Bonusta ajoneuvon ostajalle jopa 350€

Kanta-asiakkuus ja etuasiakkuus kannattaa

Kanta-asiakkaanamme tai etuasiakkaanamme kerrytät bonusta jokaisesta ostoksestasi: ajoneuvoista, tarvikkeista ja huoltopalveluista rahana etukortillesi. Kun ostat meiltä minkä tahansa ajoneuvon, sinusta tulee kanta-asiakkaamme ja saat heti jopa 350 € bonusta. Bonus on voimassa yhden vuoden sen myöntämisestä. Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta CaravanMarketissa lähimmässä Best-Caravanin toimipisteessä. Kertyneen bonuksen voit hyödyntää uusiin hankintoihin meillä. Saat lisäksi erikoistarjouksia ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista. Tutustu etuihisi tarkemmin tällä sivulla!

Kanta-asiakakortti on voimassa sen myöntämisestä kaksi vuotta. Jos kuitenkin omistat edelleen meiltä ostetun ajoenuvon, voidaan kanta-asiakkuutta jatkaa sitä pyytäessäsi myös kahden vuoden jälkeen. Kanta-asiakkuus ja sen edut päättyvät välittömästi siinä vaiheessa, kun luovut meiltä ostetusta ajoneuvosta.

Ota meihin yhteyttä

Kanta-asiakasedut

8 % bonuksen lisäksi kanta-asiakkaana hyödyt lukuisista rahanarvoisista eduista. Esimerkiksi pesukatumme Hyvinkäällä, Kuopiossa ja Tampereella ovat kanta-asiakkaiden käytössä ilmaiseksi myös aukioloaikojen ulkopuolella – katso kaikki etusi tällä sivulla. Kanta-asiakkaaksi liityt, kun ostat meiltä ajoneuvon. Bonusta kertyy 3% ajoneuvon ostosummasta tai välirahasta. Bonus kirjautuu kanta-asiakkuudellesi kun ajoneuvon luovutuksen yhteydessä.

Kysy meiltä lisää

Etuasiakasedut

3 % bonuksen lisäksi etuasiakkaana hyödyt lukuisista rahanarvoisista ja karavaanarille hyödyllisistä eduista. Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta CaravanMarketissa lähimmässä Best-Caravanin toimipisteessä. Aloita bonuksen kerryttäminen jo tänään! Ja sitten kun ajoneuvon hankinta on ajankohtaista, siirryt kanta-asiakkaaksi ja saat jopa 350 € bonusta.

Kysy meiltä lisää

Katso kaikki rahanarvoiset edut kanta- ja etuasiakkaillemme!

-2,5 snt/l polttoaineesta Neste Oil -asemilla

2,5 snt/l alennusta polttoaineista kaikilla Neste Oil -asemilla, lukuunottamatta Express -asemia.

-15 % Finnlines-laivamatkoista

-15 % Alennus kaikista Finnlinesin laivamatkoista lukuunottamatta iltalaivoja Ruotsin ja Suomen välillä, joissa alennus on -10 %. Alennus koskee Best-Caravanilta ostettuja lippuja.

Bonus ja muut edut Best-Caravanilta

Bonusjärjestelmämme lisäksi kanta-asiakaskortilla voit hyödyntää erilaisia kampanjoita tarvikemyymälämme tarvikkeista. Lisäksi etuja paikan päällä toimipisteissämme, esimerkiksi kanta-asikaskortilla vapaa saunan käyttöoikeus Hyvinkäällä, Turussa ja Oulussa.

Säästä renkaissa ja palveluissa Vianorilla

Edut voimassa kaikissa Vianorin toimipaikoissa, ha=henkilöauto, pa=pakettiauto/asuntoauto.

 • -8 % renkaiden kuluttajanettohinnoista
 • -10 % autotarvikkeista, varaosista, öljystä ja tuulilasista
 • -35 % asennustöistä: huoltotyöhinnasto, renkaat ha/pa
 • -15 % rengaskorjauksista
 •  -20 % auton pesusta
 • 70 €/h autohuollon tuntiveloitus (norm. 87,50 €/h)
 • 80 €/h sähkötöiden ja muiden vaativien töiden tuntiveloitus
 • 49 € ilmastointihuolto (ha)
 • 59 € ilmastointihuolto pa/asuntoauto
 • 30 € ohjauskulmien tarkistus ha/pa (säädöt veloitetaan erikseen)
 • Sijaisautopalvelu
 • Renkaiden kausisäilytys ha/pa, 60 €/sarja (sis. säilytys, pesu, renkaiden tarkastus, vakuutus. Allevaihto veloitetaan erikseen.)
 • Katsastuspalvelu veloituksetta (viranomaiskulut veloitetaan)
 • 24h hinausturva ha/pa huollossa käynneille, astuu voimaan huoltokäynnin jälkeen.

Kiinnostaako kanta- tai etuasiakkuus? Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi. Lähetä viestisi, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian!