Hyppää sisältöön

Kohdetyyppi: Omannäköistä tekemistä

Seitsemisen kansallispuisto

Tampereen pohjoispuolella sijaitseva Seitsemisen kansallispuisto on upea retkikohde. 30 km pituisen Virkatie-luontopolun varrelta löytyy ikivanhoja metsiä, harjuja, pitkospuita ja suota. Kansallispuistossa on myös lyhyempiä päiväretkeilyyn soveltuvia luontopolkuja sekä luontokeskus, johon voi poiketa vaikkapa jäätelölle.

Rahjan saaristo

Rahjan saaristo on mukava retkikohde kesäaikaan. Saaristosta löytyy autiotupia ja laavuja, joissa voi myös yöpyä. Vuokraa kajakki ja vietä päivä vesillä. Sijaitsee lähellä Kalajokea!

Kemiönsaari

Upeita kallioisia maisemia, luontopolkuja ja hiekkarantoja. Koe upea merimatka Kemiönsaaren ympäristössä: Söderlångvik, Purunpää, Kasnäs, Degerdalin kalliot, keskusta, Björkbudan metsät ja vanhat kaivospaikat.

Molpe

Kuvankaunis saaristolaiskylä Vaasan vieressä. Ihana miljöö ja todella tunnelmallinen mökkialue ympäristönä.

Laitalan Lomat

Täältä löydät hyvät palvelut ja hienot maisemat.

Vierumäki

Vierumäki on Heinolassa sijaitseva liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa on paljon tekemistä kaikenikäisille. Nauti Vierumäen kauniista luonnosta ja monipuolisista aktiviteeteistä koko perheen kanssa.

Jätkänkämpän savusauna

Rauhalahdessa voit nauttia maailman parhaista löylyistä ja vilvoitella savusaunan jälkeen Kallavedessä.

Virttaankangas

Lukemattomat laavut ja todella kaunis lappimainen harju- ja kuivakangasmetsämaasto. Ulkoilijan ja retkeilijän unelma kesät talvet.

Smk Camping Pello

Tämä on lohenkalastajan paratiisi. Siisti paikka upeissa maisemissa.

Saanan huippu

Saanatunturin huipulla on ehkäpä Suomen kauneimmat maisemat. Huipulla tuulee, mutta näkymä on henkeäsalpaava ja pääset kirjoittamaan nimesi huipun vieraskirjaan sekä voit myös löytää sieltä muutaman jatulintarhan. Vaellusreittinä Saana on suht helppo ja jyrkimmässä osuudessa on myös vaellusta helpottavat kiviportaat. Matkan varrelta löydät myös nuotiopaikkoja, joissa voit nauttia vaikkapa evääksi pakattuja Lapin herkkuja, kuten savuporokeittoa ja kampanisuja.