Parhaat matkailuautot ja matkailuvaunut Best-Caravanista

Edustamamme merkit ovat luotettuja, laadukkaita matkailuajoneuvojen valmistajia. Laajan merkkivalikoimamme ansiosta löydät meiltä varmasti tarpeisiisi soveltuvan matkailuauton tai matkailuvaunun. Tutustu edustamiimme merkkeihin tästä tai tule lähimpään Best-Caravaniin katsomaan malleja paikan päälle!

Hobby matkailuvaunutHobby

Saksalainen Hobby on Euroopan, Skandinavian ja Suomen myydyin mallisto. Hobby-matkailuautoissa ja matkailuvaunuissa yhdistyvät tyylikäs design, huippumukavuus ja laadukkaat materiaalit.

Carthago matkailuautot

Carthago

Carthago-matkailuautojen tuotanto on tunnettu korkealaatuisesta työstä jo yli 30 vuoden ajan. Kun haluat nauttia elämästä tien päällä täysin siemauksin, on oikea valintasi Carthagon matkailuauto.

Concorde matkailuautotConcorde

Ylelliset Concorde-matkailuautot täyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet. Tältä merkiltä löydät takuulla Euroopan näyttävimmät maantielaivat.

Dethleffs matkailuvaunutDethleffs

Useita palkintoja voittaneet Dethleffs-matkailuautot ja asuntovaunut henkivät todellista matkailuintoa. Näille ajoneuvoille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi.

GlobecarGlobecar

Nämä retkeilyautot ovat täydellinen valinta lomille, vapaa-ajalle ja päiväretkille. Globecarin älykkäät toiminnot, huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja ainoastaan parhaat eurooppalaiset osat tekevät jokaisesta matkasta erityisen.

Hymer asuntoautot ja matkailuvaunutHymer

Saksalaiset Hymer-asuntoautot ja matkailuvaunut ovat synonyymi säänkestävälle laadulle ja miellyttävälle matkanteolle. Erinomaisen talvikestävyytensä ja nelivetoisuutensa ansiosta Hymerit sopivat erityisen hyvin laskettelijoille, moottorikelkkailijoille ja muille talviurheilijoille.

Rapido matkailuautotRapido

Ranskalaisvalmisteisissa Rapido-matkailuvaunuissa kiinnitetään erityistä huomiota viiteen tekijään, mukavuuteen, turvallisuuteen, tyylikkääseen sisustukseen, jatkuvaan laadunvalvontaan ja toimiviin säilytystiloihin tehden Rapidosta yhden suosituimmista merkeistä markkinoilla.

Best-Caravan Oy:n ja Kabe-Adria Oy:n yhteistyö päättyy Best-Caravanin merkkivalikoimassa tapahtuneet muutokset ovat johtaneet tilanteeseen jossa Kaben ja Adrian myynti yhtiön kaikissa toimipaikoissa päättyy. Best-Caravan tekee Kaben ja Adrian takuukorjauksia ja huoltoja vain Best-Caravanista ostetuille ajoneuvoille.

Ota Yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.