Turku © Virpi Rautiainen

Mitä jos poikkeaisi Turkuun nauttimaan nähtävyyksistä ja Best-Caravanin palveluista?

Suomen vanhin kaupunki Turku, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta 1229, sijaitsee Lounais-Suomessa Aurajoen kainalossa. Turku on taiteen, historian ja kulttuurin kaupunki.

Suomen ensimmäinen pääkaupunki on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Turku on edelleen merkittävä kaupallinen satamakaupunki, ja Turun satamasta on tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan sekä Tukholmaan.

 

 

Turun tapahtumat ja nähtävyydet houkuttelevat vuosittain paljon niin kotimaisia kuin ulkomaalaisiakin matkailijoita. Keskustaa halkova Aurajoki, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt sekä Turun edustalla sijaitseva laaja ja luonnonkaunis Turun saaristo tekevät kaupungista ainutlaatuisen. Historialliset kohteet aina Turun linnasta Tuomiokirkkoon ovat kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi nosti kulttuurin katukuvaan ja sieltä sen löytää edelleen.

Matkailun näkökulmasta alueen tärkeimpiin kohteisiin Turun ja saariston ohella kuuluu naapurikaupunki Naantali. Historiallisesti rikkaan Naantalin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat yhtenäisenä säilynyt vanha kaupunki, Suomen presidentin kesä-asunto Kultaranta sekä Tove Janssonin klassikkotarinoille perustuva teemapuisto Muumimaailma.

Turun tapahtumat: http://www.visitturku.fi/calendar

Turun käyntikohteet: http://www.visitturku.fi/kohteet

Tervetuloa Best-Caravanin matkaparkkiin!

Pihallamme on kaikille avoin matkaparkki sähköpistokkeineen. Myös langaton netti on vapaasti käytettävissänne. Arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14 teitä palvelee Caravan-kauppa ja huolto. Kahvipannu on aina kuumana ja pikkuleipiä lautasella.

Osoite: Vakiotie 4,  21420 Lieto, p. 010 8324520

http://www.best-caravan.fi/yritys/turku/

 

Koonnut, kuva: Virpi Rautiainen

Comments are closed.

Ota Yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.%d bloggers like this: