Asiakkaamme kertovat

BestCaravan Asiakaskokemukset Hyvinkää Tuompo

Katja Tuompo: ”Best-Caravanilla palvelu on ammattitaitoista ja ystävällistä!”

Espoolaiselle Katja Tuompolle karavaanarielämä on ollut tuttua pienestä pitäen. Ensimmäisen oman vaununsa hän hankki vuonna 2010. Vuosi sitten Katja löysi vaunun, jonka hän tiesi omakseen heti ensisilmäyksellä. Vaunu löytyi vanhempien suosittelemasta paikasta, Hyvinkään Best-Caravanista.

Katja on kiertänyt vanhempiensa kanssa asuntovaunulla pitkin Suomea siitä saakka, kun täytti neljä. Välissä karavaaniharrastus ehti olla jäähyllä noin 10 vuotta, mutta noin kuusi vuotta sitten se alkoi jälleen. Vanhempien kautta on löytynyt sopiva vaunupaikka Hausjärveltä, Lallujärven rannalta. Vanhemmat ovat kokemustensa perusteella neuvoneet Katjalle myös paikan, josta
vaunut kannattaa hankkia.

– Vanhempani ovat käyttäneet Best-Caravania aina. Kun hankin ensimmäistä vaunuani kuutisen vuotta sitten, kiertelimme ensin muita kauppoja ja menimme lopuksi Hyvinkään Best-Caravanille. Siellä Myllärisen Tommi otti meidät vastaan ja löysi minulle ensimmäisen oman vaununi, Katja muistelee.

”Onneksi näin tämän vaunun!”

Noin vuosi sitten Katjan silloisessa – järjestykseltään toisessa omassa – vaunussa ilmeni kosteusongelmia. Katja suuntasi jälleen Tommin puheille, joka esitteli Katjalle Hobbyn La Vitan, vuoden 2010 juhlamallin.

– Tämä oli budjetin ylärajoilla, mutta onneksi näin tämän. Ajattelin heti, että tämän minä haluan. Tässä vaunussa ihaninta on se, että tilaa on riittävästi. Minulle on oma makuuhuone, pojille kerrossängyt ja sohvaryhmästä saa levitettyä vielä kaksi sänkyä lisää.

– Olin ollut käsileikkauksessa vaunun toimituksen aikoihin, joten käteni oli paketissa. Tommi toi vaunun henkilökohtaisesti tänne Lallujärven rannalle, asetti vaunun tähän ja auttoi tavaroiden kantamisessa, Katja kiittelee

Vaunut hankitaan jatkossakin Best-Caravanilta

Katja kertoo palaavansa aina Hyvinkään Best-Caravanille, kun tarve uuden vaunun hankinnalle tulee. Laajan valikoiman lisäksi palvelu on nopeaa ja henkilökohtaista – asiakkaan tarpeen täyttämiseksi nähdään vaivaa.

– Valikoiman laajuus ja hintataso. Myyjät ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä eivätkä tuputa mitään väkisin, vaan miettivät aidosti, mikä on asiakkaalle paras vaihtoehto ja miten se rahoitetaan, Katja kertoo onnistuneen asiakaskokemuksen reseptistä.

– Ja jo parin käynnin jälkeen myyjät tuntevat minut. Jos minun täytyy mennä tekemään kauppoja, ajan Best-Caravanille. Suosittelen, Katja toteaa lopuksi tyytyväisenä.


BestCaravan Asiakaskokemukset Hyvinkää Vesala

“Homma toimii hyvin!”

Pentti Vesala hankki ensimmäisen caravanvaununsa 70-luvulla. Hän on vuosien varrella vaihtokauppaa tehneenä vaihtanut autoja useamman kerran. Pentti tuumi, että edellinen vaunu oli jo sen verran vanha, että oli aika päivittää se uuteen. Viides vaunu löytyi Best-Caravanilta Sikajuhlien messujen yhteydessä.

- Olen aikaisemmin ostanut asuntovaununi yksityishenkilöiltä. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun ostin vaunun liikkeestä. Myyjä Tommi Myllärinen oli asiallinen kaveri, tuusulalainen Vesala muistelee ostotilannetta.

Pentti päätyi vuoden 2010 Soliferin 480 malliin, joka on kompakti kahdelle henkilölle sopiva vaunu. Uuden vaunun varusteisiin kuuluu muun muassa lattialämmitys ja kiinteä vessa. Vesala on yhdessä vaimonsa kanssa todennut vaunun olevan riittävä heidän kahden reissuille.

“Voin suositella muillekin”

Pentti joutui tekemään reklamaation ensimmäisestä vaunusta, jonka hän osti Best- Caravanilta. Hänen mukaansa asia korjattiin hyvin ja hän oli kaikkinensa tyytyväinen kaupantekoon.

- Myyjä oli todella asiallinen ja osasi suhtautua reklamaatioon hyvin. Voin hyvin suositella Best-Caravania muillekin.

“Vastaanotto on ollut hyvä”

Pentti on käynyt Hyvinkään huoltopisteellä ja asioinut muutaman kerran varaosaliikkeen puolella. Hän kehuu Hyvinkään tiloja.

- Vastaanotto Hyvinkäällä on ollut hyvä ja siellähän on kaikki palvelut pesusta saunaan. Olemme kyllä olleet tyytyväisiä, Vesala kommentoi.


BestCaravan Asiakaskokemukset Espoo Juurikas

Jari ja Jaana: “Sellaista ei tarvitse, mitä Best Caravanilta ei löydy”

Helsingissä asuvat Jari Juurikas ja Jaana Kukkaro hankkivat ensimmäisen asuntoautonsa pari kuukautta sitten. Aiemmin tavallisella autolla matkustellut pariskunta aikoo kesällä kierrellä Eurooppaa uudella asuntoautollaan, joka on huollettu Best Caravanilla.

LVI-alalla työskentelevä, matkustamisesta pitävä Jari Juurikas ja hänen naisystävänsä Jaana Kukkaro ostivat lokakuussa ensimmäisen asuntoautonsa.

– Olemme kiertäneet paljon autolla Euroopassa. Nyt tuli mieleen, että voisimme toteuttaa sen asuntoautolla. Hankimme sen, ja kesällä menemme katsomaan sillä Eurooppaa, Kukkaro kertoo.

“Kaikkea uunien ja kaasupullon mittauslaitteiden välistä”

Uudessa asuntoautossa oli kuitenkin alussa ongelmia, joiden vuoksi Juurikas ja Kukkaro kääntyivät Best Caravanin puoleen. Ensimmäisen kerran he tutustuivat Best Caravaniin Lahden Caravan-messuilla.

– Autoon vaihdettiin muun muassa asunto-osan akku ja sähköpuolen pääkytkin, Juurikas luettelee.

– Lisäksi hankimme jääkaappiin ritilän ja vihanneskorin, Kukkaro jatkaa.

Auton huolto ja varaosien hankkiminen sujui Best Caravanin kautta erittäin mutkattomasti ja jouhevasti. Lisäksi suuren kiitoksen saa Best Caravanin laaja valikoima.

– Tuntui, että siellä on kaikki saatavilla, mitä tarvita voi. Uuneista kaasupullon mittauslaitteisiin ja kaikkea siltä väliltä. Tuskin on olemassa sellaista matka-autoiluun liittyvää tavaraa, jota ei sieltä löydy. Ja sellaista ei tarvitse, mitä siellä ei ole, Juurikas naureskelee.

“Pätevä henkilökunta, jolta saa hyviä neuvoja”

Monipuolisen tarjonnan lisäksi kiitosta saa Best Caravanin henkilökunta.

– Heillä on paljon tietoa ja heiltä saa hyviä neuvoja. Heillä on erittäin pätevää porukkaa töissä, jotka tietävät mitä tekevät ja osaavat vastata kysymyksiin. Kaikki meni ihan putkeen, Juurikas toteaa.

– Saimme juuri ne tavarat, mitä olimme tilanneet ja juuri silloin, kun olimme sopineet, Juurikas jatkaa.

Pariskunta on varma, että asiakkuus Best Caravanin kanssa jatkuu vastedeskin.

– Best Caravanilla saa asiantuntevaa ja hyvää asiakaspalvelua ennen kaikkea, Kukkaro summaa.


BestCaravan Asiakaskokemukset Hyvinkää Olkkonen

Olkkonen osti kaksi autoa vuoden sisään

Riihimäkeläinen Pertti Olkkonen päätti hankkia itselleen menopelin matkoille ympäri Suomea. Hän löysi keväällä maaliskuussa 2016 itselleen sopivan matkailuauton Best-Caravanilta Hyvinkäältä. Harrastusinto kasvoi ja kesällä 2016 auto päivitettiin uudempaan, vuoden 2011 Caproon.

- Alkuperäisenä ajatuksena oli, että vaihtaisin uudempaan malliin keväällä 2017, kun tänä kesänä myyjä teki hyvän tarjouksen tästä. En viitsinyt enää odotellakaan. Kaverit sanovat, että tämä malli on asuntoautojen mersu, kun tässä on niin hyvä kori, Pertti hymähtää.

- Pertillä oli 80-luvulla asuntovaunu, mutta nyt hän on innostunut reissaamaan kumppaninsa kanssa matkailuautolla. Olkkonen on matkustellut autolla pitkin Suomea ja kesällä 2016 kilometrejä kertyi 4000.

- Nyt on hyvä auto käytössä. Se on mieluinen, riittävä ja parempi ajaa kuin aikaisempi, eläkkeelle siirtynyt Pertti kertoo.

“Kaikki toimii hyvin”

Pertti kiittelee Best-Caravanilta saamaansa hyvää palvelua. Koska hän asuu Riihimäellä, on auton pesumahdollisuudet lähellä.

- Kouluarvosanaksi antaisin yhdeksän ja puoli. Best-Caravanilla on miellyttävää porukkaa niin myynnissä, tarvike- kuin varaosapuolella.

Autojen hinta-laatusuhde kolahti

Olkkosen mukaan kaupanteko kaikkinensa sujui hyvin alusta loppuun molemmilla kerroilla, kun hän on ostanut auton.

- Kahdet kaupat on tullut vuoden sisään. Kaikki on sujunut oikein mukavasti ja autojen hinta-laatusuhde on ollut kohdallaan, Pertti kommentoi.


BestCaravan Asiakaskokemukset Kuopio Pernu

Olavi Pernu: "Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua"

Kuopiossa asuva Olavi Pernu hankki ensimmäisen matkailuautonsa noin 15 vuotta sitten. Viimeisimmän autonsa hän osti noin nelisen vuotta sitten. Kaikista auton koriin liittyvistä huoltotoimenpiteistä on siitä eteenpäin vastannut Best-Caravan. Olavi on ollut saamaansa palveluun erittäin tyytyväinen.

Olavi sekä hänen vaimonsa ovat kiertäneet matkailuautollaan niin Suomea kuin Norjaakin. Suomi on Olavin omien sanojen mukaan kierretty ristiin ja rastiin sekä pitkin ja poikin. Useat reissut kohdistuvat pohjoiseen ja Lappiin.

– Lastenlasten ja vävyjen kanssa on tehty kalareissuja Lappiin, jolloin olemme asuneet aina viikon kerrallaan matkailuautossa, Olavi Pernu kertoo.

Asiantuntevaa ja täsmällistä työskentelyä

Viimeisimmän matkailuautonsa Olavi osti nelisen vuotta sitten Best-Caravania edeltäneeltä yritykseltä, jonka yritystoiminnan Best-Caravan sittemmin osti. Kuluneiden neljän vuoden aikan on Best-Caravan vastannut kaikista matkailuauton koriin liittyvistä huoltotöistä. Lisäksi Olavi on ostanut autoonsa myös erilaisia tarvikkeita, kuten grillin ja kalusteita.

– Best-Caravanin asiantuntevuus merkkikohtaisissa asioissa vakuutti, Olavi sanoo.

– Aikataulullisesti kaikki asiat on hoidettu sovitusti. Myös sellaiset yhteydenotot, jotka on luvattu tehdä meille päin, on tehty hyvin. Olen ollut erittäin tyytyväinen!

“Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua”

Matkailuauton talli sijaitsee noin 100 metrin päässä Best-Caravanin Kuopion toimipisteestä ja yksi suurimmista hyödyistä Olaville onkin toimipisteen läheisyys. Apua tarvittaessa ei matka huoltoon ole siis pitkä. Best-Caravanin asiakaspalvelua Olavi kuvailee hyväksi ja yrityksen toiminta saa häneltä kokonaisuutena kiitettävän arvosanan.

– Niin myynnin kuin huollonkin osalta olen saanut erinomaista palvelua, Olavi kiittelee. Pitkäaikaisen asiakassuhteen myötä on Best-Caravanin henkilökunnan ja Olavin välille syntynyt hyvä yhteisymmärrys. Olavi on myös suositellut Kuopion Best-Caravania muille tuttavilleen, joilla on samanmerkkinen matkailuauto kuin hänellä itsellään.

– Olen muutamalle merkkikäyttäjälle suositellut, että kannattaa huoltoasioissa tätä Kuopion
toimipistettä käyttää!


BestCaravan Asiakaskokemukset Hyvinkää Vilhunen

Reissuille Best-Caravanin kautta

Eläkkeellä oleva Pekka Vilhunen aloitti karavanaariharrastuksen noin vuosi sitten ystäväpariskunnan innoittamana. Hän ja hänen naisystävänsä Irmeli Kataja ovat käyneet useilla reissulla Suomessa ja tulevaisuudessa he ovat aikeissa suunnata myös ulkomaille. Asuntoauton huollossa, reissuvalmisteluissa ja varustelussa auttaa Best-Caravan, jonka palveluihin Pekka on tyytyväinen.

Pekka löysi matkailuautoharrastuksen hyvinkääläisen ystäväperheen kautta.

– Heillä on ollut matkailuauto jo monta kymmentä vuotta ja he matkustavat Espanjaan joka kevät pariksi kuukaudeksi. He houkuttelivat meidät Best-Caravanin tapahtumaan, jossa tarjottiin makkaraa ja käristettyä villisikaa. Kävimme tapahtumassa kahtena vuonna, Pekka kertoo.

Karavaanarikärpänen puraisi toisella kerralla, ja Pekka aloitti auton etsinnän. Vihdoin elokuussa 2015 löytyi Mercedes-Benz Bürstner, ja harrastus sai alkaa.

Apu löytyy välittömästi

Karavaanarielämä alkoi viikon mittaisella Savon reissulla, jolloin Pekka huomasi, että auton jääkaapin toiminnassa oli häikkää.

– Vein Savosta takaisin tullesani auton katsottavaksi Best-Caravanille. Siellä huomattiin, että mikropiiri oli rikki. Vika korjattiin ja sen jälkeen kaikki toimi hyvin. Tänä kesänä jääkaappi alkoi taas reistailla, ja käännyin jälleen Best-Caravanin puoleen. Tällä kertaa jääkaapin sulake oli palanut.

Pekan mukaan palvelu Best-Caravanilla on kohteliasta ja ystävällistä, ja tarvike- ja varaosavarastot ovat hyvät.

– Viat on aina löydetty ja korjattu asiallisesti ja nopeastikin. Tänä kesänä huolto onnistui nopealla aikataululla saman päivän aikana, Pekka muistelee.

Best-Caravanilla saa auton reissukuntoon

Huolto- ja korjaamopalveluiden lisäksi Pekka ja Irmeli käyvät reissulle lähtiessään täyttämässä matkailuautonsa puhdasvesitankin ja palatessaan tyhjentämässä kemiallisen wc:n ja harmaat vedet huoltopisteellä, joka sijaitsee Hyvinkäällä Best-Caravanin yhteydessä.

– Kaikilla huoltoasemillakaan ei ole mahdollisuuksia näihin toimenpiteisiin. Best-Caravanin tarjoama palvelu on tosi hyvä ja ilmainen, ja käytämme sitä mieluusti hyväksi. Sinne voi mennä itsenäisesti milloin vain. Ensimmäisellä kerralla meitä tietysti neuvottiin, Pekka kertoo.

Pekka aikoo käyttää Best-Caravanin palveluja myös tulevaisuudessa. Kauppaa on käyty ja hierottu asuntoauton varustelujen tiimoilta.

– Olen ajatellut, että ostaisin paremmat nojatuolit, aurinkopaneelit ja ilmastointilaitteet jossain välissä. Olen jo ostanut polkupyörätelineet heiltä. Meillä on suunnitelmissa lähteä pariksi kuukaudeksi Espanjaan. Jatkossa haluamme myös käydä tutustumassa Saksan viinitiloihin ja tupiin ja matkata myös Ranskaan. Tämän kesän olemme harjoitelleet asuntoautoilua Suomessa.
Matkailuautoilu on mukavaa puuhaa ja karavaanarit ystävällistä porukkaa, Pekka tiivistää.


BestCaravan Asiakaskokemukset Tampere Holopainen

Mauri Holopainen: “Best-Caravanin valikoima on laaja ja palvelu hyvää”

Nokialainen Mauri Holopainen sekä hänen avovaimonsa ovat kiertävät kesäisin Suomea loma- ja tanssireissuillaan. Ensimmäisen kerran Best-Caravanin kanssa pariskunta asioi vuonna 2013, jolloin he vaihtoivat aiemman matkailuvaununsa toiseen. Syksyllä 2016 vaunu vaihtui matkailuautoon, joka löytyi jälleen Best-Caravanin valikoimasta. Juuri kattava valikoima ja hyvä asiakaspalvelu ovat ne syyt, jotka saavat Maurin palaamaan Best-Caravanille aina uudelleen.

– Kierrämme Suomessa kesäisin tanssilavoilla, leirintäalueilla, komeilla järvillä ja muilla mukavilla alueilla, Mauri Holopainen summaa.

Kattava valikoima niin vaunuissa kuin autoissakin

Vuonna 2013 Mauri halusi vaihtaa matkailuvaununsa pohjaratkaisultaan sopivampaan vaunuun. Best-Caravanin valikoimasta sattui silloin löytymään sopiva malli ja kaupat tehtiin. Syksyllä 2016 halusi Mauri kokeilla vaunun sijasta matkailuautoa. Sopiva auto
löytyi jälleen Best-Caravanin valikoimasta. Vaunun ja auton vaihdon lisäksi on Mauri ostanut Best-Caravanilta erilaisia vaunutarvikkeita.

– Vaunuissa ja autoissa on mielestäni ollut kattava valikoima. Myös asiakkaita palvellaan kiitettävästi. Ne ovat ne syyt, jotka minua Best-Caravanille aina uudestaan vetävät. Siellä on mukava asioida, Mauri kuvailee.

“Hyvin on uusi auto palvellut!”

Mauri ja hänen avovaimonsa ovat jo ehtineet ajella uudella autollaan parissa kuukaudessa noin 3000 kilometriä. Se on sopinut pariskunnan tarpeisiin hyvin ja he aikovat lähteä sillä talvella myös pohjoiseen.

– Hyvin on on uusi auto palvellut! Best-Caravanilla on valikoimissaan autoja ja vaunuja monesta hintaluokasta, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin jos pohjaratkaisu sitten vain on mieleinen, Mauri sanoo.

Mauri on iloinen siitä, että Best-Caravan on laajentanut toimintaansa eri puolille Suomea. Hänellä on matkaa Tampereen toimipisteelle vain noin kymmenen kilometrin verran. Jos tulee tarvetta neuvoille tai tarvikkeille, on apu lähellä.

– Best-Caravanille on siis helppo mennä, jos jotakin sattuu. Jos matkailuauton tai vaunun ostamista tai vaihtoa harkitsee, niin suosittelen heiltä katsomaan! Best-Caravanin valikoima on laaja ja palvelu hyvää, Mauri kiteyttää.


BestCaravan Asiakaskokemukset Kuopio Kainulainen

Veikko Kainulainen: ”Kaikki palvelut löytyvät saman katon alta”

Sonkajärveläinen Veikko Kainulainen on harrastanut matkailuvaunuja ja autoja jo 80-luvulta lähtien. Hän on ollut Kuopion Best Caravanin asiakas jo pidemmän aikaa ja asioinut liikkeessä aiemmankin omistajan aikaan. Viimeisimmäksi Veikko korjautti Kuopion Best Caravanissa, Hobbymerkkisen, kahdeksannen asuntoautonsa kun lokki ajon aikana lensi päin ikkunaa. Korjauksen yhteydessä autoon tehtiin myös tiiveysmittaus.

– Ostimme tämän auton noin vuosi sitten toisesta Best Caravanin liikkeestä. Olen asioinut Kuopiossa jo pidemmän aikaa. Olin aikaisemman HS Pitkäsen asiakas ja siirryin sitten luontaisesti Best Caravanille. Olen harrastanut vaunuiluhommaa 80-luvulta lähtien ja 2002 ostin ensimmäisen matkailuauton. Tämä on nyt kahdeksas autoni, Veikko kertoo. Veikko on ehtinyt kokeilla monia merkkejä sekä vaunuissa että autoissa. Veikon uusin, Hobby-merkkinen auto on rekisteröity neljälle.

– Erillisvuoteet ovat korkean tavaratilan päällä. Ruokailuryhmän päällä on toinen sähköisesti alaslaskettava vuode. Arvostan tässä autossa sitä, että tässä on iso perätila. Mukaan mahtuvat niin pyörät kuin tuolit. Auto on reilun seitsemän metriä pitkä ja tyylikäs, Veikko kuvailee.

Kuopion huolto korjasi lokkikolarin jäljet

Heinäkuussa Veikko oli ajelemassa autollaan kohti etelää, kun lokki törmäsi asuntoauton viistoon kattoikkunaan. Veikko otti yhteyttä vakuutusyhtiöön, joka lupasi omavastuun jälkeen korjata vahingon.

– Se oli hirveä pamaus ajaessa! Ikkunaan tuli halkeamia. Laitoin Kuopion Best Caravanin Kivimäen Matille viestiä tapauksesta, ja hän otti minuun pian yhteyttä. Käytin siellä autoa nopeasti. Huollon Vartiainen on mukava ja touhukas mies. Hän pisti mustilla teipeillä
halkeamat umpeen siksi aikaa, kunnes uusi ikkuna saatiin.

– Kattoikkuna piti tilata Saksasta, joten sen toimituksessa kesti vähän aikaa. Lopulta siirsimme asennusta vielä vähän, jotta saimme tehtyä vuositiiveystarkastuksen samassa yhteydessä, Veikko kertoo.

Huolto näppärästi liikkeen yhteydessä

Veikon mukaan erityisesti Kuopion toimipisteen huollossa kaikki toimii moitteettomasti. Hän on aiemmin asioinut toisessa ketjun liikkeessä, jossa hän olisi halunnut seurata autonsa korjausta.

– En päässyt silloin ollenkaan mukaan huollon puolelle. Toivottavasti Kuopiossa ei jatkossa oteta samaa linjaa, Veikko ihmettelee.

– Minulla ei ole tähän mennessä käynyt mielessäkään viedä autoa muualle kuin Kuopioon. Merkkiliikeenä Kuopion Best Caravan saa huoltaa Hobby-autoni ja tehdä tiiveystarkastukset. Best Caravanin aikana huolto on siirretty liikkeen yhteyteen, mikä on hyvä juttu, sillä aiemmin huolto oli kauempana. Nyt kaikki palvelut löytyvät saman katon alta, Veikko sanoo tyytyväisenä.


Best Caravan Asiakaskokemukset Kuopio Heiskanen

Arto Heiskanen: ”Best Caravanilla tuntee olevansa asiakas eikä pelkkä liikkeessä kävijä”

Kalustealan yrittäjä Arto Heiskanen omisti 2000-luvun taitteessa ensimmäisen asuntovaununsa, ja karavaanarikärpänen puraisi heti. Viimeisimmän vaununsa hän osti keväällä 2016 Kuopion Best Caravanista. Arton mukaan Best Caravan on kilpailukykyinen ja sieltä saa hyvää palvelua.

– Olen tiennyt talon pitkän aikaa. Best Caravan osti HS Pitkäsen, jonka kanssa olen tehnyt jo vuosia asuntovaunukauppaa. Asuntovaunuilussa koukuttaa vapaus valita paikka ja liikkua, miten haluaa. Olen kahden aikuisen lapsen isä, ja matkailuvaunuilu oli mutkatonta matkailua erityisesti silloin, kun lapset olivat pieniä, Arto muistelee.

Keväällä 2016 Arto halusi vaihtaa aiemman vaununsa vuoden 2016 Nomad 560 –malliin.

– Halusin vaihtaa auton Kuopiossa. Niin myyjä, myymälä kuin merkki olivat tuttuja. Olin jo hieromassa kauppoja toisesta vaunusta, kun kuulin, että myyjä oli käynyt hakemassa juuri sellaisen vaunun kuin alun perin halusimme.

– Tätä vaunua on kevyempi vetää kuin aiempaa isoa Soliferia. Uudessa vaunussa on keittiö mikroaaltouuneineen ja todella hyvä sänky. Wc ja kylpyhuone ovat poikittain vaunun perässä. Vaunuun laitettiin ilmastointilaite ja lisättiin pistokkeita.

Hyvä palvelu ja kattava tarvikepuoli

Arto kertoo käyttäneensä myös Best Caravanin tarvikepuolta.

– Olen ostanut tuoleja, pöytiä, grillin, turvavarusteita ja esimerkiksi aisalukon. Kaikki tarvikkeet on löytyneet kivuttomasti, ja heillä on usein tavaraa varastossa. Tarpeet tulevat nopeasti esille, eikä minulla ole viikkoja aikaa odotella, Arto sanoo. Nykyään Arto vaunuilee Anne-vaimonsa kanssa. He käyvät usein Helsingissä tervehtimässä poikaansa.

– Tänä kesänä teimme Saksaan reissun, koska tyttäremme muutti sinne juhannuksen aikaan. Emme ole aiemmin käyneet vaunulla ulkomailla lukuun ottamatta yhtä Oslon reissua. Saksan reissu oli hyvä, Arto muistelee. Monet Arton ystävistäkin asioivat Kuopion Best Caravanissa.

– Uskallan suositella yritystä. Kuopion karavaanareille ei tarvitse edes kehua yritystä, sillä ystäväni tuntevat talon ja sen tavat. Best Caravan on kilpailukykyinen, ja sieltä saa hyvää palvelua. Siellä tuntee olevansa asiakas eikä pelkkä liikkeessä kävijä. Jos jotain kysyttävää on, niin vastaus haetaan, Arto kiittelee.


BestCaravan Asiakaskokemukset Espoo Hämäläinen

Topi Hämäläinen: ”Best-Caravanin palvelu on ollut luottamukseni arvoista”

Toivo Hämäläinen, tutummin Topi, sekä avopuolisonsa vaihtoivat aiemman asuntoautonsa uuteen syksyllä 2016. Sopiva malli löytyi Best-Caravanin valikoimasta. Best-Caravanin palvelu on herättänyt Topissa luottamusta ja hän aikoo myös tulevaisuudessa huollattaa autonsa Best-Caravanin Espoon toimipisteellä.

Porvoossa asuvalla pariskunnalla oli matkailuvaunu jo 1990- ja 2000-luvun vaihteessa. Muutama vuosi sitten he ostivat ensimmäisen matkailuautonsa ja vaihtoivat sen vuoden 2016 syksyllä uuteen.

– Autoilu on ollut haaveissa jatkuvasti. Parisen vuotta sitten ostettiin auto ja nyt vaihdettiin uuteen, Topi Hämäläinen kertoo.

Best-Caravan oli Topille jo entuudestaan tuttu, ja hän oli käynyt katsomassa autoja aiemminkin. Sopivan viikonloppuesittelyn tullessa kohdalle päättivät Topi ja hänen avovaimonsa Maj-Britt Sännälä, tutummin Maippi, lähteä käymään ja katselemaan,
millaisia autoja näyttelyssä olisi esillä. Sopiva malli löytyi ja kauppapäätös syntyi.

– Myyjä esitteli kaikki ja siinä tuli sitten lyötyä kättä päälle, Topi naurahtaa.

Ystävällistä palvelua ja neuvontaa

Jatkossa aikoo Topi huollattaa uuden autonsa Best-Caravanin Espoon toimipisteessä. Hän on myös useamman kerran ottanut Best-Caravanin henkilökuntaan yhteyttä autoa koskevissa kysymyksissä.

– Nyt tulen Best-Caravania käyttämään vuotuisissa huolloissa ja muissa korjauksissa. Viimeksi tänään kävin näyttämässä autoa Espoossa yhden pikkuvian takia. Samalla kyselin ja kertasin kaikkia autoon liittyviä teknisiä asioita.

– Suhtautuminen on ollut ystävällistä ja olen saanut vastaukset, kun on joutunut kysymään neuvoja. Uusi vehje kun on, niin ei voi millään jäädä kaikki mieleen ensimmäisellä kerralla, Topi sanoo.

”Best-Caravanin palvelu on ollut luottamukseni arvoista”

Topi ja Maippi reissaavat sekä kesäisin että talvisin. Kesällä he saattavat olla reissun päällä jopa kaksikin kuukautta vain nopeasti välillä kotona käyden. Ympärivuotisen käyttöön on auton oltava kunnossa aina. Topi on itsekin pitkän linjan automies, ja koneiston toimivuus on hänelle tärkeää.

– Autoja on minulla itselläni ollut nuoresta saakka. Ja autojen pitää olla kunnossa kun matkoille lähdetään. Lähimmälle Best-Caravanin toimipisteelle tulee matkaa vain 60 kilometriä, niin on kätevä käydä siellä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

– Tämän hintaluokan autoista puhuttaessa täytyy luottamusta olla molemmin puolin ostajan ja myyjän välillä. Best-Caravanin palvelu on ollut luottamukseni arvoista, ystävällistä ja myönteistä, Topi kiittelee.


BestCaravan Asiakaskokemukset Tampere Kangas

Asiallista ja rehellistä kaupantekoa

Porilainen Hannu Kangas lähtee asuntovaunureissuille vaimonsa ja perheen koiran kanssa. Harrastus on ollut osa perheen elämää jo pidemmän aikaa. Kolmannen oman vaununsa Kankaat ostivat Tampereen Best Caravanista. Hannun mukaan kaupanteko Best Caravanilla on rehellistä ja luotettavaa, ja vaunu sopii varusteluiltaan pariskunnan tarpeisiin.

Hannu on tehnyt 35 vuoden uran pelastustoimissa ja toimii nyt kuljetusyrittäjänä. Karavaaniharrastus on ollut mukana elämässä jo pidemmän aikaa.

– Aloitimme harrastuksen vuokravaunuilla. Nyt ostimme kolmannen oman vaunumme Tampereen Best Caravanista. Alun perin lähdimme katselemaan vailla tarkoitusta. Nämä kauppatilanteet ovat vähän sellaisia, että tavara ja ostaja vain kohtaavat toiseensa, Hannu toteaa.

”Kauppa syntyy vain tekemällä”

Kankaat menivät Tampereen liikkeen pihaan, ja heitä vastaan tuli Hannun mukaan asiallinen kauppamies.

– Siellä kokee olevansa asiakas. Moni asiakas tulee pihaan ja kiertelee katselemassa. Kauppa syntyy vain tekemällä, ja myyjällä pitää olla oikea ote asiaan. Best Caravanilla asiakasta tullaan vastaan ja vaihtoehtoja esitellään, Hannu teroittaa.

Kankaat tekivät alun perin kaupat toisesta vaunusta, joka olisi ollut 6,5 metriä pitkä ja näppärä liikutella myös kaupunkioloissa.

– Siinä kuitenkin kävi niin, että kaikki oli jo sovittuna valmiiksi, kun myyjä ilmoitti, että vaunussa oli käynyt murtovarkaita. Oli hienoa, että meille rehellisesti ilmoitettiin, ettei vaunu ole ihan sellainen kuin puhuttiin, Hannu kiittelee.

Kankaat päättivät purkaa kaupat ja vaihtaa Hobby-vaunun Adria Classica 743-malliseen.

– Tämä on hyvä vanhemman parin vaunu. Takana on iso makuuhuone ja vaunussa on tilava wc. Emännälle on tärkeää, että keittiöratkaisu on toimiva ja siellä on iso jääkaappipakastin. Tämä on kuitenkin hieman liian iso omiin tarpeisiimme, ja olemme jo
suunnitelleet, että keväällä voisimme ostaa sellaisen, jota alun perin suunnittelimme, Hannu visioi.

Vaunu koiranomistajan tarpeisiin

Kankaiden asuntovaunukaupoissa huomioidaan myös perheen laivakoira, jota Hannu leikkisästi nimittää vaunukoiraksi.

– Meillä on pieni koira, joka sopii hyvin vaunuelämään. Koiraperheeseen ei voi hankkia sellaista vaunua, jossa on ilmalämmitys, sillä se puhaltaa koirankarvat ilmaan. Koiran omistajille sopii paremmin vesi-, sähkö- tai kaasulämmitys.

Best Caravanin toiminnasta Hannulle on jäänyt hyvä mielikuva.

– Sinne voi mennä luottavaisesti, vaikkei tuntisi vaunun rakenteita ja tekniikkaa. Asiakas voi luottaa siihen, että myyjä on katsonut vaunun kunnon omalla asiantuntemuksellaan. Best Caravanilla on ymmärretty asiakkaan merkitys, ja asenne on oikea. Palvelua uskaltaa suositella kaverillekin, Hannu kertoo.


BestCaravan Asiakaskokemukset Kuopio Savolainen

Unto Savolainen luottaa Best-Caravaniin

Unto Savolainen, eläkeläinen Pohjois-Karjalan Outokummusta, osti ensimmäisen asuntovaununsa vuonna 1993 ja on siitä lähtien harrastanut karavaanimatkailua. Hän oli Best-Caravanin asiakas jo silloin, kun se tunnettiin Karavaani Pitkäsenä. Untolla on yrityksestä lämpimiä muistoja alusta asti.

Unton aiempi matkailuauto oli ostettu Karavaani Pitkäseltä ja nykyiseen hän vaihtoi Best-Caravanin aikaan. Unto kertoo olevan itsestään selvää, että asuntoautot ostetaan Best-Caravanin Reijo Jauhiaiselta.

– Hän on niin luotettava ja rehti ihminen. Kaikki on sujunut aina hyvin. Kun vaihdoimme nykyiseen autoon, Reijo sanoi, että aja sillä ja jos löytyy vikoja, ne korjataan. Se lupaus on myös pitänyt. Olen ollut tyytyväinen, eivätkä asiakassuhteet katkea, jos yhteistyö toimii näin hyvin. Niin kauan kuin Reijolta voi asuntoautot ostaa, en mene muualle, Unto sanoo.

Palvelut omaa luokkaansa

Unto on saanut tarjouksia myös muista karavaaniyrityksistä, mutta Best-Caravanin palvelut ovat omaa luokkaansa. Heidän asiakkaanaan auton saa esimerkiksi käydä pesemässä ilmaiseksi ja pisteitä löytyy ympäri Suomea. Samat palvelut toimivat kaikkialla, vaikka auton olisi ostanut toisesta toimipisteestä.

– Nämä ovat hienoja ratkaisuja. Best-Caravanin kanssa asioidessa on sellainenkin etu, että takuut toimivat varmasti. Yksityiseltä ostettaessa ei vastaavaa turvaa olisi. Voi tulla äkkiä kallis auto, jos jotain ongelmia ilmenee, Unto tietää.

– Olen ollut todella tyytyväinen jokaiseen Best-Caravanilla tekemääni kauppaan ja palvelu on ollut aina hyvää. Huoltopalvelutkin ovat toimineet ja olen niitä käyttänytkin. Eläkeläisenä haluan tehdä käsilläni vielä jotain ja osaan korjailla asioita aika paljon itse,
mutta kun tarvitsen ammattimiehen apua asuntoautoni kanssa, turvaudun Best-Caravaniin, Unto kertoo.

Todella tyytyväinen

Kun Untolta kysytään, mistä asuntoauto tai -vaunu kannattaa hankkia, on vastaus ilmiselvä.

– Olin kerran huoltoasemalla, kun mies tuli ihastelemaan matkailuautoani ja kertoi, että hän on pitkään haaveillut vastaavasta autosta. Hän kyseli kaikenlaista ja minä vastailin minkä osasin. Lopuksi hän tiedusteli, mistä autoa kannattaisi etsiä. Minä sanoin, että mene Kuopion Best-Caravaniin. Siellä on sellainen kaveri kuin Jauhiaisen Reijo, häneen kannattaa ottaa yhteyttä, Unto päättää.


BestCaravan Asiakaskokemukset Espoo Hemming

”Best Caravanin palvelu on asiallista, reilua ja sutjakkaa”

Nina Hemmingillä ja Erkki Moilasella on ollut jo useamman vuoden oma vaunu, joka on ollut sijoitettuna Riihimäen Lempivaarassa. Muutama kuukausi sitten pariskunta vaihtoi vaununsa asuntoautoon. Sekä vaunu että auto ostettiin Espoon Best Caravanista, jonka palvelua Nina ja Erkki kehuvat sutjakkaaksi ja hyväksi.

– Best Caravan on tullut meille tutuksi kavereiden kautta. He ostivat sieltä aikoinaan vaunun, ja sitten mekin innostuimme. Vaunu oli meillä Lempivaarassa, eikä sitä vedetty juurikaan. Nyt ostimme myös auton Best Caravanista. Reissuilla meillä on mukana 17-
vuotias tytär ja pieni koira. Lisäksi meillä on pari kaveria, joiden kanssa yleensä liikutaan, Nina kertoo.

Pariskunta on kierrellyt reissuillaan läheisiä paikkoja Suomessa. Uusi asuntoauto tulee olemaan myös talvikäytössä. Ensi kesälle suunnitellaan reissua Baltian maihin.

Auton varustelu vakuutti

Syksyllä 2016 Nina ja Erkki menivät Best Caravanin liikkeeseen katselemaan erilaisia asuntoautovaihtoehtoja. Kaupat syntyivät pullakahvien lomassa.

– Menimme liikkeeseen katselemaan ja meille tarjottiin kahvia ja pullaa. Best Caravanin palvelu on asiallista, reilua ja sutjakkaa. Palvelualttius on kohdillaan, sillä meiltä tultiin heti kysymään, että miten voi auttaa. Sitten sopiva auto sattui kohdalle, Nina kertaa.

Aiemmin Ninalla ja Erkillä oli vuosimallin 2012 Hobby 720 –vaunu. Vastikään hankittu auto on Bürstner 661 vuodelta 2004.

– Vaihdoimme uudemmasta vaunusta vanhempaan autoon. Jos joskus tulevaisuudessa innostumme, niin voimmehan me vaihtaa vielä uudempaan. Auto vastaa ainakin vielä todella hyvin meidän tarpeisiimme, Nina ja Erkki pohtivat.

– Minulla oli mielessä vaatimuksia, joita halusin asuntoautolta. Halusin, että autossa on automaattivaihteet, laskettava yläsänky, hyvä tuuletus ja ikkuna vessassa. Tässä on kaikki, ja auto on ollut vain yhdellä omistajalla aiemmin. Lopulta ne pullakahvit tulivat
kalliiksi, mutta olemme olleet todella tyytyväisiä, Nina hymyilee.


Best Caravan Asiakkaamme Kertovat Välimäki

Taija ja Jouni Best Caravanista: ”Ei me muualla enää asioida”

Taija Järvelä-Välimäki ja Jouni Välimäki ovat molemmat eläkkeellä ja harrastavat koiria. Karavaanikärpänen puraisi pariskuntaa kolmisen vuotta sitten. Kesällä 2016 Taija ja Jouni vaihtoivat aiemman autonsa tehokkaampaan ja avarampaan Pirkanmaan Best Caravanilla. Palvelu liikkeessä pelasi, ja uuteen autoon mahtuvat niin koirat kuin lapsenlapset.

– Kasvatamme koiria. Meillä on omana seitsemän koiraa, joista osa asuu muualla, Taija kertoo.

Pariskunta osti ensimmäisen autonsa kolme vuotta sitten. Auto oli heidän mukaansa todella pieni, joten he vaihtoivat sen isompaan Pirkkalan Best Caravanilla. Pariskunnan asuntoautoreissuilla on mukana niin koiria kuin lapsenlapsiakin.

– Se oli juhannuksen aatonaatto 2016, kun ostimme tämän auton. Halusimme vaihtaa käytännöllisempään autoon, jossa olisi enemmän tilaa. Menemme reissuille aina niin, että meillä on muutama koira ja lapsi mukana, Taija kertoo.

