Hyppää sisältöön

Takuuajan pidennys

BestCare pidentää matkailuautosi tai -vaunusi takuuajan viiteen vuoteen samoilla ehdoilla, jotka ajoneuvovalmistajakin on antanut. Takuuajan pidennys on riskitön ja järkevä tapa varmistua siitä, ettei yllätyskuluja matkan varrella tule!
Aktiivilomailija lepää riippumatossa matkailuauton edessä.

BestCare takuuajan pidennyksellä lisää huolettomia vuosia

Ajoneuvovalmistaja myöntää matkailuajoneuvoille tavallisesti kahden vuoden takuun. Best Caravanin BestCare takuuajanpidennys venyttää annetun takuun viiteen vuoteen – saat kolme huoletonta lisävuotta täysin maahantuojan tai valmistajan takuuehtojen mukaisena.

Takuuajan pidennys on saatavilla uuteen tai käytettyyn ajoneuvoon, jossa on takuu on ostohetkellä voimassa. Matkailuajoneuvon huollot ja tiiveystarkastukset on oltava tehtyinä valmistajan määräämien ohjeiden mukaisesti.
Mikäli matkallasi sattuu yllätyksiä, auttaa Best Caravanin koko maan kattava huoltopalvelu sinut turvallisesti takaisin tien päälle!

Takuuajan pidennys viiteen vuoteen

Asuntovaunut 1 490,-
Matkailuautot 2 490,-

Kiinnostuitko BestCare takuuajan pidennyksestä?

Mikäli mieleesi heräsi kysymyksiä takuuajan pidennykseen liittyen tai haluat lisätietoja, ole meihin yhteydessä oheisella lomakkeella. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.