Yhteistyökumppaneitamme matkailuautojen ja -vaunujen vuokraukseen

Todellinen herkkupala - Täysintegroitu HYMER Exsis-i 512 vm.2010, rek. 4:lle hengelle, makuupaikat viidelle, ohjaamon ja asuinosan ilmastointi, wc/suihku, jääkaappi pakastinlokerolla, kaasuliesi, peruutuskamera, aurinkopaneeli, TV-DVD, Radio, mikro, espressokeitin, sähköporras, astiasto neljälle, 4,0 m markiisi, tilava tavarakontti johon käynti auton molemmilta puolilta(auto talvivarustettu).

Vuokraa nyt matkailuauto kesälle 2013

Vuokraa nyt loma-auto.comilta huippuvarusteltu matkailuauto Hobby T 650 AK GFLC, vm. 2008!

Auto on rekisteröity neljälle hengelle ja makuupaikat on kuudelle hengelle. Iso takatalli mahdollistaa reilumpienkin tuliaisten tai harrastusvälineiden liikuttelun.

Autoa saa ajaa henkilöautokortilla.

Suurin sallittu ajonopeus 100 km/h.

Matkailuautomme luovutus- ja palautuspaikka on Kirkkonummi. Voimme tarvittaessa sopia myös toimittamisesta muualle etelä-Suomessa.

Laatuloma alkaa tästä!

Hämeen Caravanpalvelu Oy
050 9129703

Vuokrattavana siisti ja huollettu pienikulutuksinen
matkakoti. Neljälle henkilölle istuin- ja makuupaikat.
Vuokravakuutuksilla.
Ei Baltian maihin ,eikä itäeurooppaan.
Eläimet ja tupakointi ei sallittuja autossa .

Hinta 800 € / viikko sis. 2000 km lisäkilometrit 0,20 €

Hyvin varustetut matkailuautot ja matkailuvaunut, Hyvinkäältä. Ota yhteyttä!

Vuoraamme uutta Hobby 440SFr Premium matkailuvaunua sekä uutta Adria Sport 660SP matkailuautoa, Hobby 440SFr Premium vaunussa on vuodepaikat 4 hlölle ja se on varustettu: lämpimällä vedellä, sähkölämmityksellä, televisiolla ja lattialämmityksellä. Vaunu on vedettävissä lähes millä tahansa autolla!Adria Sport 660SP matkailuauto on rekisteröity 6 henkilölle ja siinä on petipaikat myös 6 henkilölle, auto on varustettu navikaattorilla, peruutuskameralla, televisiolla, markiisilla, sekä ulkokalusteilla. Upea tilava auto isollekin perheelle!Ajoneuvot ovat uusia, siistejä ja puhtaita kun ne teille luovutetaan. Kotieläimiä voit ottaa mukaan sopimuksen mukaan.Soita ja kysy tarkemmin.Hinnoittelu muutuu ajankohdan mukaan.

Upea 2015 rekisteröity Adrien Matrix Plus on unelma-auto 2-4 matkustajalle. Autossa on tilavat pituussuuntaiset erillissängyt takana sekä laskettava sänky ruokaryhmän yläpuolella 2 hengelle. Autossa on tilava jääkaappi, pakastin sekä kaasuhella ja uuni. Wc sekä Led suihkutilat ovat vertaansa vailla. Autoa voi ajaa b kortilla ja autossa on tilava takatalli mm. pyörille sekä markiisi. Vuokrahinta alk.. 650 € per viikko. Auto on Tuusulan Kellokoskella. HUOM! Eläinystävällinen"

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä nauttimaan Rimor Europeo 5 tunnelmaa, matkaillen ja yöpyen hienoissa paikoissa vaikka joka ikinen yö eri kohteessa vailla määränpäätä.. Vuokraa nyt elämäsi matka!www.vuokrausjakuljetushyvarinen.fi/KAJAANI Puh. 0401835050

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.