Hyppää sisältöön

Lomaosake pyörillä on uudenlainen tapa automatkailla

Oletko automatkailusta innostunut reissaaja, mutta omalle matkailuautolle olisi käyttöä vain muutamana viikkona vuodessa? Matkailuauton omistamista vaivattomampi ja vuokraamista edullisempi ratkaisu on lomaosake pyörillä!
Teksti: Meri Hänninen Kuvat:

Tien päälle ilman omistamisen tuomia haasteita

Matkailuauto seisoo tyhjänpanttina pressun alla suurimman osan vuodesta, ja ensimmäinen asia keväällä on viedä ajoneuvo huollettavaksi. Tai ehkä olet automatkailusta innostunut, mutta oman ajoneuvon omistaminen ei tunnu sopivalta ratkaisulta sen tuomien käytännön haasteiden vuoksi.

Karavaanielämä tien päällä on oivallinen tapa nauttia kesälomasta luonnon ja harrastusten parissa. Monia kuitenkin mietityttää ajatus oman matkailuauton omistamisesta muun muassa huoltojen, kausisäilytyksen ja loppujen lopuksi suhteellisen vähäisen käyttötarpeen tiimoilta. 

BestHoliday on uusi tapa nauttia automatkailusta niille, jotka tarvitsevat matkailuautoa vain vähän. BestHoliday tiivistää automatkailun parhaat puolet näppärään pakettiin ilman matkailuauton omistamisen tuomia huolia! Se on myös edullisempi vaihtoehto matkailuauton vuokraamiselle.

Lomaosake pyörillä

BestHoliday on käytännössä samankaltainen kuin lomaosake, mutta pyörillä. Kuukausivastiketta vastaan osakas saa valitseminaan lomaviikkoina käyttöönsä enintään kolme vuotta vanhan matkailu- tai retkeilyauton valmiiksi varusteltuna ja valmiina lähtöön. Matkailuauton saa käyttöönsä enintään neljäksi viikoksi kerrallaan, ja osakkuus ja valittu lomaviikko on voimassa niin kauan, kuin osakas itse haluaa.

Valittavissa on eri luokkaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin näppäristä retkeilyautoista tilavampiin matkailuautoihin. Oletko seikkailija? Seikkailun hakuiselle aktiivimatkailijalle sopiva matkakumppani voi olla esimerkiksi Sunlight Cliff 640 retkeilyauto. Liikkeellä perheen kanssa? Tutustu tilavaan Dethleffs Trendiin, joka majoittaa jopa viisi henkilöä. Oli valintasi millainen auto tahansa, kuuluvat matkailuauton hoitovastikkeeseen muun muassa renkaiden vaihdot, auton säilytys lomaviikkojesi ulkopuolella sekä huollot.

Enää matkailuautosi ei seiso toimettomana pihamaalla lomakauden ulkopuolella, eikä sinun tarvitse kantaa huolta kausisäilytyksestä tai huolloista. Maksat itse vain polttoaineesta ja kaasuista. Erillistä korvausta vastaan voit kaiken lisäksi päättää lomaviikkosi jättämällä nelipyöräisen loppusiivouksenkin BestCaravanin hoidettavaksi. Käytännössä ainut, mitä tehtäväksi enää jää, on nauttia lomasta pyörien päällä.

BestHoliday-lomaosakkeon huokeampi ja käytännöllisempi vaihtoehto, kuin matkailuauton vuokraus. Lomaosake on edullisempi valinta, kuin vuosittainen matkailuauton vuokraus, ja kun kustannukset jakautuvat mukavan tasaisesti koko vuodelle, eivät lomarahat hurahda tililtä heti kerralla kesäloman alkaessa.

BestHoliday on vastuullisen matkailijan valinta

Matkailun vastuullisuus ja sen aiheuttama hiilijalanjälki ovat monelle huolestuttavia aiheita, eivätkä lainkaan syyttä. Matkailun tuomaa elämyksellisyyttä ei kuitenkaan tarvitse jättää kokonaan pois, sillä matkustelu voi olla myös ekologista.

Automatkailu on matkailumuotona vastuullinen vaihtoehto, ja hiilijalanjälki on moninkertaisesti pienempi verrattuna esimerkiksi lentomatkailuun. Kun matkustusvälineenä on vielä matkailuauto, jälki pienenee entisestään.

BestHoliday-lomaosakkeen matkailuautojen hiilidioksidipäästöt hyvitetään istuttamalla metsää.

BestHolidaylla matkailet vastuullisesti!

BestHoliday on mukana ilmastotalkoissa ympäristöystävällisen matkailun puolesta. BestHolidayn matkailuautoilla tehdyistä matkoista Best-Caravan hyvittää matkanteosta aiheutuneet hiilipäästöt istuttamalla uutta metsää. Yhteistyössä ympäristöystävällisessä toiminnassa Best-Caravanin kanssa ovat 4H-liitto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto sekä Metsänhoitoyhdistykset. Hankkeen kautta työllistetään lisäksi suomalaisia nuoria.

BestHoliday on riippumatonta matkailua parhaimmillaan – lomaile juuri siellä missä haluat. Mukana kulkee aina kaikki tarpeellinen suihkusta keittiöön ja makuuhuoneeseen, lomailit sitten keskellä Lapin erämaita tai vaikkapa pitkin Eurooppaa.

Ei enää omistamisen tuomia huolia, eikä vuokraamisen jättämää aukkoa lompakossa. Tutustu lisää helppoon ja vaivattomaan lomaosakepalveluun BestHolidayn verkkosivuilta!