Tule meille ajoneuvomyyjäksi

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoalan yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Hyvinkäällä, Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa. Edustamme alan parhaita tuotemerkkejä ja palvelutarjontaamme sisältyvät ajoneuvomyynnin lisäksi Caravan Market, varaosa- ja tarvikemyynti sekä huoltopalvelut. Best-Caravanin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 38 milj. euroa.

Toimintamme laajentuessa etsimme jatkuvasti aktiivisia AJONEUVOMYYJIÄ tekemään tuloksellista myyntityötä matkailuajoneuvojen parissa.

Ajoneuvomyyjänä saat olla tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka toteuttavat unelmiaan ja suunnittelevat vapaa-aikaansa. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, ja meillä työssä olevat tarttuvat ahkerasti toimeen ja auttavat myös kaveria. Vierastamme työkulttuuria, jossa myyjät istuvat lasikopeissa odottamassa asiakasta. Alamme sesonkiluonteisuuden vuoksi hiljaisempina vuoden aikoina, teemme aktiivista myyntiä tavoittaen asiakkaita mm. puhelimitse. Myytäviä tuotteitasi tulevat olemaan retkeilyautot, matkailuautot ja matkailuvaunut.

Odotamme sinulta

– Aktiivista ja rohkeaa otetta kaupantekoon
– Aloitteellista kaupallista ajattelutapaa
– Näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
– Hyvää asiakaspalveluhenkeä

Katsomme eduksesi

– Matkailuajoneuvoalan tuntemuksen
– Kolmannen asteen teknisen tai kaupallisen koulutuksen
– Hyvän englannin ja/tai ruotsin kielen taidon

Tarjoamme sinulle

– Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä
– Viihtyisän työympäristön upeilla työkavereilla
– Työn, jossa saat toimia asiakkaiden unelmien ja vapaa-ajan parissa

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

AjokorttiluokatABBECC1D
lataa CV:si