Saksan stellplatzeja

Lohr © Virpi Rautiainen (17)

 

 

 

 

 

Lohr am Mainin matkaparkkiin mahtuu parikymmentä matkailuajoneuvoa. Saatavilla sähköä, hinta alkaen 1€/4h, ja vettä 1€/100l. Alueella on jätevesikaivo. Yöpymishinta 5€, maksullinen aika klo 20:00-09:00. Baijerissa sijaitsevan Lohr am Mainin lähimmät kaupungit ovat Frankfurt ja Würzburg. Kivenheiton päässä ihastuttava vanhakaupunki. Osoite: Osttangente, 97816 Lohr am Main.

Bad Hersfeld  © Virpi Rautiainen (8)

 

 

 

 

 

 

Bad Hersfeldin matkaparkki sijaitsee uimalan, urheilukentän ja leikkikentän vieressä. Lähellä hyvät lenkkeilymaastot ja pyöräilyreitit. Noin puolentoista kilometrin päässä on kiva keskusaukio, jossa paljon ravintoloita ja palveluita. Vuorokausihinta 5€, maksetaan kioskiin. Sähköä saatavana hinnalla 0,50 €/ kwh ja vettä 1,00 € (80 l). Lähimmät kaupungit ovat Frankfurt ja Würzburg. Osoite: Am Schwimmbad, 36251 Bad Hersfeld.

 

Freiburg Elbe  © Virpi Rautiainen

 

 

 

 

 

 

Freiburgin matkaparkki sijaitsee ison nurmikentän ja juoksuradan vieressä. Keskustaan muutaman sadan metrin kävelymatka. Rauhallinen alue. Vuorokausihinta 8€, maksun tulee perimään alueen työntekijä. Hinta sisältää sähkön. Alueella wc-rakennus. Lähimmät kaupungit Bremen ja Hampuri. Osoite: Sport- und Freizietzentrum, Am Bassin, 21729 Freiburg.

Virpi Rautiainen (teksti, kuvat)