Globecar - Best-Caravan

Matkailuun sekä arjen kumppaniksi

Globecar-retkeilyautot

Globecar-retkeilyautot ovat nimensä mukaisesti täydellinen valinta maailmaa matkaavalle retkeilijälle ja samalla ne soveltuvat hyvin käytännölliseksi kumppaniksi arjen kuljetustarpeisiin. Useaan kertaan palkitut retkeilyautot valmistetaan Saksassa vuosien kokemuksella. Laatu, hinta ja varustelu ovat kohdallaan. Ajoneuvohaustamme löydät kaikki uudet mallit, jotka ovat saatavilla suoraan varastostamme. Katso rauhassa ja pyydä vaihtotarjous jo verkossa. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

Katso varastomallit

Kysy lisätietoja

Globecar-retkeilyautot - Best-Caravan

Retkelyautot valmiina matkaan

Näppärällä Globecar-retkeilyautolla lähtö reissuun onnistuu käden käänteessä. Erittäin kattavassa valikoimassa yhdistyvät erinomainen hinta-laatusuhde ja innovatiiviset pohjaratkaisut – käytännöllisyyttä ja tilaa kompaktissa ulkomuodossa. Malliston pienimmät autot soveltuvat kahdestaan matkaaville ja isoimmissa mukaan mahtuu mukavasti jopa 4 henkeä. Katso Globecar-retkeilyautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Globecar-retkeilyautot - Best-Caravan

Erinomainen muunneltavuus kattavassa mallisarjassa

Eri malliversioissa löytyy valinnanvaraa juuri sinun tarpeisiisi. Lomailun mukavuutta etsivälle esimerkiksi pesuhuone- ja nukkumatilaratkaisut lähentelevät kotiympäristön olosuhteita. Sarjan pienimmissäkin malleissa tiloista on otettu kaikki irti: auto muuntuu arjen kuljetustarpeisiin ja nautinnollisiin lomareissuihin vain pienillä muutoksilla. Mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Katso Globecar-retkeilyautojen varastomallit ja pyydä tarjous jo tänään.

Kysy lisätietoja

Minkälaista autoa etsit? Kysy lisää!

Palvelemme mielellämme! Tiedustele uutta mallia tai kysy lisää mallistosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.