Best Caravan tietoa matkailuautoista

Haaveissa matkailuauto?

Karavaanarin elämä on vapaata ja huoletonta - vain maantie on lomareissujen rajana. Jos suunnitelmissasi tai haaveissasi on matkailuauton hankinta, olemme tälle sivulle koonneet tietoa karavaanimatkailun eri vaihtoehdoista. Kiinnostaapa sinua sitten käytetyt matkailuautot tai uudet matkailuautot, tai tarvitset vuokrausta, huoltoa tai varaosia, löydät kaiken avun ja palvelut Best-Caravanista.

Matkailuauto: oma vai vuokrattu?

Oma matkailuauto on kuin kesämökki, joka kulkee mukana. Saat sen muokattua juuri mieleiseksesi, tarvittavat varusteet ovat aina samoilla paikoilla ja toiminnallisuudet tuttuja. Matkailuauton valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota omiin tarpeisiin. Etsitpä sitten kompaktia loma-asuntoautoa Euroopan kiertämistä varten, tai pienimuotoisempaa matkailuautoa kotimaan viikonloppumatkailuun, meiltä löytyy varmasti sopiva kulkupeli joustavalla rahoituksella.

Edustamamme uudet matkailuautot ovat Concorde, Dethleffs, Hobby, Rapido ja Sunlight. Ota myös rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää mallistoista. Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen matkailuauton tai -vaunun.

Käytettyjä matkailuautoja meillä on jatkuvasti myynnissä hyväkuntoinen, kattava valikoima lukuisilta laatumerkeiltä.

Voit valita mallistosta matkailuauton vuosi- ja korimallin mukaan, pohjaratkaisun tai hinnan mukaan. Tarjolla on tyylikkäitä retkeilyautoja sekä alkovimalleja ja puoli-integroituja sekä integroituja matkailuautoja. Voit myös etsiä pari- tai erillisvuoteilla varustettuja sekä yhdistettävissä olevia vuoteita. Myös saareke- ja kerrosvuoteet ovat saatavilla.

Matkailuauton rahoitus

Best-Caravanista saat hankittua matkailuauton myös joustavalla rahoituksella. Ostaminen on helppoa, kun hankit ennakkopäätöksen rahoituksesta kauttamme. Tutustu matkailuauton osamaksun mahdollisuuksiin rahoitus-sivultamme.

Matkailuauton vuokraus

Joskus on parempi kokeilla karavaanarielämää ilman pitkäaikaista sitoutumista, ennen kuin päätön oman matkailuauton hankinnasta tehdään. Silloin matkailuauton vuokraaminen on oivallinen tapa testata, miten matkustusmuoto itselle sopii.

Asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua aina auton käyttöönotossa. Opastamme sinulle tarkasti ja kokonaisvaltaisesti kaikki ajoneuvon yksityiskohdat.

Voit tutustua yhteystyökumppanimme McRentin vuokrattaviin matkailuautoihin tai tehdä varauksen suoraan meidän kauttamme matkailuauton vuokraus -sivulla. Kaikki McRentin tarjolla olevat mallit ovat Dethleffs-merkin huipputason matkailuautoja.

Lisää vaihtoehtoja matkailuauton vuokraukseen löydät yhteistyökumppaneiltamme.

Matkailuauton huolto ja varaosat

Huolettomimmin reissu sujuu juuri huolletulla matkailuautolla. Vuosihuolloissa tarkastetaan tavallisesti kaikkien kaasujärjestelmien ja lämmitysjärjestelmien toiminta, tehdään kaasujärjestelmän koeponnistus sekä koekäytetään sähköjärjestelmät. Tarjoamamme Best-yleishuolto puolestaan käsittää kaikkiaan 15 tarkastus- ja huoltokohtaa, mm. kaikkien suodattimien vaihdon (pl. PA-suodatin).

Tien päällä vikuroivan matkailuauton kanssa auttaa Best-Caravanin laaja korjaamoverkosto - omin neuvoin ei tarvitse tuoreen tai kokeneemmankaan karavaanarin fiksata matkailuautonsa kremppoja! Jos matkailuautosta löytyy pieni häikkä, voit ajaa Best-Caravanin Hyvinkään pikahuoltoon ilman ajanvarausta - korjaamme pikkuviat odottaessa.

Varaa huolto

Matkailuauton varusteet

Maantiellä kompakti matkailuauto muuttuu leirintäalueella kokoaan suuremmaksi kesäkeitaaksi, kun pakkaat mukaan esimerkiksi kokoontaitettavan pöytäryhmän, aurinkotuolit, grillin sekä kätevän etuteltan tai markiisin.

Matkoista tulee monipuolisempia, kun mukana on polkupyörät, joilla on helppo tutkia uutta leiriytymispaikkakuntaa. Best-Caravanin monipuolisesta verkkokaupasta löydät matkailuauton tarvikkeet kaikkiin tilanteisiin.

Voit myös asioida Caravan Marketeissamme Hyvinkäällä, Turussa, Kuopiossa, joista löydät laajan valikoiman tarvikkeita matkailuautoihin aina wc-kemikaaleista astiastoihin. Tarvikepisteen löydät myös Espoon Best-Caravanista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa neuvoa ja auttaa aloittelevaakin karavaanaria sopivien varusteiden hankkimisessa.

Kokemuksia matkailuautoista

Karavaanarin kaveri on aina toinen karavaanari! Kun haluat lukea kokemuksia ja inspiroitua karavaanimatkailun mahdollisuuksista, käy kurkkaamassa keräämämme karavaanaritarinat, alan uudet tuulet ja matkakokemukset.

Huolellinen matkasuunnittelu tekee reissusta sujuvampaa ja mielekkäämpää. Olemme keränneet sitä varten laajasti matkavinkkejä niin Suomen kuin Euroopankin reissuille.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Best Caravanissa asioimisesta - meidän mielestämme on parempi antaa heidän kokemuksiensa puhua puolestaan.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.