Upeat Niesmann+Bischoff –luksusautot ovat nyt
Best-Caravanilla

Niesmann+Bischoff-matkailuautot

Saksalaiseen Erwin Hymer –konserniin kuuluva Niesmann+Bischoff tunnetaan korkealaatuisista matkailuautoista ja se on segmentissään yksi Euroopan johtavista toimijoista. Tervetuloa tutustumaan erittäin kattavasti varusteltuihin esittelyajoneuvoihimme Hyvinkään ja Oulun toimipisteissämme. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Vaikka ensimmäiset esittelyajoneuvot ovat erittäin kattavasti varusteltu Niesmann+Bischoffin ominaisuuksien esittelemiseksi, voidaan nämä premium-luokan matkailuautot varustella omaan käyttötarpeeseen mukauttaen.

Niesmann+Bischoffin tuotevalikoimassa on kolme mallisarjaa: Smove, Arto ja Flair. Autamme mielellämme sinulle sopivimman mallin löytämisessä. Pyydä vaihtotarjous jo verkossa.  Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Aika seuraavan sukupolven matkailuauton.
Uusi iSmove.

Alle 3.5 tonnia, mutta kaikkien odotusten yläpuolella. Näin Niesmann+Bischoffin uusi iSmove yhdellä lauseella kuvattuna.

Lue lisää

Smove – markkinoiden kaunein puoli-integroitu matkailuauto?

Puoli-integroitu Fiat-pohjainen Smove poikkeaa merkittävästi muista vastaavan kokoluokan autoista muotoilunsa ansiosta. Sisustuksen asiakas voi valita useista vaihtoehdoista ja räätälöidä matkakotinsa täysin omaan makuunsa sopivaksi. Sporttisessa “allrounderissa” on neljä pohjaratkaisua pituusluokissa 7-7,4 metriä. Näistä kaksi on rakennettu poikittaisella takavuoteella ja kaksi erillisvuoteilla.

Kysy lisätietoja

Niesmann+Bischoffin laajin mallivalikoima löytyy Arto-mallistosta

Arton kompakti täysintegroitu Fiat-pohjainen liner-mallisto tarjoaa peräti 18 pohjaratkaisua yksi- ja kaksiakselisina versioina pituushaarukassa 7,2-8,8 metriä. Suomessa Niesmann+Bischoff on tunnetuin ehkä juuri Arto-mallistostaan. Matkailuautosta, joka tekee matkailun maailmasta sinulle vielä isomman, vielä ihmeellisemmän ja kodikkaan.
Kysy lisätietoja

Lippulaivamalli Flair Ivecon takavetoisella alustalla

Näyttävän ja ylellisen Flair-linerin paino on parhaimmillaan C1-ajokorttiluokan yläpäässä eli 7,5 tonnissa. Pohjaratkaisuja on 10 pituusluokissa 8,3-9,3 metriä. Saksalaisen Promobil-lehden lukijat valitsivat Niesmann+Bischoffin Flairin “Vuoden 2019 matkailuautoksi Liner-luokassa”.

Kysy lisätietoja

Riippumattomuus huipussaan

Mallivuodelle 2020 Niesmann+Bischoff esittelee merkittävän teknisen uutuuden, Litium Energiapaketin, jonka ansiosta ajoneuvon riippumattomuus ulkoisesta virtalähteestä nousee jopa yhdeksään päivään normaalikulutuksessa. Etuna on myös minimijännitteen lasku suuremmallakin kuormituksella, akkujen nopea latautuminen korkean latausvirran ansiosta, niiden keston pidentyminen viisinkertaiseksi ja merkittävä keventyminen AMG-akkuihin verrattuna. Lisäksi katolle sijoitettavat aurinkopaneelit ovat jopa 80 % kevyempiä kuin aikaisemmat mallit ja kestävät myös kävelykuorman.

Kysy lisätietoja

Matkailuautojen “Volvo” turvallisuudessaan

Markkinointitutkimuslaitoksen YouGov kanssa tehdyn tutkimuksen mukaan 71 prosenttia kuluttajista olettaa ohjaamon turvatyynyjen olevan matkailuautojen vakiovarusteissa. Oletus on väärin. Niesmann Bischoff oli ensimmäinen liner-matkailuautojen valmistaja, joka tarjosi kuljettajan ja apukuljettajan turvatyynyt vakiona. Mallivuonna 2020 Niesmann+Bischoffin turvallisuusominaisuuksia on lisätty entisestään ja innovatiivisen turvallisuuskonseptin muodossa premium-matkailuautojen turvallisuus siirretään uudelle tasolle lisävarusteena saatavan ajoturvallisuuspaketin muodossa.

Kysy lisätietoja

Hinnastot 2020

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.