Bonusta ajoneuvon ostajalle jopa 350€

Kanta-asiakkuus ja etuasiakkuus kannattaa

Kanta-asiakkaanamme tai etuasiakkaanamme kerrytät bonusta jokaisesta ostoksestasi: ajoneuvoista, tarvikkeista ja huoltopalveluista rahana etukortillesi. Kun ostat meiltä minkä tahansa ajoneuvon, sinusta tulee kanta-asiakkaamme ja saat heti jopa 350 € bonusta. Bonus on voimassa yhden vuoden sen myöntämisestä. Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta CaravanMarketissa lähimmässä Best-Caravanin toimipisteessä. Kertyneen bonuksen voit hyödyntää uusiin hankintoihin meillä. Saat lisäksi erikoistarjouksia ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista. Tutustu etuihisi tarkemmin tällä sivulla!

Kanta-asiakakortti on voimassa sen myöntämisestä kaksi vuotta. Jos kuitenkin omistat edelleen meiltä ostetun ajoenuvon, voidaan kanta-asiakkuutta jatkaa sitä pyytäessäsi myös kahden vuoden jälkeen. Kanta-asiakkuus ja sen edut päättyvät välittömästi siinä vaiheessa, kun luovut meiltä ostetusta ajoneuvosta.

Ota meihin yhteyttä

Kanta-asiakasedut

8 % bonuksen lisäksi kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista rahanarvoisista eduista. Esimerkiksi pesukatumme Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Tampereella ovat kanta-asiakkaiden käytössä ilmaiseksi myös aukioloaikojen ulkopuolella – katso kaikki etusi tällä sivulla. Kanta-asiakkaaksi liityt, kun ostat meiltä ajoneuvon. Bonusta kertyy 3% ajoneuvon ostosummasta tai välirahasta. Bonus kirjautuu kanta-asiakkuudellesi kun ajoneuvon luovutuksen yhteydessä.

Kysy meiltä lisää

Etuasiakasedut

3 % bonuksen lisäksi etuasiakkaana hyödyt lukuisista rahanarvoisista ja karavaanarille hyödyllisistä eduista. Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta CaravanMarketissa lähimmässä Best-Caravanin toimipisteessä. Aloita bonuksen kerryttäminen jo tänään! Ja sitten kun ajoneuvon hankinta on ajankohtaista, siirryt kanta-asiakkaaksi ja saat jopa 350 € bonusta.

Kysy meiltä lisää

Katso kaikki rahanarvoiset edut kanta- ja etuasiakkaillemme!

-2,5 snt/l polttoaineesta Neste Oil -asemilla

2,5 snt/l alennusta polttoaineista kaikilla Neste Oil -asemilla, lukuunottamatta Express -asemia.

-15 % Finnlines-laivamatkoista

-15 % Alennus kaikista Finnlinesin laivamatkoista lukuunottamatta iltalaivoja Ruotsin ja Suomen välillä, joissa alennus on -10 %. Alennus koskee Best-Caravanilta ostettuja lippuja.

Bonus ja muut edut Best-Caravanilta

Bonusjärjestelmämme lisäksi kanta-asiakaskortilla voit hyödyntää erilaisia kampanjoita tarvikemyymälämme tarvikkeista. Lisäksi etuja paikan päällä toimipisteissämme, esimerkiksi kanta-asikaskortilla vapaa saunan käyttöoikeus Hyvinkäällä, Turussa ja Oulussa.

Huolenpitoa autollesi Vianorilta

Vianor tarjoaa Best-Caravanin kanta-asiakkaille 10% alennuksen Vianorin kuluttajahinnastosta (vianor.fi). Tarjous on voimassa kaikissa Vianorin palvelupisteissä.

  • -10 % kaikista Vianorin kuluttajahinnastossa olevista tuotteista

Alennus on hyödynnettävissä vain Best-Caravanin kanta-asiakaskortin kanssa Vianorin palvelupisteissä. Alennus vain normaalihintaisista tuotteista, alennus ei koske tarjoustuotteita.

Helppo & mukava katsastuspalvelu 69€

Säästä aikaa, vaivaa sekä rahaa – ja voit olla varma, että katsastus käy kitkatta ilman yllätyksiä ja uusintakäyntejä. Ajat vain autosi Vianorille ja Vianorilta pois, siinä kaikki. Jos korjaustarpeita ilmenee, saat tiedon kustannusarvioineen ja voit sopia kunnostuksesta. Varaa aika katsastuspalveluun kätevästi verkosta: vianor.fi/ajanvaraus

12kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Joustavasti kaikkiin ostoihin!
Todellinen vuosikorko 1000€ ostokselle on 0% ka luottokustannukset 0€.

Vianor tilin muusta käytöstä veloitetaan vuosikorko 19,90% ja tilinhoitomaksu 2,95€/kk. Luottoesimerkki: 1000 euron ostokselle 12kk takaisinmaksuajalla todellinen vuosikorko on 29,35% ja luoton kokonaiskustannus 1146€. Luoton myöntää Avarda, TF Bank AB, Suomen sivuliikkeen rekisteröity aputoiminimi.

Vianorin puhelinpalvelu ma-su klo 7-21
Puh. 010 401 401
Puhelun hinta 0,0835 €/puh + 0,1699 €/min (alv. 24%).

Kiinnostaako kanta- tai etuasiakkuus? Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Lähetä viestisi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!