Tilaa uutiskirje!

Älä jää uutispimentoon vaan tilaa uutiskirje sähköpostiisi.

Sähköposti:

Huolto on nyt ajankohtainen

huolto_box Nyt on aika tuoda ajoneuvo huoltoon. Tutustu huoltopaketteihin! Lue lisää!
sauna_video250 Best-Caravan on avannut saunan karavaanareille Hyvinkäällä. Katso video >>

Erikoiserä Hobby-autoja saapunut!

hobby_box Olemme saaneet lisäerän suosittuja Hobby-matkailuautoja. Tule valitsemaan itsellesi paras!
Best Caravan Rahoitus BestCaravan-rahoitus on fiksumpi tapa omistaa. Hae rahoituksen ennakkopäätöstä haluamallesi summalle. Katso lisää >>
vinkkaa_asiakas_250 Kauppaan johtaneista vinkeistä annamme 100€ lahjakortin verkkokauppaamme!
alustahuolto1 Olemme avanneet alustahuollon Hyvinkäällä. Lue lisää ja varaa aika>>
Dethleffs Advantage Katso, mitä uutta Dethleffs tarjoaa 2015 asuntovaumallistossaan. Katso video >>
verkkokauppa250
Luo tili verkkokauppaan,

saat 10,-

käyttövaraa tilillesi. Lue lisää

Matkailuautot avartavat maailmaa!

Kun asunto kulkee mukana, olet vapaa aikatauluista ja reittivalinnoista. Nauti maisemista, joita et kodin ikkunoista näe! Best-Caravan on se paremman palvelun karavaanitalo. Meiltä saat täyden palvelun; uudet ja käytetyt asuntovaunut ja matkailuautot, varusteet ja varaosat, rahoituksen sekä huollot ja rahoituksen.

Edustamamme merkit ovat matkailuajoneuvojen ykkösmerkkejä. Tule tutustumaan paikanpäälle! Näet omin silmin uusimmat mallit niin asuntovaunuista kuin matkailuautoista. Juodaan kahvit ja rupatellaan.

Toimipisteemme

Hyvinkää

Avainkierto 11
05840 Hyvinkää
ark. 9-17 ja La 10-14
Tarvikkeet 010 832 4555
Huolto 010 832 4556
Vuokraus 010 832 4526
fax. 010 8324510

Espoo

Kartanonherrantie 1
02920 Espoo
ark. 9-17 ja La 10-14
Tarvikkeet 010 832 4536
Huolto 010 832 4537

Turku

Vakiotie 4
21420 Lieto
ark. 9-17 ja La 10-14
Tarvikkeet 010 832 4530
Huolto 010 832 4538

Kuopio

Miiluranta 1 A
70800 Kuopio
ark. 10-17 ja La 10-13
Tarvikkeet 010 832 4528
Huolto 010 832 4529

Miksi meiltä?

BestCaravan tarjoaa markkinoiden parhaat ja toimivimmat matkailuautot ja asuntovaunut. Meiltä löytyvät liikkeet toimipaikoista: Hyvinkää, Espoo, Turku ja Kuopio. Tutustu rauhassa mallistoomme ja ota yhteyttä lähimpään kauppiaaseemme.

Asuntovaunut ja -autot tarjoavat elämyksiä sekä uusia vaihtoehtoja lomailun suhteen. Niillä voi tehdä reissuja lähelle tai kauas – käyttömukavuus kestää pidemmätkin reissut. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen jotain. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään omaa tarvettasi vastaavan sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

Uudet ja käytetyt matkailuautot

Meiltä saat uudet ja käytetyt matkailuautot. Löydät laajasta valikoimastamme varmasti juuri sinun tarpeisiisi ja hintahaitariisi sopivan menopelin. Voit hakea mallistostamme hinnan, vuosimallin ja ominaisuuksien perusteella sopivan matkailuauton.

Etsitpä sitten kompaktia loma-asuntoautoa Euroopan kiertämistä varten, tai pienimuotoisempaa kärryä kotimaan viikonloppumatkailuun, meiltä löytyy varmasti sopiva kulkupeli. Valikoimastamme löydät ihan uudenkarheita, kuin myös enemmän tai vähemmän käytettyjä matkailuautoja – joustavalla rahoituksella tietenkin.

Asuntovaunun valitseminen

Asuntovaunun valitseminen on iso päätös ja siksi olemme helpottaneet asiakkaidemme päätöksentekoa. Voit etsiä asuntovaunuja sivuiltamme eri kriteerein. Vaunut löydät hinnan, vuosimallin ja pohjaratkaisun mukaan. Pohjaratkaisuna voi asuntovaunujen kohdalla olla esimerkiksi erillisvuoteet tai parisänky – ne voivat olla myös yhdistettävissä. Lisäksi meillä on myös kerros- tai saarekevuoteilla varustettuja malleja. Tutustu rauhassa malleihin tai ole yhteyksissä asiantuntevaan henkilökuntaamme.

Caravanhuolto

Myös matkailuauto on syytä huoltaa säännöllisesti. Meillä on koko maan kattava caravanhuolto turvanasi. Palvelemme jopa Espanjassa asti. Saat täyden huoltopalvelun kaikissa pisteissämme, myös akuutit viat voidaan korjauttaa. Hyvinkäällä toimiva pikahuolto auttaa nopeallakin aikataululla. Hyvinkäällä käytössämme on myös matkailuautojen pesukatu 24 tuntia vuorokaudessa. Tutustu huoltopisteisiimme ja etsi lähin caravanhuolto.

Matkailuajoneuvojen mallisto

Edustamme Hobby- ja Dethleffs-matkailuvaunuja, jotka ovat alansa ykkösmerkkejä. Edustamamme matkailuautot ovat Carthago, Sunlight, Globecar, Rapido ja Concorde – matkailuautojen aatelinen. Kaikki merkit edustavat markkinoiden parhaimmistoa, näin voimme ylpeänä tuotteistamme todeta. Tutustu mallistoihin rauhassa ja etsi juuri sinun tarpeisiisi sopivin yksilö. Ota myös rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää mallistoista. Autamme mielellämme sinua löytämään oikeanlaisen matkailuauton tai -vaunun.