Hyvää
matkailuvuotta
2016!

Elämä on
seikkailu

Tervetuloa
meille!

 • Yhtiömme kehittämispäivä on 5.2.

  Kaikki tomipisteemme ovat suljettuna perjantaina 5.2. Koko henkilökuntamme on yrityksen kehittämispäivillä.

Karavaanit

Myytävät matkailuautot ja -vaunut

Tarvikkeet

Kaikki mitä tarvitset

Huolto

Täyden palvelun huolto!

Vuokraus

kattavan valikoima
 • Rahoitus

  Joustavasti maksuaikaa! Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle tai palvelulle ajankohdasta riippumatta - ilman takauksia. Rahoituspäätöksen…

  Lue lisää
 • Vinkkaa asiakas

  Vinkkaa meille matkailuvaunu- tai matkailuautoasiakas Sinulla on varmaan tuttavapiirissäsi ihmisiä, jotka ovat mielenkiinnolla seuranneet karavaaniharrastustasi. Ehkä…

  Lue lisää
 • Huoltopaketit

  Huoltopaketit Tarjoamme kiinteähintaiset huoltopaketit tavallisimpiin huoltoihin. Valitse alta tarvitsemasi huolto, soita meille ja varaa aika. Hinnan…

  Lue lisää
 • Lue uusi Bestis lehti!

  Lue lisää

Dethleffs asuntovaunujen 2015 uusi tyyli

Dethleffs Advantage mallivuoden 2015 uudistuksia

Nouda oma Etuasiakaskorttisi!

Rantaloma asuntovaunussa

Matkailuautot avartavat maailmaa!

Kun asunto kulkee mukana, olet vapaa aikatauluista ja reittivalinnoista. Nauti maisemista, joita et kodin ikkunoista näe! Best-Caravan on se paremman palvelun karavaanitalo. Meiltä saat täyden palvelun; uudet ja käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, varusteet ja varaosat, rahoituksen sekä huollot ja rahoituksen. Edustamamme merkit ovat matkailuajoneuvojen ykkösmerkkejä. Tule tutustumaan paikanpäälle! Näet omin silmin uusimmat mallit niin asuntovaunuista kuin matkailuautoista. Juodaan kahvit ja rupatellaan.

Miksi meiltä?

BestCaravan tarjoaa markkinoiden parhaat ja toimivimmat matkailuautot ja asuntovaunut. Meiltä löytyvät liikkeet toimipaikoista: Hyvinkää, Espoo, Turku ja Kuopio. Tutustu rauhassa mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään kauppiaaseemme. Asuntovaunut ja -autot tarjoavat elämyksiä sekä uusia vaihtoehtoja lomailun suhteen. Niillä voi tehdä reissuja lähelle tai kauas – käyttömukavuus kestää pidemmätkin reissut. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen jotain. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään omaa tarvettasi vastaavan sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

Uudet ja käytetyt matkailuautot

Meiltä saat uudet ja käytetyt matkailuautot. Löydät laajasta valikoimastamme varmasti juuri sinun tarpeisiisi ja hintahaitariisi sopivan menopelin. Voit hakea mallistostamme hinnan, vuosimallin ja ominaisuuksien perusteella sopivan matkailuauton. Etsitpä sitten kompaktia loma-asuntoautoa Euroopan kiertämistä varten, tai pienimuotoisempaa kärryä kotimaan viikonloppumatkailuun, meiltä löytyy varmasti sopiva kulkupeli. Valikoimastamme löydät ihan uudenkarheita, kuin myös enemmän tai vähemmän käytettyjä matkailuautoja – joustavalla rahoituksella tietenkin.

Asuntovaunun valitseminen

Asuntovaunun valitseminen on iso päätös ja siksi olemme helpottaneet asiakkaidemme päätöksentekoa. Voit etsiä asuntovaunuja sivuiltamme eri kriteerein. Vaunut löydät hinnan, vuosimallin ja pohjaratkaisun mukaan. Pohjaratkaisuna voi asuntovaunujen kohdalla olla esimerkiksi erillisvuoteet tai parisänky – ne voivat olla myös yhdistettävissä. Lisäksi meillä on myös kerros- tai saarekevuoteilla varustettuja malleja. Tutustu rauhassa malleihin tai ole yhteyksissä asiantuntevaan henkilökuntaamme.

Caravanhuolto

Myös matkailuauto on syytä huoltaa säännöllisesti. Meillä on koko maan kattava caravanhuolto turvanasi. Palvelemme jopa Espanjassa asti. Saat täyden huoltopalvelun kaikissa pisteissämme, myös akuutit viat voidaan korjauttaa. Hyvinkäällä toimiva pikahuolto auttaa nopeallakin aikataululla. Hyvinkäällä käytössämme on myös matkailuautojen pesukatu 24 tuntia vuorokaudessa. Tutustu huoltopisteisiimme ja etsi lähin caravanhuolto.

Matkailuajoneuvojen mallisto

Edustamme Hobby- ja Dethleffs-matkailuvaunuja, jotka ovat alansa ykkösmerkkejä. Edustamamme matkailuautot ovat Carthago, Sunlight, Globecar, Rapido ja Concorde – matkailuautojen aatelinen. Kaikki merkit edustavat markkinoiden parhaimmistoa, näin voimme ylpeänä tuotteistamme todeta. Tutustu mallistoihin rauhassa ja etsi juuri sinun tarpeisiisi sopivin yksilö. Ota myös rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää mallistoista. Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen matkailuauton tai -vaunun.
client-1
client-2
client-3
client-4
client-5
client-5
client-5