Viikonlopun 27-29.5. menot Tampereella

27.-28.5. Suuret Oluet – Pienet Panimot
Tapahtumassa ovat edustettuina suomalaiset pienpanimot ja kotimainen ruoka. Tarjolla yli 100 erilaista panimotuotetta, sekä kotimaista ruokaa kyytipojaksi. Iltaisin ohjelmassa on aiheeseen liittyvää kevyempää musiikkia. Vapaa pääsy päivittäin klo 18 saakka, jonka jälkeen n. 10 € sisäänpääsymaksu.
28.5. RunTour
RunTour on yhdistelmä huippu-urheilua, harrasteurheilua ja hauskanpitoa tavalla ja tyylillä jota ei aikaisemmin ole Suomessa nähty. Ole paras ja lunasta kruunusi, olkaa RunTour King & Queen?
28.5. Siivouspäivä
Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Sivustolla voit tarkistaa myyntivaltteja tai lisätä omia kirpputori tietoa.
28.5. Viking-soutu
Viking Soutu on vuodesta 1984 järjestetty, Tamperelaisen soutukesän avaava yritysten, yhdistysten sekä muiden yhteisöjen tapahtuma. Reitti kulkee Hatanpäältä, Soutukeskuksen rannasta Viikinsaaren kiertäen takaisin Soutukeskukselle. 9 km matka, klo 17.00 ja 18.00.
28.5. Maailma-kuoro goes All Afro!
Vanhan kirjastotalon musiikkisalissa naisenergiaa afrikkalaiseen tyyliin! Tule mukaan nauttimaan musiikin, rytmin, tanssin ja osallisuuden ilosta monikulttuurisen Maailma-kuoron konserttiin. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 € / 5 €.
28.5. Illallinen Tampereen taivaan alla
Tervetuloa tamperelaisten yhteiselle piknik–illalliselle Kuninkaankadulle. Kaupunkilaisille on rakennettu kävelykadulle illallispöytä ja koristettu valkoisin liinoin. Kutsukaa mukaan ystävänne, pakatkaa koriin ruoat, juomat ja astiat. Tulkaa nauttimaan yhteisestä illallisesta Tampereen taivaan alle. Illallinen Tampereen taivaan alla on tamperelaisen ruokakulttuurin huippuhetki. Kattaukset klo 16 ja 19, varaa pöytä etukäteen.
28.5. Kirkkopyöräily Pyhäjärven ympäri
Viisi kirkkoa, 45 kilometriä ja Pyhäjärven upeat maisemat. Kaupanpäälle vielä mainio seura.
Lenkille lähdetään kello 10 Aleksanterin, Pirkkalan ja Nokian kirkoilta sekä Pirkkahallilta.
Matkalla pysähdytään myös Tesoman ja Härmälän kirkoilla. Osa Tour de Tampere -tapahtumaa. 10 e.
28.5. Autiotalossa-Rockmusikaali
Musiikkiteatteri Palatsin esityksessä käydään läpi Dingon ja Yön valtava nousu suosioon, Mambaa ja Eveä unohtamatta.
Musikaalissa kuullaan myös Popedan upeimpia hittejä. ääosissa nähdään Idols – voittaja ja Amoralin laulaja Ari Koivunen, Charon – yhtyeestä tuttu J.P. Leppäluoto ja tietenkin Palatsin omat huikeat tähdet Miro Honkanen ja Ari Myllyselkä. Naispääosissa ovat Palatsin useista musikaaleista tutut Elisa ja Sonja Lairikko sekä huippubändi!
28.-29.5. Mama’s Classics
Mama’s Classics on vuosittain, toukokuun loppupuolella ajettava, koko perheen autoilutapahtuma
joka kerää yhteen klassikkoharrastajia ympäri Suomea. Mama’s Classics ei ole nopeuskilpailu eikä missään nimessä rallia, vaan reitti kulkee normaaleja kantateitä pitkin muun liikenteen seassa.
Lisää tapahtumia: www.visittampere.fi