Tule meille mekaanikoksi

Best-Caravan on Euroopan neljänneksi suurin matkailuajoneuvoratkaisuja  ja palveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tamperella ja Turussa. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 hieman yli 50 milj. euroa.

Toimintamme laajentuessa etsimme aktiivisia MEKAANIKKOJA Kuopioon ja Ouluun työskentelemään matkailuajoneuvojen parissa.

Mekaanikkona olet meillä keskeisessä asemassa toteuttamassa asiakkaidemme unelmia. Meillä puhalletaan yhteen hiileen, ja meillä työssä olevat tarttuvat ahkerasti toimeen ja auttavat myös kaveria. Alamme sesonkiluonteisuuden vuoksi hiljaisempina vuoden aikoina työn kuvat vaihtelevat. Sesonkiaikana työt liittyvät pääsääntöisesti myytyjen ajoneuvojen huoltoon ja kausihuoltoon. Hiljaisempina vuoden aikoina teemme mm. aikaa vieviä korikorjauksia ja vakuutusyhtiöiden tilaamia töitä.

Odotamme sinulta

– Aktiivista ja rohkeaa otetta työntekoon
– Aloitteellista ajattelutapaa
– Näyttöjä huoltoon työhistoriastasi
– Hyvää asiakaspalveluhenkeä

Katsomme eduksesi

– Matkailuajoneuvoalan tuntemuksen
– Teknisen koulutuksen

Tarjoamme sinulle

– Yrityskulttuurin, jossa vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä
– Viihtyisän työympäristön upeilla työkavereilla
– Työn, jossa saat toimia asiakkaiden unelmien ja vapaa-ajan parissa

Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea. Lisätietoja tehtävästä antaa Huoltoliiketoiminnan johtaja Matti Kivimäki matti.kivimaki@bestcaravan.fi tai 040 342 7218.

Ota meihin yhteyttä!

Palvelemme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi! Lähetä meille viestisi, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.