Suuntana Lahti

Caravan Messut © Lahden Messut OyCaravan 2013 – Vapautta matkailuun! Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely 20.-22.9.2013

Tervetuloa Suomen laajimpaan Caravan-messutapahtumaan upeaan uudistuneeseen Lahden Messukeskukseen! Lahden Messujen ja Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) yhteistyönä tuottama Caravan esittelee tulevan kauden 2014 uudet mallit sekä caravan-matkailun tarvikkeet,varusteet ja alan palvelut.

Vuosittain järjestettävä messutapahtuma on Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja tarvikkeiden erikoisnäyttely. Messukeskuksen saneerauksen valmistuttua messuvieraiden käytössä ovat nyt mm. uudet monipuoliset ravintolatilat.

Tule moikkaamaan meitä!

Best Caravan Espoo, Hyvinkää ja Turku: E5,E9.
Best-Caravan Oy: C1-2.
Best-Caravan Oy/CaravanMarket: B17.

Tapahtumien viikonloppu

Caravan-messuviikonloppu on täynnä ohjelmaa niin messukeskuksessa kuin myös muualla Lahden alueella. SFC-Matkailuautoilijat ry järjestää messuilla tietoiskuja caravan-harrastukseen liittyen kaikkina messupäivinä. Tunnelmaa messuhalleihin luo iloinen fillaripianisti. Lahden alueen tapahtumatarjonta on viikonloppuna erittäin runsas tarjoten ohjelmaa niin kulttuurin kuin urheilunkin ystäville:

http://www.lahdenmessut.fi/caravan13/ohjelmaa_lahdessa_ca13.html

 

Kuva: Lahden Messut Oy