Laskutustiedot

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteisiimme.

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja, niin lähettäkää laskut sähköpostitse. Viimeisenä vaihtoehtona voitte lähettää paperilaskun skannauspalveluumme.

1. Verkkolaskut

BEST-CARAVAN OY, 1824257-7

Verkkolaskuosoite: 003718242577
Operaattori Maventa
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskuohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskut sähköpostitse

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 18242577@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF-versio 1.3 tai uudempi)
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210x297mm
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Paperilaskut skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Best-Caravan Oy
18242577
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Tämä posti luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esim. kuitit, liikelahjat, luottokortit, pääsyliput ym.) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeämmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa

Ota meihin yhteyttä

Jäikö kysyttävää? Palvelemme mielellämme. Lähetä viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.