Hyppää sisältöön

Yksityisleasing ratkaisee automatkailijan huolet

Monen lähimatkailijan haavena on hankkia oma matkailuajoneuvo, mutta niin ajoneuvon tuomat kulut kuin monet käytännön seikatkin aina säilytyksestä huoltoihin saattavat askarruttaa. Uusi yksityisleasingpalvelu tarjoaa käytännöllisen ratkaisun automatkailusta kiinnostuneille.
Teksti: Meri Hänninen Kuvat:

Yksityisleasing – uusi tapa hankkia matkailuajoneuvo

Auto- ja lähimatkailun suosio lentomatkustuksen korvaajina on nousussa lisääntyneen ilmastokeskustelun myötä. Erityisesti nuorempi sukupolvi on alkanut kyseenalaistaa omia matkailutottumuksiaan ja haluaa pienentää lentomatkailusta aiheutuvaa hiilijalanjälkeään etsimällä ekologisempia vaihtoehtoja. Pyörillä kulkeva lomakoti tarjoaakin monille oivan ratkaisun ilmastokysymysten aiheuttamiin haasteisiin.

Matkailuajoneuvon hankkiminen vaatii kuitenkin mukavasti säästöjä ja lisäksi matkailuauton tai -vaunun ylläpito kausisäilytyksineen, huoltoineen ja vakuutuksineen saattaa tuntua haasteelliselta. Alkuinvestoinnin jälkeen upouuden ajoneuvon arvo myös tippuu roimasti, mikä saattaa osaltaan laittaa mietityttämään hankinnan kannattavuutta.

Moni yksityisautoilija on jo ehtinyt tutustua henkilöautojen leasingpalveluihin, ja nyt myös matkailuajoneuvon hankkiminen on mahdollista Best-Caravanin uuden BestDiili -yksityisleasingin avulla.

Huolettomasti ja turvallisesti automatkailemaan

BestDiili on keväällä 2020 lanseerattu matkailuajoneuvojen yksityisleasingpalvelu, jonka avulla uuden matkailuajoneuvon saa käyttöönsä pelkällä kuukausierällä ilman käsirahaa ja omistamisen tuomia huolia. BestDiilissä ajoneuvon ylläpidon säilytyksineen ja huoltoineen voi ulkoistaa Best-Caravanin hoidettavaksi. Leasingpalvelun voi mukauttaa juuri itselleen sopivaksi liittämällä sopimukseen tarvitsemansa palvelut. Täyden palvelun BestDiilissä asiakkaan hoidettavaksi jäävät käytännössä ainoastaan polttoaine- ja kaasukustannukset sekä matkailuajoneuvon pesu ja siivous. Kausisäilytys, huollot, vakuutukset, renkaat sekä erilaiset pientarvikkeet ja niiden vaihtotyöt voi jättää Best-Caravanin hoidettavaksi.

BestDiilissä on valittavana muun muassa Sunlight-retkeilyautoja.

Seikkailevalle matkailijalle sopiva Sunlightin retkeilyauto on yksi esimerkki BestDiilin valikoimasta.

BestDiili on huoleton ja turvallinen tapa päästä automatkailuharrastuksen pariin. Kiinteä kuukausierä auttaa sopeuttamaan ajoneuvoon liittyvät kustannukset omaan budjettiin ja poistaa huolenaiheet, joita kertaluonteinen suuri investointi sekä yllättävät kustannukset saattavat tuoda. BestDiili-valikoimasta löytyy kattava kattaus ajoneuvoja näppäristä retkeilyautoista koko perheen matkailuautoihin ja -vaunuihin. Myös hintaluokissa on reilusti valinnanvaraa.

Myöskään ajoneuvon arvon alenemisesta ei tarvitse huolehtia. Kun sopimuskausi päättyy, ajoneuvon voi palauttaa mihin tahansa Best-Caravanin toimipisteeseen ja halutessaan tehdä uuden diilin tuliterästä matkailuautosta tai -vaunusta. Mikäli kuitenkin yhdessä vietettyjen seikkailujen myötä ajokista on tullut tärkeä osa elämää, voi tutuksi käyneen menopelin lunastaa myös omakseen.

Jos matkailuajoneuvojen yksityisleasing herätti kiinnostuksesi, jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin Best-Caravanin asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo lisää BestDiilistä.