Lohr © Virpi Rautiainen (17)

 

 

 

 

 

Lohr am Mainin matkaparkkiin mahtuu parikymmentä matkailuajoneuvoa. Saatavilla sähköä, hinta alkaen 1€/4h, ja vettä 1€/100l. Alueella on jätevesikaivo. Yöpymishinta 5€, maksullinen aika klo 20:00-09:00. Baijerissa sijaitsevan Lohr am Mainin lähimmät kaupungit ovat Frankfurt ja Würzburg. Kivenheiton päässä ihastuttava vanhakaupunki. Osoite: Osttangente, 97816 Lohr am Main.

Bad Hersfeld  © Virpi Rautiainen (8)

 

 

 

 

 

 

Bad Hersfeldin matkaparkki sijaitsee uimalan, urheilukentän ja leikkikentän vieressä. Lähellä hyvät lenkkeilymaastot ja pyöräilyreitit. Noin puolentoista kilometrin päässä on kiva keskusaukio, jossa paljon ravintoloita ja palveluita. Vuorokausihinta 5€, maksetaan kioskiin. Sähköä saatavana hinnalla 0,50 €/ kwh ja vettä 1,00 € (80 l). Lähimmät kaupungit ovat Frankfurt ja Würzburg. Osoite: Am Schwimmbad, 36251 Bad Hersfeld.

 

Freiburg Elbe  © Virpi Rautiainen

 

 

 

 

 

 

Freiburgin matkaparkki sijaitsee ison nurmikentän ja juoksuradan vieressä. Keskustaan muutaman sadan metrin kävelymatka. Rauhallinen alue. Vuorokausihinta 8€, maksun tulee perimään alueen työntekijä. Hinta sisältää sähkön. Alueella wc-rakennus. Lähimmät kaupungit Bremen ja Hampuri. Osoite: Sport- und Freizietzentrum, Am Bassin, 21729 Freiburg.

Virpi Rautiainen (teksti, kuvat)

Comments are closed.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.%d bloggers like this: