Parhaat matkailuautot ja matkailuvaunut Best-Caravanista

Edustamamme merkit ovat luotettuja, laadukkaita matkailuajoneuvojen valmistajia. Laajan merkkivalikoimamme ansiosta löydät meiltä varmasti tarpeisiisi soveltuvan matkailuauton tai matkailuvaunun. Tutustu edustamiimme merkkeihin tästä tai tule lähimpään Best-Caravaniin katsomaan malleja paikan päälle!

Hobby matkailuvaunutHobby

Saksalainen Hobby on Euroopan, Skandinavian ja Suomen myydyin mallisto. Hobby-matkailuautoissa ja matkailuvaunuissa yhdistyvät tyylikäs design, huippumukavuus ja laadukkaat materiaalit.

Concorde matkailuautotConcorde

Ylelliset Concorde-matkailuautot täyttävät vaativimmankin matkailijan tarpeet. Tältä merkiltä löydät takuulla Euroopan näyttävimmät maantielaivat.

Dethleffs matkailuvaunutDethleffs

Useita palkintoja voittaneet Dethleffs-matkailuautot ja asuntovaunut henkivät todellista matkailuintoa. Näille ajoneuvoille tärkeintä on sinun tyytyväisyytesi.

GlobecarGlobecar

Nämä retkeilyautot ovat täydellinen valinta lomille, vapaa-ajalle ja päiväretkille. Globecarin älykkäät toiminnot, huolellisesti suunnitellut yksityiskohdat ja ainoastaan parhaat eurooppalaiset osat tekevät jokaisesta matkasta erityisen.

Hymer asuntoautot ja matkailuvaunutHymer

Saksalaiset Hymer-asuntoautot ja matkailuvaunut ovat synonyymi säänkestävälle laadulle ja miellyttävälle matkanteolle. Erinomaisen talvikestävyytensä ja nelivetoisuutensa ansiosta Hymerit sopivat erityisen hyvin laskettelijoille, moottorikelkkailijoille ja muille talviurheilijoille.

Rapido matkailuautotRapido

Ranskalaisvalmisteisissa Rapido-matkailuvaunuissa kiinnitetään erityistä huomiota viiteen tekijään, mukavuuteen, turvallisuuteen, tyylikkääseen sisustukseen, jatkuvaan laadunvalvontaan ja toimiviin säilytystiloihin tehden Rapidosta yhden suosituimmista merkeistä markkinoilla.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.