Suuri Talvinäyttely 2018 - Best-Caravan

Tervetuloa Suureen Talvinäyttelyyn!

Luvassa huikeaa tapahtumatunnelmaa, upeita tarjouksia, vuoden 2018 uudet mallit, laaja vaihdokkivalikoima sekä pullakahvit ja makkaraa!

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna lauantaina 27.1. ja sunnuntaina 28.1. klo 10-15 startataan uusi kausi 2018 vauhdilla käyntiin Suuren Talvinäyttelyn merkeissä! Tervetuloa tutustumaan uutuusmalleihin, hyödyntämään rahanarvoiset tarjoukset varusteisiin ja tarvikkeisiin sekä nauttimaan erinomaisesta tunnelmasta ja tarjoilusta. Lisäksi vaihdokkien valikoimamme on juuri nyt laajimmillaan! Tutustu ajoneuvoihin ennakkoon ja pyydä erinomainen vaihtotarjous jo verkossa!

2018 mallisto esittelyssä - Suuri Talvinäyttely Best-Caravan

Tutustu vuoden 2018 malleihin paikan päällä!

Uudet mallistot koettavissa paikan päällä Suuressa Talvinäyttelyssä! Uutuuksia kaikissa ajoneuvoluokissa edustamiltamme merkeiltä: Carthago, Concorde, Dethleffs, Globecar, Hobby, Hymer, Rapido ja Sunlight. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan. Kysy lisää jo tällä sivulla.

Varastovalikoima suurimmillaan - Suuri Talvinäyttely - Best-Caravan

Jokaiseen tarpeeseen sopiva ajoneuvo!

Varastovalikoimamme on nyt laajimmillaan. Löydät paikan päältä tarpeeseesi sopivan mallin nopeasti ajoon. Tutustu ajoneuvoihin ennakkoon ja pyydä erinomainen vaihtotarjous jo verkossa. Tai tuo oma ajoneuvosi näytille paikan päälle, niin tehdään hyvät vaihtokaupat.

Bonus - Suuri Talvinäyttely - Best-Caravan

Etuasiakkaille ja kanta-asiakkaille bonusta kaikista ostoksista!

Kerrytä bonusta jokaisesta palvelusta tai tuotteesta rahana etukortillesi! Bonuksen voit milloin vain hyödyntää uusiin hankintoihin. Samalla hyödynnät erikoistarjouksia ja saat alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista.

Etuasiakkaaksi voit liittyä milloin vain veloituksetta. Kanta-asiakkuuden saat, kun ostat meiltä ajoneuvon! Tutustu etuihisi ja liity tyytyväisten etu- ja kanta-asiakkaidemme joukkoon helposti verkossa.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.