Suuri Talvinäyttely 26.-27.1. Tervetuloa!

Best-Caravan Espoo

Best-Caravan Espoossa on erittäin monipuoliset palvelut. Meillä on esillä noin 50 ajoneuvon valikoima, uusia ja käytettyjä matkailuautoja ja asuntovaunuja. Sijaitsemme kätevästi Kehä III varrella, joten paikan päälle on helppo tulla. Katso kaikki yhteystiedot sekä palvelumme ja tule käymään!

Suuri Talvinäyttely Espoossa la 26. – su 27.1.

Talvinäyttelyssä on nähtävillä paljon mielenkiintoisia ajoneuvoja sekä hyviä vaihtotarjouksia! Talvinäyttelyn tarjoiluista vastaa Gorilla BBQ! Uudistimme CaravanMarkettimme ja nyt tarvikemyymälässämme on kesäinen tunnelma palmujen katveessa. CaravanMarketissa on myös paljon mielenkiintoisia uutuuksia ja hyviä tarjouksia. Tervetuloa koko perheen voimin!

Talvinäyttelymme yhteydessä sinulla on mahdollisuus osallistua huikeaan arvontaan, jossa on mahdollisuus voittaa tuliterä matkailuauto tai -vaunu koko VUODEKSI KÄYTTÖÖSI!

 

 

Espoon Suuressa Talvinäyttelyssä tarjoiluista vastaa lauantaina ja sunnuntaina Gorilla BBQ. Tarjolla on herkullisia hampurilaisia. Tule nauttimaan tarjoiluista kaupan teon yhteydessä!

 

Uudistimme CaravanMarkettimme ja nyt tarvikemyymälässämme on kesäinen tunnelma palmujen katveessa. Tule Talvinäyttelyymme tutustumaan uudistuneeseen ilmeeseemme!

Yhteystiedot

Kartanonherrantie 1
02920 Espoo
arkisin 9–17
huolto arkisin 8-16
suljettu lauantaisin 23.2. saakka
Katso ajo-ohjeet  >
Katso laskutustiedot >

Palvelunumerot

Vaihde: 010 832 4500‬
Ajoneuvot: 010 832 4540
CaravanMarket: 010 832 4543
Huolto: 010 832 4543

Espoossa sinua palvelevat

Mika Mariin

Huolto ja töiden vastaanotto

Hemmo Hiltunen

Huoltomiehet

Rauno Lehtovaara

Huoltomiehet

Hysein Muradli

Tarvikkeet

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.