Matkailuautot ja asuntovaunut täyden palvelun matkailuautokeskuksesta Kuopiosta!

Best-Caravan tarjoaa asiakkaille täyden palvelun: ajoneuvojen myynnin, huollon sekä varaosat ja tarvikkeet. Pihalla on varattu ilmainen matkaparkki, jossa on sähköpistoke. Pesuhalli on aina auki liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella kanta-asiakkaille. Olemme valmiina palvelemaan. Tutustu ja tule käymään!

Alueen laajin CaravanMarket

CaravanMarket on laajentunut ja uudistunut. Meiltä löydät jokapäiväiset tarvikkeet ja monenlaista karavaanimatkailussa tarpeellista tavaraa: ulkokalusteita, astioita, grillejä ja muuta matkailuun liittyvää. Asennamme pyörätelineet, peruutustutkat, markiisit ja muut myymämme tuotteet paikan päällä.

Ensiluokkaiset huoltopalvelut

Best-Caravanilla on Kuopiossa 600 m2 valoisa, uusi huoltotila. Siellä tehdään kaikki matkailuajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt alustatöitä lukuunottamatta. Säännöllisesti huollettu ajoneuvo on turvallinen matkakumppani. Voit varata huollon vaivattomasti verkossa.

Kuopion toimipiste - Best-Caravan

Kaikille ilmainen matkaparkki

Best-Caravanin pihalla on kaikille ilmainen matkaparkki, jossa on sähköpistoke sekä WiFi. Rauhallisella pihalla on mukava yöpyä ja tutustua ympäröivään luontoon ja paikallisiin nähtävyyksiin. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Pesukatu - Best-Caravan

Ilmainen pesuhalli kanta-asiakkaille myös aukioloaikojen ulkopuolella

Best-Caravan tarjoaa hyvän mahdollisuuden pestä ajoneuvo sisällä ja ammattitason välinein. Pesuhallissa on tikkaat, jonka avulla myös katto puhdistuu. Sisäänpääsy halliin kanta-asiakaskortilla aukioloaikojen ulkopuolella. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Kuopion ryhmä - Best-Caravan

Olemme valmiina palvelemaan – tervetuloa vaikka kahville!

Olet aina tervetullut meille. Kahvipannu on aina kuumana ja pikkuleipiä lautasella. Tule juttelemaan kanssamme karavaaniasioista ja haaveista. Katsellaan ajoneuvoja ja puhutaan mukavia.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.