanteineen
  • Pientarvikkeet ja niiden vaihtotyöt
  • Kausisäilytyksen

Sinulle jää vain loma ja seikkailu

BestDiili on riskitön ja huoleton tapa nauttia lomailusta tien päällä. Kun liisaat matkailuajoneuvosi, voit ulkoistaa sen ylläpidon kokonaan tai osittain Best Caravanille. Sinun ei tarvitse huolehtia veroista, vakuutuksista, huolloista, renkaiden vaihdoista tai lisävarusteiden asennuksista, ja kausisäilytyksenkin voit halutessasi sisällyttää BestDiili-sopimukseen.

Sinun tehtäväksesi jää keskittyä lomaan ja seikkailuun, me hoidamme kaiken muun!

Kysy BestDiilistä

Olen kiinnostunut BestDiilistä!

Täytä tietosi, niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten. Mikäli haluat vaihtotarjouksen nykyisestä matkailuajoneuvostasi, täytä sen tiedot kohtaan Lisätietoja.