Hyppää sisältöön

Lomaosake, joka kulkee pyörillä – Käytännöllinen BestHoliday

Oletko automatkailusta innostunut reissaaja, mutta omalle matkailuautolle olisi käyttöä vain muutamana viikkona vuodessa? Matkailuauton omistamista vaivattomampi ja vuokraamista edullisempi ratkaisu on pyörillä kulkeva lomaosake BestHoliday!
Teksti: Meri Hänninen
|
Kuvat: Sunlight, Best Caravan
BestHoliday lomaosake matkailuauto

Lähde tien päälle ilman omistamisen tuomia haasteita

Karavaanielämä tien päällä on oivallinen tapa nauttia kesälomasta luonnon ja harrastusten parissa. Monia harrastuksesta kiinnostuneita kuitenkin mietityttää ajatus oman matkailuauton omistamisesta erilaisista syistä – ja me ymmärrämme sen täysin. Hankinta on tietenkin taloudellisesti suuri satsaus, mutta myös huollot, vakuutukset, kausisäilykset ja kotimaan sisäinen lyhyt matkailusesonki sekä ihan vain omat ajankäytölliset seikatkin saattavat pistää miettimään hankinnan sopivuutta.

Me Best Caravanilla tahdomme, että mahdollisimman monella harrastuksesta kiinnostuneella olisi mahdollisuus karavaanailuun juuri itselle sopivalla tavalla. Siksi olemmekin kehittäneet perinteisen ostamisen ohelle myös muita tapoja, joilla harrastuksen pariin voi päästä. BestHoliday -ajoneuvo-osake sopii niille, joille perinteinen omistaminen ei ja jotka tarvitsevat matkailuautoa vain vähän, esimerkiksi vain kesälomilla. BestHoliday tiivistää automatkailun parhaat puolet vaivattoman näppärään pakettiin ilman matkailuauton omistamisen tuomia huolia! 

Kuin lomaosake, mutta pyörien päällä

BestHoliday konseptina on käytännössä samankaltainen kuin lomaosake, mutta matkailuautona: kuukausivastiketta vastaan osakas saa loma-asunnon sijaan käyttöönsä matkailuauton itse valitsemikseen lomaviikoiksi. BestHolidayn matkailu- ja retkeilyautot ovat korkeintaan kolme vuotta vanhoja ja ne ovat aina valmiiksi varusteltuja ja täysin valmiina lähtöön. Valitsemansa matkailuauton saa käyttöönsä enintään neljäksi viikoksi kerrallaan, ja osakkuus ja valittu lomaviikko on voimassa niin kauan kuin osakkeen omistaja itse haluaa.

BestHolidayssa on valittavissa eri luokkaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin: näppäriä retkeilyautoja seikkailijoille ja tilavampia matkailuautoja vaikkapa perheille. Seikkailevaiselle aktiivimatkailijalle sopiva matkakumppani voi olla esimerkiksi trendikäs Sunlight Cliff 640 tai ihastuttava Hobby Vantana On Tour K65. Liikkeellä perheen tai isomman poppoon kanssa? Silloin kannattaa tutustua esimerkiksi tilavaan Dethleffs Trendiin, joka majoittaa jopa viisi henkilöä tai upeaan saarekevuoteelliseen Sunlight T69:ään. Oli valintasi millainen ajoneuvo tahansa, kuuluvat matkailuauton hoitovastikkeeseen aina muun muassa renkaiden vaihdot, auton säilytys lomaviikkojesi ulkopuolella sekä huollot ja vakuutukset.

BestHoliday -ajoneuvon kanssa sinun ei tarvitse siis miettiä, tuleeko matkakodin kanssa reissattua tarpeeksi eikä kantaa huolta kausisäilytyksestä tai huolloista. Vastikkeen lisäksi kuluja sinulle syntyy vain käyttämästäsi polttoaineesta ja kaasuista. Kirsikkana kakun päällä voit erillistä korvausta vastaan päättää lomaviikkosi jättämällä matkakulkineen loppusiivouksenkin Best Caravanin hoidettavaksi. Käytännössä ainut, mitä tehtäväksesi enää jää, on nauttia täysin itsesi näköisestä lomasta!

Sinulle saattoi herätä kysymyksiä siitä, mitä eroa BestHolidaylla ja perinteisellä vuokraamisella oikeastaan sitten on? BestHoliday-lomaosake tulee monessa tapauksessa huokeammaksi kuin vuokraus ja siinä kustannukset jakautuvat tasaisesti koko vuodelle. Voit myös olla aina varma, että saat sinulle mieluisan matkailuauton käyttöösi juuri niille viikoille, joille itse sen haluat. Nämä seikat tekevät konseptista myös todella käytännöllisen.

BestHoliday on vastuullisen matkailijan valinta

Matkailun vastuullisuus ja sen aiheuttama hiilijalanjälki ovat monelle huolestuttavia aiheita, eivätkä lainkaan syyttä. Matkailun tuomaa elämyksellisyyttä ei kuitenkaan ole syytä jättää kokonaan pois, sillä matkustelusta voi tehdä ekologisempaa.

BestHoliday on mukana ilmastotalkoissa ympäristöystävällisen matkailun puolesta. BestHolidayn matkailuautoilla tehdyistä matkoista Best-Caravan hyvittää matkanteosta aiheutuneet hiilipäästöt istuttamalla uutta metsää. Yhteistyössä ympäristöystävällisessä toiminnassa Best-Caravanin kanssa ovat 4H-liitto, Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto sekä Metsänhoitoyhdistykset. Hankkeen kautta työllistetään lisäksi suomalaisia nuoria.

Tiesitkö, että valitsemalla matkustusvälineeksesi matkailu- tai retkeilyauton lentämisen sijaan voit pienentää matkoistasi aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä jopa 60 %? Karavaanimatkailussa myös moni muu vastuullisen matkailun näkökulma toteutuu melkeinpä huomaamatta. Matkailuautossa asuminen itsessään ohjaa säästämään vettä ja sähköä. Matkailuajoneuvon katolle voi myös asentaa aurinkopaneelin, jolla voi ekologisesti ladata mukana kulkevaa elektroniikkaa. Aurinkopaneelit tuottavat sähköä täällä meillä Suomessakin jopa 9 kuukautena vuodesta!

BestHoliday matkailuauton hiilidioksidipäästöt hyvitetään istuttamalla metsää.

Tästä merkistä tunnistat, että matkailuauton hiilijalanjälki on hyvitetty!

BestHolidaylla teet matkailusta itsesi näköistä – lomaile juuri siellä missä haluat ja miten haluat. Mukanasi kulkee aina kaikki tarpeellinen suihkusta keittiöön ja makuuhuoneeseen, lomailit sitten keskellä Lapin erämaita tai vaikka pitkin Eurooppaa.

Unohda omistamisen tuomat huolet tai vuokraamisen jättämä aukko lompakossa. Lue lisää helposta ja vaivattomasta lomaosakepalvelusta:

BestHoliday  BestHoliday ajoneuvot