Homma toimii hyvin

Homma toimii hyvin - Asiakkamme kertovat - Best-Caravan

Pentti Vesala hankki ensimmäisen caravanvaununsa 70-luvulla. Hän on vuosien varrella vaihtokauppaa tehneenä vaihtanut autoja useamman kerran. Pentti tuumi, että edellinen vaunu oli jo sen verran vanha, että oli aika päivittää se uuteen. Viides vaunu löytyi Best-Caravanilta Sikajuhlien messujen yhteydessä.

– Olen aikaisemmin ostanut asuntovaununi yksityishenkilöiltä. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun ostin vaunun liikkeestä. Myyjä Tommi Myllärinen oli asiallinen kaveri, tuusulalainen Vesala muistelee ostotilannetta.

Pentti päätyi vuoden 2010 Soliferin 480 malliin, joka on kompakti kahdelle henkilölle sopiva vaunu. Uuden vaunun varusteisiin kuuluu muun muassa lattialämmitys ja kiinteä vessa. Vesala on yhdessä vaimonsa kanssa todennut vaunun olevan riittävä heidän kahden reissuille.

“Voin suositella muillekin”

Pentti joutui tekemään reklamaation ensimmäisestä vaunusta, jonka hän osti Best-Caravanilta. Hänen mukaansa asia korjattiin hyvin ja hän oli kaikkinensa tyytyväinen kaupantekoon.

– Myyjä oli todella asiallinen ja osasi suhtautua reklamaatioon hyvin. Voin hyvin suositella Best-Caravania muillekin.

“Vastaanotto on ollut hyvä”

Pentti on käynyt Hyvinkään huoltopisteellä ja asioinut muutaman kerran varaosaliikkeen puolella. Hän kehuu Hyvinkään tiloja.

– Vastaanotto Hyvinkäällä on ollut hyvä ja siellähän on kaikki palvelut pesusta saunaan. Olemme kyllä olleet tyytyväisiä, Vesala kommentoi.