Sellaista ei tarvitse, mitä Best-Caravanilta ei löydy

Sellaista ei tarvitse, mitä Best-Caravanilta ei löydy - Asiakkamme Kertovat - Best-Caravan

Helsingissä asuvat Jari Juurikas ja Jaana Kukkaro hankkivat ensimmäisen asuntoautonsa pari kuukautta sitten. Aiemmin tavallisella autolla matkustellut pariskunta aikoo kesällä kierrellä Eurooppaa uudella asuntoautollaan, joka on huollettu Best-Caravanilla.
LVI-alalla työskentelevä, matkustamisesta pitävä Jari Juurikas ja hänen naisystävänsä Jaana Kukkaro ostivat lokakuussa ensimmäisen asuntoautonsa.

– Olemme kiertäneet paljon autolla Euroopassa. Nyt tuli mieleen, että voisimme toteuttaa sen asuntoautolla. Hankimme sen, ja kesällä menemme katsomaan sillä Eurooppaa, Kukkaro kertoo.

“Kaikkea uunien ja kaasupullon mittauslaitteiden välistä”

Uudessa asuntoautossa oli kuitenkin alussa ongelmia, joiden vuoksi Juurikas ja Kukkaro kääntyivät Best-Caravanin puoleen. Ensimmäisen kerran he tutustuivat Best-Caravaniin Lahden Caravan-messuilla.

– Autoon vaihdettiin muun muassa asunto-osan akku ja sähköpuolen pääkytkin, Juurikas luettelee.

– Lisäksi hankimme jääkaappiin ritilän ja vihanneskorin, Kukkaro jatkaa.

Auton huolto ja varaosien hankkiminen sujui Best-Caravanin kautta erittäin mutkattomasti ja jouhevasti. Lisäksi suuren kiitoksen saa Best-Caravanin laaja valikoima.

– Tuntui, että siellä on kaikki saatavilla, mitä tarvita voi. Uuneista kaasupullon mittauslaitteisiin ja kaikkea siltä väliltä. Tuskin on olemassa sellaista matka-autoiluun liittyvää tavaraa, jota ei sieltä löydy. Ja sellaista ei tarvitse, mitä siellä ei ole, Juurikas naureskelee.

“Pätevä henkilökunta, jolta saa hyviä neuvoja”

Monipuolisen tarjonnan lisäksi kiitosta saa Best-Caravanin henkilökunta.

– Heillä on paljon tietoa ja heiltä saa hyviä neuvoja. Heillä on erittäin pätevää porukkaa töissä, jotka tietävät mitä tekevät ja osaavat vastata kysymyksiin. Kaikki meni ihan putkeen, Juurikas toteaa.

– Saimme juuri ne tavarat, mitä olimme tilanneet ja juuri silloin, kun olimme sopineet, Juurikas jatkaa.

Pariskunta on varma, että asiakkuus Best-Caravanin kanssa jatkuu vastedeskin.

– Best-Caravanilla saa asiantuntevaa ja hyvää asiakaspalvelua ennen kaikkea, Kukkaro summaa.