Best-Caravanilla tuntee olevansa asiakas eikä pelkkä liikkeessä kävijä

Best-Caravanilla tuntee olevansa asiakas eikä pelkkä liikkeessä kävijä - Asiakkaamme kertovat - Best-Caravan

Kalustealan yrittäjä Arto Heiskanen omisti 2000-luvun taitteessa ensimmäisen asuntovaununsa, ja karavaanarikärpänen puraisi heti. Viimeisimmän vaununsa hän osti keväällä 2016 Kuopion Best-Caravanista. Arton mukaan Best-Caravan on kilpailukykyinen ja sieltä saa hyvää palvelua.

– Olen tiennyt talon pitkän aikaa. Best-Caravan osti HS Pitkäsen, jonka kanssa olen tehnyt jo vuosia asuntovaunukauppaa. Asuntovaunuilussa koukuttaa vapaus valita paikka ja liikkua, miten haluaa. Olen kahden aikuisen lapsen isä, ja matkailuvaunuilu oli mutkatonta matkailua erityisesti silloin, kun lapset olivat pieniä, Arto muistelee.

Keväällä 2016 Arto halusi vaihtaa aiemman vaununsa vuoden 2016 Nomad 560 –malliin.

– Halusin vaihtaa auton Kuopiossa. Niin myyjä, myymälä kuin merkki olivat tuttuja. Olin jo hieromassa kauppoja toisesta vaunusta, kun kuulin, että myyjä oli käynyt hakemassa juuri sellaisen vaunun kuin alun perin halusimme.

– Tätä vaunua on kevyempi vetää kuin aiempaa isoa Soliferia. Uudessa vaunussa on keittiö mikroaaltouuneineen ja todella hyvä sänky. Wc ja kylpyhuone ovat poikittain vaunun perässä. Vaunuun laitettiin ilmastointilaite ja lisättiin pistokkeita.

Hyvä palvelu ja kattava tarvikepuoli

Arto kertoo käyttäneensä myös Best-Caravanin tarvikepuolta.

– Olen ostanut tuoleja, pöytiä, grillin, turvavarusteita ja esimerkiksi aisalukon. Kaikki tarvikkeet on löytyneet kivuttomasti, ja heillä on usein tavaraa varastossa. Tarpeet tulevat nopeasti esille, eikä minulla ole viikkoja aikaa odotella, Arto sanoo. Nykyään Arto vaunuilee Anne-vaimonsa kanssa. He käyvät usein Helsingissä tervehtimässä poikaansa.

– Tänä kesänä teimme Saksaan reissun, koska tyttäremme muutti sinne juhannuksen aikaan. Emme ole aiemmin käyneet vaunulla ulkomailla lukuun ottamatta yhtä Oslon reissua. Saksan reissu oli hyvä, Arto muistelee. Monet Arton ystävistäkin asioivat Kuopion Best-Caravanissa.

– Uskallan suositella yritystä. Kuopion karavaanareille ei tarvitse edes kehua yritystä, sillä ystäväni tuntevat talon ja sen tavat. Best-Caravan on kilpailukykyinen, ja sieltä saa hyvää palvelua. Siellä tuntee olevansa asiakas eikä pelkkä liikkeessä kävijä. Jos jotain kysyttävää on, niin vastaus haetaan, Arto kiittelee.