Etu- ja kanta-asiakkaiden edut - Best-Caravan

Bonusta kaikista ostoksista – ajoneuvon ostajalle heti 500 €!

Kun ostat meiltä minkä tahansa ajoneuvon, saat heti 500 € bonusta ja sinusta tulee kanta-asiakkaamme. Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta. Saat bonusta jokaisesta ostoksestasi: tarvikkeesta tai huollosta rahana etukortillesi! Bonuksen voit milloin vain hyödyntää uusiin hankintoihin, esimerkiksi vuosihuoltoon, puutarhakalusteisiin, grilliin tai vaikka talvisäilytykseen.

Etu- tai kanta-asiakkaana hyödynnät lisäksi erikoistarjouksia ja saat alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista. Tutustu etuihisi tarkemmin tällä sivulla ja liity tyytyväisten etu- ja kanta-asiakkaidemme joukkoon helposti verkossa.

Etuasiakkaille 3% bonusta ostoksista - Best-Caravan

Etuasiakkaana saat 3 % bonusta kaikista ostoksista!

Kerrytettyä bonusrahaa voit hyödyntää kaikkiin ostoksiisi, myös uuden ajoneuvon hankinnassa. Jos ostat meiltä ajoneuvon tai vaihdat uudempaan, saat ostosummasta tai välirahasta 3 % bonusta – yksittäisen ostoksen maksimibonus on 500 €. Liity veloituksetta vaikka heti, voit saman tien alkaa kerryttämään bonusrahaa.

Kanta-asiakkaille 8 % bonusta ostoksista - Best-Caravan

Kanta-asiakkaille jopa 8 % bonusta kaikista ostoksista!

Kanta-asiakkaaksi liityt samalla, kun ostat meiltä ajoneuvon. Samalla siirryt 8 % bonustasolle. Kanta-asiakkaamme nauttivat lisäksi maksutta monipuolisista palveluistamme. Useassa toimipisteessämme esimerkiksi pesukatu on kanta-asiakkaillemme käytettävissä vuorokauden ympäri veloituksetta.

Etu- ja kanta-asiakkaille bonusten lisäksi tarvike- ja palvelutarjouksia sekä tuntuvia alennuksia!

Bonusrahan sekä omien palveluetujemme ja tarviketarjoustemme lisäksi hyödyt yhteistyökumppaneidemme upeista eduista. Esimerkiksi 2,5 snt/l alennusta polttoaineista Neste Oil -asemilla, etuja ja tuntuvia alennuksia palveluihin Vianorilla sekä jopa -15 % Finnlines-laivalipuista. Nyt kannattaa liittyä etuasiakkaaksi – se on helppoa ja maksutonta!

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.