Tervetuloa Kuopioon!

Best-Caravan tarjoaa asiakkaille täyden palvelun: ajoneuvojen myynnin, huollon sekä varaosat ja tarvikkeet. Pihalla on kulkijoille varattu matkaparkki, jossa on sähköpistoke. Pesuhalli on aina auki liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella Kanta-asiakkaille.

Olemme valmiina palvelemaan. Tule käymään!

Alueen laajin CaravanMarket

CaravanMarket on laajentunut ja uudistunut. Meiltä löydät jokapäiväiset tarvikkeet ja monenlaista karavaanimatkailussa tarpeellista tavaraa. Ulkokalusteita, astioita, grillejä ja muuta matkailuun liittyvää. Asennamme pyörätelineet, peruutustutkat, markiisit ja muut myymämme tuotteet.

Huolto

Best-Caravanilla on Kuopiossa 600 m2 valoisa, uusi huoltotila. Siellä tehdään kaikki matkailuajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt alustatöitä lukuunottamatta. Säännöllisesti huollettu ajoneuvo on turvallinen matkakumppani

Ilmainen pesuhalli Kanta-asiakkaille

Best-Caravan tarjoaa hyvän mahdollisuuden pestä ajoneuvo sisällä ja ammattitason välinein. Pesuhallissa on tikkaat, jonka avulla myös katto puhdistuu. Sisäänpääsy halliin Kanta-asiakaskortilla aukioloaikojen ulkopuolella.

Kaikille ilmainen matkaparkki

Best-Caravanin pihalla on ilmainen matkaparkki, jossa on sähköpistoke sekä WiFi. Rauhallisella pihalla on mukava yöpyä ja tutustua ympäröivään luontoon ja paikallisiin nähtävyyksiin.

Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.