Hyppää sisältöön

BestHoliday
Ajoneuvo-osake

BestHoliday muistuttaa perinteistä lomaosaketta, mutta asunnon tilalla on matkailuauto. Liikkuva lomaosake ratkaisee omistamisen tuomat huolet ja matkalle lähtiessäsi käytössäsi on aina huollettu ja varusteltu matkakoti.

BestHoliday – lomaosakkeesi pyörillä

BestHoliday on uusi tapa hyödyntää matkailuautoa ilman omistamisen tuomia huolia. BestHoliday matkailuajoneuvo-osake on kuin lomaosake, mutta pyörillä! Osakkaana saat uuden, itse valitsemasi matkailuauton käyttöösi valitsemillesi viikoille, enintään neljäksi viikoksi kerrallaan. Matkalle lähtö on vaivatonta, sillä saat allesi täysin varustellun ja siivotun ajoneuvon. Halutessasi voit jättää loppusiivouksenkin meidän käsiimme!

BestHoliday ajoneuvot Kysy lisää

Keskity lomailuun ilman omistamisen huolia

Osakkaana BestHoliday ajoneuvossa pääset lomailemaan ilman omistamiseen liittyviä huolenaiheita, kuten huoltoja, siivouksia tai matkailuauton säilytystä – kaikki sisältyy maksamaasi vastikkeeseen!

BestHoliday’yn kuuluvat matkailuautot ovat enintään kolme vuotta vanhoja. Osakkuus ja valitsemasi lomaviikot ovat voimassa niin kauan kuin itse haluat. Sinun ei siis tarvitse sitoutua vuosiksi, vaan voit päättää BestHoliday-sopimuksen milloin tahansa, jolloin maksat vain sen kauden loppuun.

Matkailuajoneuvo-osakkeen käyttökustannukset riippuvat täysin valitsemasi matkailuauton tasosta. Keskiluokkaisen matkailuauton saat esimerkiksi käyttöösi sijoittamalla 150 € suuruisen aloitusmaksun ja maksamalla vastiketta 50,00 € kuussa. Tämän lisäksi maksat vain polttoainekulut lomaviikoltasi. Valittavissa on eri luokkaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin näppäristä retkeilyautoista tilavampiin matkailuautoihin.

Best-Caravan vihreä merkki hiilijalanjäljen hyvittämisestä.

Vastuullinen valinta – BestHoliday mukana ilmastotalkoissa

BestHoliday on mukana ilmastotalkoissa ympäristöystävällisen matkailun puolesta. BestHolidayn matkailuautoilla tehdyistä matkoista Best Caravan hyvittää matkanteosta aiheutuneet hiilipäästöt istuttamalla uutta metsää. Yhteistyössä ympäristöystävällisessä toiminnassa Best Caravanin kanssa ovat 4H-liitto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto sekä Metsänhoitoyhdistykset. Hankkeen kautta työllistetään lisäksi suomalaisia nuoria.

Lue lisää

Kiinnostuin BestHoliday’sta!

Voit kysyä meiltä lisää BestHoliday-matkailuajoneuvo-osakkeesta. Lähetä viestisi oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!