Tule meille tarvikemyyjäksi

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoalan yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Edustamme alan parhaita tuotemerkkejä ja palvelutarjontaamme sisältyvät ajoneuvomyynnin lisäksi Caravan Market, varaosa- ja tarvikemyynti sekä huoltopalvelut. Best-Caravanin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 38 milj. euroa.

Toimintamme laajentuessa etsimme jatkuvasti aktiivisia TARVIKEMYYJIÄ tekemään tuloksellista myyntityötä matkailuajoneuvoalan parissa.

Tarvikemyyjänä saat olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka toteuttavat unelmiaan ja suunnittelevat vapaa-aikaansa. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, ja meillä työssä olevat tarttuvat ahkerasti toimeen ja auttavat myös kaveria. Alamme sesonkiluonteisuuden vuoksi hiljaisempina vuoden aikoina työn kuvat vaihtelee. Myytäviä tuotteitasi tulevat olemaan mm. etuteltat, lisävarusteet, varaosat, camping-kalusteet jne.

Odotamme sinulta

– Aktiivista ja rohkeaa otetta kaupantekoon
– Aloitteellista kaupallista ajattelutapaa
– Hyvää asiakaspalveluhenkeä

Katsomme eduksesi

– Matkailuajoneuvoalan tuntemuksen
– Hyvän englannin ja/tai ruotsin kielen taidon

Tarjoamme sinulle

– Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä
– Viihtyisän työympäristön upeilla työkavereilla
– Työn, jossa saat toimia asiakkaiden unelmien ja vapaa-ajan parissa

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

AjokorttiluokatABBECC1D
lataa CV:si