Apua Best Caravanista ja karavaanarikonkareilta

– Asioimme Pirkkalan Best Caravanissa Matti Saaren kanssa. Ensimmäisen kerran poikkesimme sinne sattumalta ihan vain katsomaan autoa. Vaimo ihastui tähän autoon, jonka sitten ostimme, Jouni kertoo.

– Siinä talossa on hyvä ja lämmin vastaanotto. Tuntuu kuin kotiin menisi! Sinne voi soittaa, jos on kysyttävää ja se, mitä myyjä lupaa, myös pitää. Meillä ei ole moitittavaa ja olemme poikenneet liikkeessä muissakin yhteyksissä. Ei me enää muualla enää asioida, se on se meidän vakipaikka, Taija iloitsee. Pariskunta on ehtinyt viettää karavaanielämää vasta muutaman vuoden ajan. Harrastus tarjoaa jatkuvasti uutta opittavaa ja elämyksiä.

– Karavaanariporukka on positiivinen ja kauhean mukavaa. Lapsille järjestetään tapahtumia ja kaikki pitävät toisistaan huolta, Taija kertoo. Jotkut harrastukseen liittyvät varusteet ovat tuottaneet pariskunnallle päänvaivaa ja
johtaneet hauskoihinkin tilanteisiin, mutta apua on löytynyt aina.

– Olemme tällä saralla aloittelijoita. Harrastuksen alussa emme esimerkiksi osanneet käyttää markiisia oikein, mutta sitten opimme sen naapureilta leirintäalueella. Olemme kuunnelleet konkareita, pariskunta hymyilee.

Auto sopii koiraharrastajille

Pariskunnan vakipaikka sijaitsee Virroilla Vankkurimännikön karavaanialueella.

– Kerroimme Best Caravanille mennessäni, että millainen pariskunta olemme ja että meillä on myös koiria. Vanha auto jäi sinne vaihdossa. Ostamamme auto on vähän vanhempi, mutta se ei harmita meitä, sillä tilat ovat hyvät. Uusien autojen tilaratkaisut eivät oikein sytyttäneet meitä, koska meillä on aina niin isoja otuksia mukana. Tässä on iso tila koiria varten, Taija nauraa.

Taija ja Jouni tekevät jopa kauppareissuja autollaan.

– Pidämme auton sisutuksesta ja avaruudesta. Lisäksi auton moottori on sellainen, että siinä on tehoja. Aiemman auton kanssa olimme ikään kuin tukkona tiellä, Jouni muistelee.


Best Caravan Asiakkaamme Kertovat Setala Tampere

Setälät “Kannattaa käydä ensin Best-Caravanilla ja mennä vasta sitten muualle

Olavi ja Laila Setälä Lempäälän Sääksjärveltä aloittivat asuntovaunuharrastuksen jo 1970-luvun alussa. Alun perin oli päätetty, että vanhalla asuntovaunulla matkustetaan niin kauan kuin intoa harrastamiseen riittää, mutta pariskunnan käytyä katsomassa Best-Caravanin tarjontaa, syttyi polte päivittää uudempaan vaunuun.

Setälät ovat vuosien varrella kiertäneet asuntovaunuineen ympäri Suomea Ahvenanmaata myöten. Nuorempana suosikkimatkakohde oli Lappi, ja nykyään he tekevät muutaman matkan kesässä.

– Olimme jo miettineet, että uutta asuntovaunua emme enää hanki, kun törmäsimme Best-Caravanin internet-sivuilla houkuttelevan näköiseen yksilöön ja ajattelimme, että käydään nyt sitten katsomassa. Se olikin niin sopiva, että siitähän piti hieroa kauppaa, Olavi naurahtaa.

Best-Caravanin asiakkaita jatkossakin

Best-Caravaniin pariskunta tutustui kunnolla uuden vaunun myötä, vaikka yritys oli huomattu jo Hyvinkään Karavaanipäivillä. Heidät vakuutti Best-Caravanin todella tasokas asiakaspalvelu.

– Palvelu oli todella miellyttävää, meidät otettiin avosylin vastaan heti paikalle tullessa. Kun palvelu pelaa noin hienosti, käytämme yrityksen palveluja varmasti tulevaisuudessakin. Best-Caravanin Tampereen toimipiste huoltaa jatkossa asuntovaunumme ja palveluyhteistyö jatkuu, Olavi kertoo.

– Best-Caravan on poikennut muista aiemmin käyttämistämme asuntovaunu- ja asuntoautoyrityksistä siten, että asiakaspalvelu oli todellakin sellaista, ettemme ole vastaavaa ennen nähneet. Vaikka uudessa vaunussa oli joitakin pieniä puutteita, kaikki järjestyi hienosti. Kotona esimerkiksi huomasimme radion etupaneelin olevan kateissa. Soitettuani myyjälle minulle kerrottiin, että ei hätää, teillä on hetken päästä radion etupaneeli. Pian soitettiinkin takaisin, että sen voi tulla hakemaan, Olavi hymyilee.

A-luokan palvelua

Vaunun he hakivat paikan päältä katsastettuna ja viimeisen päälle laitettuna. Best-Caravanin palvelua he kuvailevat kiitettäväksi.

– Ei siitä ole kahta sanaa, ihan uskomattoman hyvää palvelua. Asuntovaunun ostoa harkitseville sanoisimme, että käykää ensimmäiseksi kysymässä Best-Caravanista ja menkää vasta sitten muualle. Me saimme sieltä hienoa palvelua ja luulemme, että niin saavat muutkin, pariskunta sanoo lopuksi.

Ota Yhteyttä


Tilaa uutiskirje

Älä jää uutispimentoon! Uutiskirje sisältää uutisia ja ajankohtaisia tarjouksia.Tilaa Bestis

Bestis on karavaanareille suunnattu maksuton asiakaslehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.