Dethleffs Pulse

81 710 €
Myyty
 • Ajoneuvon perustiedot:

  Ajokilometrit: Ei tiedossa

  Nopeusrajoitus: Ei tiedossa

  Henkilömäärä: 4

  Omapaino: 3245 kg

  Vuosimalli: 2019

  Ajokortti: B

  Vuoteiden määrä: 4

  Kokonaispaino: 3500 kg

 • Tekniset tiedot:

  Moottoritilavuus: 2.3

  Sijainti: Espoo

  Korimalli: Puoli-integroitu

  Vaihteisto: Manuaali

  Vetotapa: Etuveto

  Pohjaratkaisu: Erillisvuoteet

  Teho (KW): 110

  Alusta: Fiat

  Alustatarkenne: Ducato Light

  Lämmitys: Alde nestekiertolämmitys

  Leveys (cm): 233

  Pituus (cm): 741

  Korkeus (cm): 300

  Polttoaine: Diesel

 • Lisävarusteet:

  Pulse-valaistuspaketti by Light Identity Allendorf, 150 hv moottori, Sähkökäyttöinen nostovuode (Trend T 6757 -mallissa jäävät Midi Heki -kattoikkuna istuinryhmän yläpuolelta ja Mini Heki -kattoluukku keittiöstä pois, ilmastointilaite ei mahdollinen), Erillisvuoteiden yhdistämismahdollisuus parivuoteeksi, Verhoiluvaihtoehto Beat, Alde-lämmönvaihdin, Nestekiertoinen lattialämmitys (vain yhdessä Alde-lämmityksen kanssa), Talvipaketti Alde (Trend T/I; Pulse T/I,), Rekisteröinti 4:lle

 • Lisätiedot:

  Dethleffsin Pulse on laatutietoisen asiakkaan valinta!

  Tämä auto on loistovalinta ympärivuotiseen käyttöön. Nestekiertolämmitys on myös lattiassa ja ohjaamon matossa. Dethleffs tekee nestekierron myös ohjaamoon ja kynnyskoteloihin, joten lämpöä riittää paukkupakkasillakin.

  Tämän auton ostajalle Segwayn sähköpotkulauta kaupan päälle kampanja-aikana 6.7.-19.7.2020. Tule ilmaiselle jäätelötarjoilulle liikkeeseemme!

  Ostamalla ajoneuvon Best-Caravanilta, liityt kanta-asiakkaaksemme. Kanta-asiakkaana saa bonusta ajoneuvokaupan välirahasta tai kauppasummasta 3% (max 350€). Tankkaat edullisemmin, saunot ja peset ajoneuvosi ilmaiseksi ja saat käyttöösi kumppaniverkostomme edut. Tämä etu tarjotaan ainoastaan ajoneuvokaupan tehneille.

81 710 €

Myynnissä sinua palvelevat